Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 09, 22:21)
tai kad maniškei svoris nekrito visai unsure.gif

Oho.. Iškart po gimimo pirmosiom dienom nekrito? Net nežinojau, kad taip būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 09, 23:07)
Oho.. Iškart po gimimo pirmosiom dienom nekrito? Net nežinojau, kad taip būna  blush2.gif

taip, nekrito, iš ligoninės išvažiavom dar priaugusios rolleyes.gif būna, tai gydytoja patvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano berniukui per pirmas 2 dienas nukrito 300g, o paskui pradejo priauginet pirma diena 20 g, o antra jau 130 g smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 09, 21:42)
maniškė jau aktyvistė daros  ax.gif  dieną jau nemiega tik pavalgius. Dabar jei jau reik bendraut. Gerai kad nakties nesumaišius su diena  smile.gif
Mamytės, kurios maitina MP, ar būtina nusitraukt pieniuką po maitinimo?  g.gif  vienos sako kad ne, kitos aiškina kad pieniuko bus daugiau. Pas mane vieną dieną krūtinė atrodo sprogs, kitą dienoą jos atrodo pustuštės  g.gif  bet mažikė traukia apie 20 min ir tada pati paleidžia, tai gal jai pakanka  g.gif
Dėl pieniuko susirūpinau todėl, kad mes per mėn priaugom 528 g  unsure.gif gimėm 4472

zinok man irgi tas pats, buna atrodo jau maitinimo nesulauksiu ant kiek pieno prisirenka, o buna kad atrodo jo visai nera, nors kai pasiziuri tai bega smile.gif
o siaip as maitinu dabar is kiekvienos kruties po 10 min, bent taip nepersipildau smile.gif
o nusitraukiant piena, galima padidinti gamyba, kadangi jo prisigamina tiek kiek istraukiama. aisku pienuko gamyba dar priklauso nuo tavo mitybos ir savijautos. negalima nervuotis, nes patirus stresa gali visai dingti. taip pat negalima sunkiai dirbti.
o del prieaugio, tai manau kaip mergytei, tai pakanka.
nors mes priaugom net 1.3 kg, nors literatura teigia, kad geriausia prieaugis neturi virsyti 1 kg.

p.s. jus mus aplenket 1 diena smile.gif kaip suprantu per Tevelio diena gimdei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 10, 11:27)

p.s. jus mus aplenket 1 diena smile.gif kaip suprantu per Tevelio diena gimdei  thumbup.gif

nea, dukriukas gimė 06 03 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 09, 21:07)
Oho.. Iškart po gimimo pirmosiom dienom nekrito? Net nežinojau, kad taip būna  blush2.gif

maniskei irgi nekrito... schmoll.gif
Atsakyti
mergytės, pamiršau gydytojos paklaus, tai jūsų klausiu ax.gif ar po skiepo (Hepatito) galima vaikiuką maudyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 10, 15:50)
mergytės, pamiršau gydytojos paklaus, tai jūsų klausiu  ax.gif  ar po skiepo (Hepatito) galima vaikiuką maudyt  g.gif

man sake, kad galima ta pacia diena, jei aisku nesukarsciavo.
bet as vistiek del viso ko palaukiau ir maudziau tik kita diena.
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 10, 12:24)
nea, dukriukas gimė 06 03  mirksiukas.gif

oj, truputuka ne i ta puse paskaiciavau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
prisisjsungsiu ir as prie jusu... mes irgi turejom problemeliu su akyte betdvieju sav begyje viskas susitvarke, maitinu MP, bet mazajai pilvuka maudzia, bijau jau ka ir valgyti... gyytojas liepe daug ryziu valgyt ir ramuneliu arbata gerti, tai taip ir darau...

pasakykit man ka jus valgot kad MP butu geras ir nekeltu problemeliu mazajai?
asiukas.
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 10, 18:59)
sveikutes,
prisisjsungsiu ir as prie jusu... mes irgi turejom problemeliu su akyte betdvieju sav begyje viskas susitvarke, maitinu MP, bet mazajai pilvuka maudzia, bijau jau ka ir valgyti... gyytojas liepe daug ryziu valgyt ir ramuneliu arbata gerti, tai taip ir darau...

asiukas.

sveika?

ryžiai mano manymu kietina viduriukus g.gif
Aš valgau viską, bet su saiku ax.gif Iki 3 mėn vaikiukų žarnymas tvarkosi, tad gali pūst pilviuką ir taip, nors nieko blogo nebūsi suvalgius mirksiukas.gif

