na va mums jau 1 menesiukas suejo
jau palaikau ant pilvuko pries valgi, tai keliam galvyte ir siek tiek palaikom, tikras saunuolis
zandukai dideli, priaugom 1 kg ir 8 cm
labai megstam maudytis, tik poto nelabai rengtis
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 20, 13:52)
Gal isbere nuo sauskelniu? Mums kazkas panasuas buvo, bet ir ant uzpakaliuko irgi, plovem po siltu vandeniu, po to gerai nusausindavom, tepemes sudocremu ir gulejom be sauskelniu 15 - 30 min. Bepanthenas man kol kas nepatinka
Papildyta:
Del MP pasildymo, is pediatro girdeja, kad geriau duoti kambario temperaturos ir sildyti nepatartina, kadangi suyra biologiskai aktyvios medziagos
Tai maniske geria kambario temp., tuolabaiu kad namuose tikrai silta
Papildyta:
Del MP pasildymo, is pediatro girdeja, kad geriau duoti kambario temperaturos ir sildyti nepatartina, kadangi suyra biologiskai aktyvios medziagos
Tai maniske geria kambario temp., tuolabaiu kad namuose tikrai silta
O kaip tada ta nutraukta pienuka ilgai kambario temperaturoje galima laikyti? Man VGN sake, kad nutraukta pienuka galima kambario temperaturoje laikyti iki 3 val. O seimos gydytoja pasake, kad jokiu budu taip negalima, reikia is karto deti i saldytuva, nes pienukas yra nesterilus ir ten gali greit atsirasti kazkokiu bacilu... Dabar taip ir darau, bet uz tai pries maitinant tenka ji sildyti kiekviena karta... O tai papildomas darbas ir laikas. Labai jau nekantrus musu maziukas...
Ačiū už patarimus dėl bambutės priežiūros - na kažkaip vargstam su ja.........
Noriu paklausti, kiek kartų per parą jūsų leliukai kakoja?
Na kakojam tai kokius 10 k. tai tikrai, nors dabar vis mazeja...
O konsistencija... tai tokia geltona mase su tokiais kaip grudeta varske gabaliukais
O konsistencija... tai tokia geltona mase su tokiais kaip grudeta varske gabaliukais
QUOTE(amelituke @ 2008 06 26, 22:24)
Na kakojam tai kokius 10 k. tai tikrai, nors dabar vis mazeja...
mes irgi kakojam labai daug ir geltona spalvyte
[quote=Jaunutia,2008 06 23, 17:39]
apie traiskaneles esu girdejusi, kad padeda valymas su ramuneliu nuoviru (arbata).
Man ligoninej patare su savo pienu pavalyti, ant vatytes uzlasinti ir pravalyt. Nezinau ar teisybe, bet mums lygtai padejo, greiciau praejo.
apie traiskaneles esu girdejusi, kad padeda valymas su ramuneliu nuoviru (arbata).
Man ligoninej patare su savo pienu pavalyti, ant vatytes uzlasinti ir pravalyt. Nezinau ar teisybe, bet mums lygtai padejo, greiciau praejo.
QUOTE(Mazule @ 2008 06 26, 12:39)
Ačiū už patarimus dėl bambutės priežiūros - na kažkaip vargstam su ja.........
mano tai tik 1karta i para,,gal delto kad valgo misinukus...
na mums ryt pas daktre tai matysim kiek paaugom, pasvers...
o sakykit kaip jusu leliumeliai po skiepu, ar kas nors vyksta...
sveikutes ir mes prisijungsim ir pasidalinsim savo pasiekimais mes priaugom1.5 kg. ir 3 cm. ismokom sypsotis,kumsti ciulpti,o ant pilvelio atsigulus kalva laiko tai lyg butu 6 men.ir manau tuoj pati atsivers ant nugaros juokinga ta musu dukrele
na ir mes stai po poloiklinikos,priaugom 1,5kg, 4cm..visai neblogai, tik tonusas padidejes, reiks mankstintis