Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

na maniskis irgi daznai oro prisigaudo, tai zagsi kasdien, biskuti baisu pasidaro, bet duodu dar pavalgyt ir nustoja, sese sako, kad gali but, kad persivalgo, nes valgo tikrai daug, o neatpylineja
as nagucius bijau dar kirpt, atrodo reikia palaukt, laikau su pirstinytem, girdejau, kad apie menesio laiko reikia nuimti
o del ejimo i lauka, tai vistiek as nesuprantu, kiek ji ten rengt ir kuo klot, baisu, kad nepersaltu, bet perkaist irgi blogai...

bambute mums kazko dar neuzgyja g.gif nors valom kiekvieno pamperso keitimo metu, gal zinot kada reiks guldyt ant pilvuko?
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 03, 13:38)
na maniskis irgi daznai oro prisigaudo, tai zagsi kasdien, biskuti baisu pasidaro, bet duodu dar pavalgyt ir nustoja, sese sako, kad gali but, kad persivalgo, nes valgo tikrai daug, o neatpylineja
as nagucius bijau dar kirpt, atrodo reikia palaukt, laikau su pirstinytem, girdejau, kad apie menesio laiko reikia nuimti
o del ejimo i lauka, tai vistiek as nesuprantu, kiek ji ten rengt ir kuo klot, baisu, kad nepersaltu, bet perkaist irgi blogai...

bambute mums kazko dar neuzgyja g.gif  nors valom kiekvieno pamperso keitimo metu, gal zinot kada reiks guldyt ant pilvuko?

manau perdaznai lendi prie tos bambutes je reike valyti viena karta dienoj.o del aprengimo tai cia turbut visom sitas klausimas iskyla...del zaksejimo mano mazas taipat zaksi na nepokiekvieno valgymo bet daznai bet as taipat duodu dar paraukt pienuko ir jis nustoje.
Atsakyti
Aciu nuraminot.. blush2.gif Aš taip pat duodu dar atsigert pienuko tai irgi nustoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 03, 14:38)

bambute mums kazko dar neuzgyja g.gif  nors valom kiekvieno pamperso keitimo metu, gal zinot kada reiks guldyt ant pilvuko?

nera taip baisu tuos nagucius kirpt, reikia tik zirkliu apvaliais galais ir kad vaikas kietai miegotu - tada galima visaip rankyte paimti, pasukti, pirstukus atlenkti ir pan.
as irgi galvojau, kaip cia bus su tuo kirpimu, juolab kad musiskes pirsteliai ilgi ir plonuciai tai tie nageliai siauruciai (tetis be akiniu ju net nemato lotuliukas.gif )
bet pabandziau, nukirpau ir gerai, jau vakar antra karta karpiau
Iki menesio nekankink vaikelio su tom pirstinem - reikia kad ir per rankytes oro gautu, aplinka pazintu, delnukus paglostyk - taip greiciau mazylis vystysis smile.gif
Atsakyti
Mano maziukiu pasiekimai tokie, kad
paaugo viena 2,5 kita 3 cm .atitinkamai 1100 ir 1250 g. thumbup.gif
valgo daug, miega gerai, maudytis patinka.
Vienai is dukryciu nuimtas itvaras rankytes, kur gimdymo metu buvo panarinta thumbup.gif
Labai patinka lauke miegoti
Adele labiau myli broli biggrin.gif nezinau kodel bet lyg ir bando sypsotis jam, nors nevalingai gal dar sakyciau, o Auguste labiau myli teti (negu broli, mane abi myli biggrin.gif )
na kol kas tiek
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2008 06 03, 12:32)
Sveikos mamytes. mano dziaugsmeliui jau 9 dienos. PAsidalinkit patirtim o tai nežinau ar pergyventi ar ne... beveik kiekvieną kartą pavalgęs vaikas žagsėti pradeda... kažin kodėl??? ar čia aš kažką netaip darau  g.gif  ax.gif

as manau kad valgydamas oro prisiryja,gal netaisiklingai papa ima ir todel pririjes oro zagsi.nebutinai turi buti salta g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2008 06 03, 17:14)
nera taip baisu tuos nagucius kirpt, reikia tik zirkliu apvaliais galais ir kad vaikas kietai miegotu - tada galima visaip rankyte paimti, pasukti, pirstukus atlenkti ir pan.
as irgi galvojau, kaip cia bus su tuo kirpimu, juolab kad musiskes pirsteliai ilgi ir plonuciai tai tie nageliai siauruciai (tetis be akiniu ju net nemato  lotuliukas.gif )
bet pabandziau, nukirpau ir gerai, jau vakar antra karta karpiau
Iki menesio nekankink vaikelio su tom pirstinem - reikia kad ir per rankytes oro gautu, aplinka pazintu, delnukus paglostyk - taip greiciau mazylis vystysis  smile.gif

