Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(unija @ 2008 07 07, 17:44)
Del lakisiaus, man musu gydytoja perspejo, kad nuo lakisiaus taip pat kartais paberia..
Bet turim kita problema, kazkaip serpetoja kaktyte  g.gif

Mums irgi ta pati beda blink.gif Bet galiu pasakyti ne visalaik.Pastebiu ypac po maudyniu buna.As galvoju su aliejuku patept gal reikia g.gif
Atsakyti
del berimu, tai rytoj nuleksiu pas dermatologa, nes jau nebe siek tiek ant zanduku, bet ir ant smakriuko, spranduko ir kakliuko padaaugejo, net vaikui risti kepuryte bijau, kad raistukai atrodo nutrins tuos spuogiukus.
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 07 07, 19:36)
Mums irgi ta pati beda blink.gif Bet galiu pasakyti ne visalaik.Pastebiu ypac po maudyniu buna.As galvoju su aliejuku patept gal reikia g.gif

mum gydytoja sake i vonele su vandeniu aliejuko ipilt, tada nesauseja odyte. Bet kazkaip nepadariau... bet vakar bepanten tepaliuku patepiau, dar sian vakare patepsiu po maudyniu ziuresim ar pades.
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 07, 22:12)
del berimu, tai rytoj nuleksiu pas dermatologa, nes jau nebe siek tiek ant zanduku, bet ir ant smakriuko, spranduko ir kakliuko padaaugejo, net vaikui risti kepuryte bijau, kad raistukai atrodo nutrins tuos spuogiukus.

o pas mus tai buvo ir ant kakliuko ir ant slaunyciu, ir ant uzpakaliu, tai nusprendziau, kad prakaitines...taip ir buvo, savaime praejo su nuoviru ramuneliu dar pavalydavau. ax.gif

o vat akyte, tai niekaip traiskanot nepraeina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 07, 21:23)

Labas vakaras
Ketvirtadienį žadu dukrą registruoti, tai penktadieniui ar artimiausiu įmanomu laiku pas akių gydytoją užsirašysim konsultacijai. Geriau iškart apsidrausti nei paskui gailėtis. Gal baimės akys didelės, bet... Akytę gydžiau ramunėlių nuoviru, specialiu masažiuku, bet rezultatų iki šiol nematyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 07, 21:23)

yra trumpas straipsniukas sio menesio Mazylyje apie akyciu traiskanojima. yra parasyta kaip pamasazuoti kai uzsikimses latakelis, beto butina liuliukus is nosytes traukti, nes del to irgi gali uzsikimsti latakeliai
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 07 07, 21:44)
Labas vakaras
Ketvirtadienį žadu dukrą registruoti, tai penktadieniui ar artimiausiu įmanomu laiku pas akių gydytoją užsirašysim konsultacijai. Geriau iškart apsidrausti nei paskui gailėtis. Gal baimės akys didelės, bet... Akytę gydžiau ramunėlių nuoviru, specialiu masažiuku, bet rezultatų iki šiol nematyti. verysad.gif

va tada tikrai reikia kreiptis pas akiu gydytoja.
Atsakyti
Aciu ryt butinai reiks nusipirkti zurnaliuka smile.gif man beje ramuneliu nuoviras irgi nepadejo, nei mano pienelis nepadeda. Liuliukus is nosies, tai visad ryte isvalau, ir seip dienos begyje.
Atsakyti
Labas rytas
Nosyte valiau tik vata - apie spec. Rhinomer prietaisu valymą galvojau, kad jis reikalingas tik, kai vaikeliui prasideda sloga.
Ačiū už patarimą. Skuosiu šiandien ir aš žurnalo Tavo vaikas pirkti ax.gif
Atsakyti
Trudeme Mazyli:)
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 08, 10:48)
Trudeme Mazyli:)

Ojei.. Visai aš jau ku-ku.. Ačiū. Pirksiu Mažylį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 08, 04:52)
Labas rytas
Nosyte valiau tik vata - apie spec. Rhinomer prietaisu valymą galvojau, kad jis reikalingas tik, kai vaikeliui prasideda sloga.
Ačiū už patarimą. Skuosiu šiandien ir aš žurnalo Tavo vaikas pirkti  ax.gif

as visad Rhinomeri naudoju nosytei, nes jis is gyliau istraukia... o ko neistraukia lieka nosytej jau pavirsiuj, kur galima isvalyt su vata.
Atsakyti
merginos, o su 36.9 temperatura galima eiti i lauka, nes sako kad cia yra normali temperatura g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 08, 12:08)
as visad Rhinomeri naudoju nosytei, nes jis is gyliau istraukia... o  ko neistraukia lieka nosytej jau pavirsiuj, kur galima isvalyt su vata.

Sveikute
Bandžiau šiandien su Rhinomeru.. bet man jis toks "paviršinis" pasirodė. Nežinau. Poveikį vertinsiu rytoj ax.gif
Atsakyti