Mano dukriukas šiandien po skiepo unsure.gif tai ar sutapimas, bet labai jau nerami unsure.gif dabar jau miega thumbup.gif tikiuosi čia jai tik šiaip buvo "išsikrovimas" ir naktį miegos ramiai ax.gif
Atsakyti
O mano kadangi didelis, tai krito... ir ligonineje net uzlaike viena diena ilgiau..dabar greit i poliklinika vaziuosim tai sversimes:)
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 10, 23:41)
O mano kadangi didelis, tai krito... ir ligonineje net uzlaike viena diena ilgiau..dabar greit i poliklinika vaziuosim tai sversimes:)

Labas rytas
Ryt mums jau vienas mėnuo bus.. Galvoju, kuo čia pasigirus g.gif O, sugalvojau! Dukra labai gražiai kriuksėti ir murmėti moka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 09, 21:42)
maniškė jau aktyvistė daros  ax.gif  dieną jau nemiega tik pavalgius. Dabar jei jau reik bendraut. Gerai kad nakties nesumaišius su diena  smile.gif
Mamytės, kurios maitina MP, ar būtina nusitraukt pieniuką po maitinimo?  g.gif  vienos sako kad ne, kitos aiškina kad pieniuko bus daugiau. Pas mane vieną dieną krūtinė atrodo sprogs, kitą dienoą jos atrodo pustuštės  g.gif  bet mažikė traukia apie 20 min ir tada pati paleidžia, tai gal jai pakanka  g.gif
Dėl pieniuko susirūpinau todėl, kad mes per mėn priaugom 528 g  unsure.gif gimėm 4472

su maniskiu ziogeliu irgi panasiai, gimem 3268g, o is ligonines isvaziavom 3580g sverdami, tai prisiauginom ligoninej biskuti virs 312g, o va 1 men pas pediatra sverem 3900g, tai priaugom nuo gimomo svorio 532g, o tai nuo ligonines jei skaiciuojant tai tik 320g, bet pediatras sake, tai normalu.
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 10, 15:50)
mergytės, pamiršau gydytojos paklaus, tai jūsų klausiu  ax.gif  ar po skiepo (Hepatito) galima vaikiuką maudyt  g.gif

as ta vakara nemaudziau ir nei kita, del ''sventos ramybes'', tik su merliuku dregnu apsluosciau ir viskas.
QUOTE(SGT @ 2008 07 10, 18:59)
asiukas.

oij, as tai viska valgau (nu beveik: neskaitant astriu, svogunu, cesnaku, zirniu, pupeliu, marinuotu ir raugintu...), net braskes ir melynes valgiau ir sokoladui neatsispyriau, o del pilvuko (gal jau kartojusi) galbejuosi espumizanu, duodu as ji pries kiekviena maitinima (beveik kai nepamirstu)

QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 10, 21:54)
Mano dukriukas šiandien po skiepo  unsure.gif  tai ar sutapimas, bet labai jau nerami  unsure.gif  dabar jau miega  thumbup.gif  tikiuosi čia jai tik šiaip buvo "išsikrovimas" ir naktį miegos ramiai  ax.gif

maniskis irgi buvo neramus, verke, ir tas nepatinka ir anas, tik prie papo atrodo ramus. tai nakciai Vibrucolo zvakute ikisau, tai vaikis ramiai miegojo. beto matauvau temperatura tai buvo 37 t, bet sako kad cia kaip ir normali naujagymio temperatura. g.gif

QUOTE(trudeme @ 2008 07 11, 08:51)
Labas rytas
Ryt mums jau vienas mėnuo bus.. Galvoju, kuo čia pasigirus  g.gif O, sugalvojau! Dukra labai gražiai kriuksėti ir murmėti moka  lotuliukas.gif

o maniskis riaumoja kaip meskinas ir labai graziai sypsosi, seka akimis barskuti, klausosi garsu (kol neatsibosta), kalbinamas su nuostaba akytes isplecia, labai patinka lempos lotuliukas.gif ir labai viskas greitai atsibosta doh.gif kai namuose bunat, tai man tik spek suktis ir galvoti nauju uzsiiemimu, tai stengiames dali dienos praleisti lauke, kol tokie grazus orai.

o kiek laiko jusu cypukai buna lauke, nes mes isbunam net iki 6-7 valandu, o jei dar sodyboj bunam, tai nuo ryto iki vakaro...
Atsakyti