tos zirklutes apvaliais galais tai visai nieko nekerpa,man labai gerai kirpo mano manikiurines,pasidalinsim su dukryte,ka padarysi uzteks abiem zirkluciu biggrin.gif
Atsakyti
mergytes mamytes gelbekit,papasakokit kiek jusu kudykeliai miega dien? nes maniske galima sakyti visai nemiega,ziauri aktyviste,visiskai nieko pasidaryti neleidzia,miega po pusvalandi,daugiausiai valanda,o po3 valandas isbuna nemigus,ir rami nebuna,su ja reikia but,ja nesiot kalbet dainuot,tik tada tyli ir tai neilgai g.gif ax.gif ar tai normalu kad tokia mazyle mazai miega.ai lauke tai dar pamiega po beveik 3 valanads g.gif schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 07, 18:12)
mergytes mamytes gelbekit,papasakokit kiek jusu kudykeliai miega dien? nes maniske galima sakyti visai nemiega,ziauri aktyviste,visiskai nieko pasidaryti neleidzia,miega po pusvalandi,daugiausiai valanda,o po3 valandas isbuna nemigus,ir rami nebuna,su ja reikia but,ja nesiot kalbet dainuot,tik tada tyli ir tai neilgai g.gif  ax.gif ar tai normalu kad tokia mazyle mazai miega.ai lauke tai dar pamiega po beveik 3 valanads g.gif  schmoll.gif  ax.gif

Mano dukrytė lygiai taip pat. Naktį miega labai gerai, o dieną budrauja. Pamiega pusvalandį ir vėl akys didelės.
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 07, 19:12)
mergytes mamytes gelbekit,papasakokit kiek jusu kudykeliai miega dien? nes maniske galima sakyti visai nemiega,ziauri aktyviste,visiskai nieko pasidaryti neleidzia,miega po pusvalandi,daugiausiai valanda,o po3 valandas isbuna nemigus,ir rami nebuna,su ja reikia but,ja nesiot kalbet dainuot,tik tada tyli ir tai neilgai g.gif  ax.gif ar tai normalu kad tokia mazyle mazai miega.ai lauke tai dar pamiega po beveik 3 valanads g.gif  schmoll.gif  ax.gif

O gal jau maisto per mazai...?
Papildyta:
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 03, 15:38)

Bambute per daznai valai. Ant pilvuko guldyti galima jau nuo pat gimimo.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 06 08, 16:27)
O gal jau maisto per mazai...?
Papildyta:

Bambute per daznai valai. Ant pilvuko guldyti galima jau nuo pat gimimo.

kai diena nemiega,tai daznai uzkandziauja ir atsigerineja,tai gali buti kad ir kartais pritruksta,bet manau jai mazai butu maisto tai ji nei lauke nei nakti man nemiegotu,o nakti ir laukuti visai nebligai pucia
Atsakyti
Sveikos megutes!
gelbekit ka daryt kad maziui nepustu viduriu ir normalei padarytu kaku nes dabar varksiukas negali pakakot ir nezinau ka daryt!?!?!?!?!
Atsakyti
bambute mums taip daznai liepe daktare valyt, bet dabar specialiai valydavau tik viena kart dienoj, tai beveik uzgijo thumbup.gif
cia ziuriu ne viena raso, kad vaikutis diena visai nemiega, o maniskis atvirksciai, atsibunda, pakeiciu pampersa, pavalgo ir vel miega 2-3h ir taip visa diena, vakare tik pabuna nemiegojes kokias 3h, o poto nakti kaip deda tai 4-6 valandas ismiega. aisku man tai dziaugsmas, kad vaikas ramus, issimiegam, susitvarkom, bet kazkin ar cia gerai, kad tiek daug miega g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalija25 @ 2008 06 08, 18:15)
Sveikos megutes!
gelbekit ka daryt kad maziui nepustu viduriu ir normalei padarytu kaku nes dabar varksiukas negali pakakot ir nezinau ka daryt!?!?!?!?!

o kaip tavo mitybos racionas? jei pucia viduriukus, tai arba oro labai prisiryja, arba kazka netaip valgai, bandyk prisilaikyt zindyviu mitybos bent iki menesio, nes pilvukas dar nesusireguliaves
Atsakyti