Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

sveikutes!!!
na musu lelius per pirma men priaugo 1.400kg. ir 2cm.
musu pasiekimai:galvyte laikom gana tvirtai jau nuo 3sav.taipat mokam sypsotis ir guguoti kaip mamyte kalbina.
budamas 1men. ir 4dienu. guledamas teveliu lovoje ir guledamas ant pilvuka apsiverte ir acigule ant nugarytes....
Atsakyti
Mums jau ir vienas menesiukas thumbup.gif
Priaugom 1465 gr ir 5 cm
Galvyte jau visai gerai maziukas laiko, tik ant pilvo guleti visai nemegsta labai pyksta kol pats apsivercia ant nugarytes, valgo ir nakti ir diena kas tris valandas
Atsakyti
mano mazylei lygiai menuo snd suejo....tai ka galiu parasyt ..ka ismoko..ir ka mokinas...kelia galvute bet dar netvirtai laiko... jau mokomes kalbet ta prasme..jau gu gu agu taria..sypsosi kalbinama daznai..na ryt eisiu pas gydytoja tai paziuresim kiek per menesi mes priaugom svorio...nors kai buvo dvi savaites tai 400gramu priaugom dabar tai nezinau kiek smile.gif
Atsakyti
mano maziukas priaugo 1.3 kg ir paaugo 2 cm.
dar pilnai pats galvytes nelaiko, bet stengiasi jau laikyti gan tvirtai smile.gif
ir guguoti jau pradejo, tik vat nesisypso kalbindamas sad.gif
Atsakyti
Niekur neradau apie viduriu uzkietejima.Kazkur skaiciau bet kai reikia nerandu.Tiesiog norejau paklaust: gal kas susiduret su sia problemele.Mano maziukas valgo aptamil misinuka, nu aisku dar gauna mano pienelio, bet labai mazai.Mes gausiai atpilynejom, tai nusipirkom Aptamil AR.Bet nuo jo uzkietejo viduriukai doh.gif Gal kas naudojat koki kita misinuka,nezinau kaip pasielgti.Gydytoja sako kad teks atsisakyt, bet taip gerai kad neatpila, ir maziuj paciam taip gerai.Rasykit mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 07 03, 19:06)
Niekur neradau apie viduriu uzkietejima.Kazkur skaiciau bet kai reikia nerandu.Tiesiog norejau paklaust: gal kas susiduret su sia problemele.Mano maziukas valgo aptamil misinuka, nu aisku dar gauna mano pienelio, bet labai mazai.Mes gausiai atpilynejom, tai nusipirkom Aptamil AR.Bet nuo jo uzkietejo viduriukai doh.gif Gal kas naudojat koki kita misinuka,nezinau kaip pasielgti.Gydytoja sako kad teks atsisakyt, bet taip gerai kad neatpila, ir maziuj paciam taip gerai.Rasykit mamos 4u.gif

o kaip manot kad uzkieteje?ar visai nesitustina?nes maniskis i para ar pusantros tik 1k ..
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 07 03, 21:47)
o kaip manot kad uzkieteje?ar visai nesitustina?nes maniskis i para ar pusantros tik 1k ..

Nesitustina verysad.gif Ir stena vargsiukas.Tikrai matosi kad uzkieteje.Siandien su mano pagalba padare "reikala" .O dabar vel tas pats.Cia tikrai nuo to misinuko doh.gif
Atsakyti
Mes irgi prisijungiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 07 03, 21:27)
Nesitustina verysad.gif Ir stena vargsiukas.Tikrai matosi kad uzkieteje.Siandien su mano pagalba padare "reikala" .O dabar vel tas pats.Cia tikrai nuo to misinuko doh.gif

kaip tu jam padejai? rolleyes.gif
Atsakyti
Ir mes norim prisijungti ax.gif
gimėm 4472g. 55cm,
po mėnesio 5020g. ūgis 57 cm.
Pasiekimai: sukoncentruoja žvilgsnį, domisi žaisliukais, paguldyta ant pilviuko nestipriai, bet jau galvytę laiko. Jau kelis kart apsivertė nuo nugarytės ant pilviuko. Pradėjo guguoti ir šypsotis kai kas kalbina wub.gif

Dar vis maitinu pati be primaitinimų ax.gif

Nerimą kelia spuogeliai, kurie atsirado ant mažylės veido unsure.gif buvom pas šeimos daktarę, bet atsakymas man jos nepatiko doh.gif "arba prakaitinės arba nuo maisto" doh.gif tam ir ėjau kad pasakytų tiksliai, o ne arba doh.gif šitą ir pati žinojau. Veiduką pavalau su lakišiaus nuoviru arba ramunėlėm, stebim kas bus toliau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 06 liepos 2008 - 06:05
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 06, 07:02)
Ir mes norim prisijungti  ax.gif
gimėm 4472g. 55cm,
po mėnesio 5020g. ūgis 57 cm.
Pasiekimai: sukoncentruoja žvilgsnį, domisi žaisliukais, paguldyta ant pilviuko nestipriai, bet jau galvytę laiko. Jau kelis kart apsivertė nuo nugarytės ant pilviuko. Pradėjo guguoti ir šypsotis kai kas kalbina  wub.gif

Dar vis maitinu pati be primaitinimų  ax.gif

Nerimą kelia spuogeliai, kurie atsirado ant mažylės veido  unsure.gif  buvom pas šeimos daktarę, bet atsakymas man jos nepatiko  doh.gif  "arba prakaitinės arba nuo maisto"  doh.gif  tam ir ėjau kad pasakytų tiksliai, o ne arba  doh.gif  šitą ir pati žinojau. Veiduką pavalau su lakišiaus nuoviru arba ramunėlėm, stebim kas bus toliau  unsure.gif

nu jus ir dideli 4u.gif
mums irgi pabertas veidukas ir musu verdiktas panasus: arba alergija arba valomieji spuogeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 06, 07:02)
Nerimą kelia spuogeliai, kurie atsirado ant mažylės veido  unsure.gif  buvom pas šeimos daktarę, bet atsakymas man jos nepatiko  doh.gif  "arba prakaitinės arba nuo maisto"  doh.gif  tam ir ėjau kad pasakytų tiksliai, o ne arba  doh.gif  šitą ir pati žinojau. Veiduką pavalau su lakišiaus nuoviru arba ramunėlėm, stebim kas bus toliau  unsure.gif

galiu nuraminti, visu atsakymas bus tas pats... arba nuo maisto arba prakaitiniai smile.gif
pas mane irgi tas pats, bet daugiausiai tai ant kaktos, pats veidukas kitur grazus, tai ir nzn kuris cia variantas schmoll.gif

Atsakyti