Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(iewuxi @ 2008 06 11, 11:09)
Sveikutes cia esu naujoke  4u.gif  neseniai gime sunus kitoj savaitej bus menesiukas.As pienuka pradejau nusitraukineti nes mazylis neistraukdavo pienuko ir labai pradejo mazeti jo, pvz. pirma karta nutraukti isejo tik 50 ml is vienos kruties, o dabar jau nutraukiu 100 ml, pienuko padaugejo tik va atsisako dabar is krutines valgyti  smile.gif

va va...ka ir sakau...duosi is buteliuko,tai poto pati maitint nebegalesi...ot kokie tie leliukai matai isrankus,gavo buteliuka ir neisiulysi daugiau nieko 4u.gif
Atsakyti
gal yra mamyciu kurios tik misinukais maitina, mums jau 3sav, ir nezinau ar uztenka 90ml misinuko.. blink.gif
Atsakyti
Jei galite, paaiškinkite man, kaip ta bambutė turi užgyti unsure.gif - virkštelė prieš porą dienų mums nukrito, o dabar turi užsidėti šašiukas? bet mums kažkaip pakraujuoja ir niekas neužsideda.........gal per daug aš ten lendu? g.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 14, 11:43)
Jei galite, paaiškinkite man, kaip ta bambutė turi užgyti  unsure.gif  - virkštelė prieš porą dienų mums nukrito, o dabar turi užsidėti šašiukas? bet mums kažkaip pakraujuoja ir niekas neužsideda.........gal per daug aš ten lendu?  g.gif
Ačiū labai  4u.gif

na mums kaip nukrito virkstele, kita diena sasiuka su spiritu pavalaiu, ir kalio permanganatu uzdeginau, taip kelias dienas ir tvarkoje bambute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 06 14, 13:11)
na mums kaip nukrito virkstele, kita diena sasiuka su spiritu pavalaiu, ir kalio permanganatu uzdeginau, taip kelias dienas ir tvarkoje bambute smile.gif

O kaip tą kalio permang. paruošei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 14, 20:28)
O kaip tą kalio permang. paruošei?  blush2.gif

mus kai is ligonines isleido, dave recepta spiritui, ir kalio permanganatui,,,na bet manau gali gauti kur gamina ji vaistinese, mes santariskiu vaistineje pirkom
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 06 14, 12:04)
gal yra mamyciu kurios tik misinukais maitina, mums jau 3sav, ir nezinau ar uztenka 90ml misinuko.. blink.gif

Yra yra 4u.gif
Maitinu nuo savaites misinuku. Mums po poros paru bus 1 menuo. Suvalgo ~ 110-130ml, per maitinima. Snd buvom pas gydytoja - sveria 4400g ir 55cm. Gime 3360g ir 50 cm.
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 06 15, 11:08)
mus kai is ligonines isleido, dave recepta spiritui, ir kalio permanganatui,,,na bet manau gali gauti kur gamina ji vaistinese, mes santariskiu vaistineje pirkom

Aš turiu jo grūdelius, bet nežinau, kiek berti ir kokios koncentracijos padaryti tirpaliuką prideginimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 16, 19:05)
Aš turiu jo grūdelius, bet nežinau, kiek berti ir kokios koncentracijos padaryti tirpaliuką prideginimui  blush2.gif

tai ir negamink pati. yra pirkti jau pagaminto tirpalo. nebrangiai tekainuoja, tik reikia nuvaziuoti i ta vaistine kurioje tokius vaistus vietoj gamina. Ju tik kelios mieste tebuna.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 06 16, 15:04)
Yra yra  4u.gif
Maitinu nuo savaites misinuku. Mums po poros paru bus 1 menuo. Suvalgo ~ 110-130ml, per maitinima. Snd buvom pas gydytoja - sveria 4400g ir 55cm. Gime 3360g ir 50 cm.

oi kaip faina, galesim pasimatuoti savo leliukus..maniskis gime 50cm, 3820g, tai db skiepam tik 27d eisim, tai matysim kiek priaugo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 16, 19:05)
Aš turiu jo grūdelius, bet nežinau, kiek berti ir kokios koncentracijos padaryti tirpaliuką prideginimui  blush2.gif

Visa buteliuka istirpinti 100 ml vandenyje, gaunasi 5%. Mums taip sesele pasake 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristila @ 2008 06 14, 11:04)

Tai pabandyk daugiau padaryti ir pamatysi, ar suvalgo daugiau ar uztenka 90 ml. smile.gif Maniske skirtingai suvalgo, sia nakt suvalge 40 ml, o diena jau du kartus po 150 ml, kita kart 90 uztenka, net nezinau nuo ko jos apetitas priklauso doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mums dar tik 2sav.
Pastebejau pas mergica kakliuko srity, ant lytiniu lupu tokius mazus raudonus spuogelius, kai kurie su baltom virsunelem. Ar kas nors tokius tureje? Jei galit, parasykit, kuo tepet.

Busim dekingos 4u.gif
Atsakyti