Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 08, 19:11)
bambute mums taip daznai liepe daktare valyt, bet dabar specialiai valydavau tik viena kart dienoj, tai beveik uzgijo thumbup.gif
cia ziuriu ne viena raso, kad vaikutis diena visai nemiega, o maniskis atvirksciai, atsibunda, pakeiciu pampersa, pavalgo ir vel miega 2-3h ir taip visa diena, vakare tik pabuna nemiegojes kokias 3h, o poto nakti kaip deda tai 4-6 valandas ismiega. aisku man tai dziaugsmas, kad vaikas ramus, issimiegam, susitvarkom, bet kazkin ar cia gerai, kad tiek daug miega g.gif
Papildyta:
o kaip tavo mitybos racionas? jei pucia viduriukus, tai arba oro labai prisiryja, arba kazka netaip valgai, bandyk prisilaikyt zindyviu mitybos bent iki menesio, nes pilvukas dar nesusireguliaves

o kuo tu valai bambuke? nes man tai ligoninej liepe valyti virintu vandenuku,bet kai gryzau namo tai peroksido nusipirkau ir spirito vaistinej arba degtines,tai super thumbup.gif thumbup.gif ,nes su tuo vandenuku tai buciau dar ir snd gydzius g.gif ax.gif nes ten turi buti sausa,o degtine arba spiritas sausina
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 08, 21:10)
o kuo tu valai bambuke? nes man tai ligoninej liepe valyti virintu vandenuku,bet kai gryzau namo tai peroksido nusipirkau ir spirito vaistinej arba degtines,tai super thumbup.gif  thumbup.gif ,nes su tuo vandenuku tai buciau dar ir snd gydzius g.gif  ax.gif nes ten turi buti sausa,o degtine arba spiritas sausina

man ligoninej irgi vandeniu liepe valyt, bet kai i namus daktare atejo, tai sake spiritu, tai is pradziu mes jo dar negavom, tai variau recepto prasyt ir tai kaune tik poroj vaistiniu jo buvo, dabar jau beveik tuscias buteliukas, uztat bambyte aciu dievui beveik sugijo thumbup.gif
Atsakyti
mergytes gal cia yra tokiu kurios maitina jau misineliais ar pienuka nusitraukineja.noriu suzinoti kiek suvalgo pieniuko leliukas budamas 1 men.? nes snd bandziau nusitraukt pienuka,tai apie 80ml. ji isgere ji ir jai buvo mazai,tai dar is kruties davalge g.gif biggrin.gif tai idomu kiek tokie zmoguciai suvalgo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 08, 21:36)
mergytes gal cia yra tokiu kurios maitina jau misineliais ar pienuka nusitraukineja.noriu suzinoti kiek suvalgo pieniuko leliukas budamas 1 men.? nes snd bandziau nusitraukt pienuka,tai apie 80ml. ji isgere ji ir jai buvo mazai,tai dar is kruties davalge g.gif  biggrin.gif  tai idomu kiek tokie zmoguciai suvalgo? g.gif

na man viena diena reikejo vaziuot i egzamina, tai turejau maziuka palikt sesei, kadangi nespejom laiku is gydytojos gryzt, tai tik kokias 5 min is kruties valge, o vos isvaziavau, sese sake suvalge visa nutraukta piena (jo buvo 90ml) ir dar norejo maziukas. tai suprask kaip nori, kai is kruties valgo, uzmiega dazniausiai, tai neatrodo, kad mazai, o va kai is buteliuko, tai nesuprasi g.gif

siaip, kiek skaiciau ir daktare sake, jei vaikutis neverkia ir normaliai svorio priaugineja, tai papildomai jam maisto nereikia, o kad iesko, ka i burna isidet, tai man pilnai ciulptuko uztenka thumbup.gif
Atsakyti
tas tai jo,maniske iesko ir iesko ar valgiu ar nevalgius,o ciulptuka nevisada pavyksta isiulyt,jis geriausiai padeda uzmigti,siaip ji jo neima g.gif o kaip is buteliuko norei geria,maniske tai ne itin,tingi trauk is buteliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 09, 11:10)
tas tai jo,maniske iesko ir iesko ar valgiu ar nevalgius,o ciulptuka nevisada pavyksta isiulyt,jis geriausiai padeda uzmigti,siaip ji jo neima g.gif o kaip is buteliuko norei geria,maniske tai ne itin,tingi trauk is buteliuko biggrin.gif

o mano tai is buteliuko ryja nerealiai, labai greit suvalgo viska, uztat su krutim tai zaidziasi ne tas zodis, kartais net susinervinu jau doh.gif
o ciulptukas tai musu labai geras draugas, burnytej arba papasa raba ciulptukas ax.gif
Atsakyti
Kaip raso knygos, 1-2 menesio vaikuciai turi per para suvalgyti mazdaug 1/5 savo kuno svorio. Taigi, jei jusu lelka sveria 3kg, per para turi suvalgyti apie 600 ml, jei 4 kg, tai 4000/5 - apie 800 ml per para. O sita paros kieki padalinkite is savo maitinimu skaiciaus per para- kiek kartu duodate valgyti -5,6 ar astuonis.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2008 06 09, 15:26)
Kaip raso knygos, 1-2 menesio vaikuciai turi per para suvalgyti mazdaug 1/5 savo kuno svorio. Taigi, jei jusu lelka sveria 3kg, per para turi suvalgyti apie 600 ml, jei 4 kg, tai 4000/5 - apie 800 ml per para. O sita paros kieki padalinkite is savo maitinimu skaiciaus per para- kiek kartu duodate valgyti -5,6 ar astuonis.

oi tai jei diena tai as oi daug kartu valgo ji,net ir skaiciu pametus,ciulpia ir ciulpia mane kas pusvalandi,kita syk net ir nutraukt nelieka ka. vakar nutraukai pabandymui gal apie 60 ml. tai nakti pabudau nuo skausmo krutu,tai pasiziuriu kad pilni pieno,teko ir nakti traukti biski kad lengviau miegot butu,kol mazoji sumastys valgyt.tai pastebejimai tokie kad kuo daugiau nutraukiu tuo daugiau jo atsigamina,kazin gali taip buti? snd ji miegojo gal 3 val. tai pries jai pabundant net 100ml. nutraukaiu taib skaitau nemazai jau ir ziuriu jau jai visai neblogai traukia is buteliuko,tik kazkaip blogai gal as nusitraukineju,nes mano krutys kazkokios skausmingos,gal del pientraukio,net tas toks senoviskas,rusiskas g.gif labai bijau to mastito,bet daug patogiau nusitraukinet benrt diena,daugiau laiko sau gali skirti,teciui iduodi maitint o pati pirmyn..... biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as ir diena bandau nutraukus duoti ir man taspac kaip pradejau nutraukinet tai man to pieno padaugejo tai as dziauguosi svarbu nepamazejo!!!!!
Atsakyti
skaiciau jog jei daug pienuko yra,jo viso nutraukineti nereikia,nes labai greit vel prisigamina.tiesiog biskiuka nusitraukti,kad lengviau butu ir viskas,kad taip greit nespetu jis vel gamintis smile.gif o ziurekit,o nebuna taip kad nutrauki pieniuka,poto duodi ji is buteliuko,o vaikiukas tada kruties neatsisako??nes girdejau,kad tada jau nebepripazista kruties ir tik is buteliuko geria...ne vienai taip buvo nutike.tai net nepirkau dar buteliuko...kazkaio baisu maitint net is jo butu,kad poto papuko neatsisakytu....jei aisku pienuko uztektinai bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes cia esu naujoke 4u.gif neseniai gime sunus kitoj savaitej bus menesiukas.As pienuka pradejau nusitraukineti nes mazylis neistraukdavo pienuko ir labai pradejo mazeti jo, pvz. pirma karta nutraukti isejo tik 50 ml is vienos kruties, o dabar jau nutraukiu 100 ml, pienuko padaugejo tik va atsisako dabar is krutines valgyti smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti