Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(gunda79 @ 2008 05 29, 21:53)

-megsta leisti seiles burbulus

Oba - jau ir taip daro... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 04 23, 13:16)
Gal is proto issikraustei,nori,kad menesio naujagimis jau vartytusi  blink.gif  doh.gif

Gal nuo pilvo ant pilvo, tai neturetu vartytis, bet pastebejau, kad nuo sono ant kito sono per nugaryte apsiversti jau sugeba-kudikiui 6 savaites.
Atsakyti
sveikutes,pasidalimkit su manim savo patirtim,kaip rengiat mazylius ilaukuti,ar jau nunuoginat? kai laikot namie aprenktus? kada vilnones kojinytes ir pistinukes nuemet,jei nuemet? kada kirpot nagucius? nes s tai snd pirma kart isrengiau namie iki bodziuko,bet su pirstinukem,nes dar bijau kirpti nagucius,ir nuemiau kojinytes,nes namie tai karsta,27 laipsniai. o ilaukuti tai einam dar apsirengia siltokai,po apacia maikyte,komplektelis tas plonesnis ir ant virsaus kombizoniukas toks siltokas,ir 2 kepurytes.bijau kad neperkaistu,bet ir kad nesusaltu,ar vejas nepertrauktu? patarkit ka jus darot,kaip rengiates? g.gif g.gif blush2.gif neturiu jokio suptarimo ax.gif
Papildyta:
sveikutes,pasidalimkit su manim savo patirtim,kaip rengiat mazylius ilaukuti,ar jau nunuoginat? kai laikot namie aprenktus? kada vilnones kojinytes ir pistinukes nuemet,jei nuemet? kada kirpot nagucius? nes s tai snd pirma kart isrengiau namie iki bodziuko,bet su pirstinukem,nes dar bijau kirpti nagucius,ir nuemiau kojinytes,nes namie tai karsta,27 laipsniai. o ilaukuti tai einam dar apsirengia siltokai,po apacia maikyte,komplektelis tas plonesnis ir ant virsaus kombizoniukas toks siltokas,ir 2 kepurytes.bijau kad neperkaistu,bet ir kad nesusaltu,ar vejas nepertrauktu? patarkit ka jus darot,kaip rengiates? g.gif g.gif blush2.gif neturiu jokio suptarimo ax.gif ir kai jusu mazyliu pilvuko diegliai,ar turit sia problema? kaip kovojat su ja?
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 30, 23:17)
mano mazyliui 1 savaite, o pavalges iskart uzmiega, jei bandau palaikyt stacia tai neatsirugsta o tik issibudina g.gif
o atpylinet tai beveik neatpylineja, nebent labai mazai
uztat turim kita bedele, uz ausytes atsirado daug pulinuku, nors atrodo priziurim g.gif  maudom kas anyta diena, o kasdien apvalom

Mum panasiai buvo, kai mazyte stipriai paprakaitavo nakti prie mamos prisiglaudusi, tai uz ausytes buvo atsirade tokiu negraziu spuogiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre 2 @ 2008 05 31, 18:36)

sveikutes,pasidalimkit su manim savo patirtim,kaip rengiat mazylius ilaukuti,ar jau nunuoginat? kai laikot namie aprenktus? kada vilnones kojinytes ir pistinukes nuemet,jei nuemet? kada kirpot nagucius? nes s tai snd pirma kart isrengiau namie iki bodziuko,bet su pirstinukem,nes dar bijau kirpti nagucius,ir nuemiau kojinytes,nes namie tai karsta,27 laipsniai. o ilaukuti tai einam dar apsirengia siltokai,po apacia maikyte,komplektelis tas plonesnis ir ant virsaus kombizoniukas toks siltokas,ir 2 kepurytes.bijau kad neperkaistu,bet ir kad nesusaltu,ar vejas nepertrauktu? patarkit ka jus darot,kaip rengiates? g.gif  g.gif  blush2.gif neturiu jokio suptarimo ax.gif ir kai jusu mazyliu pilvuko diegliai,ar turit sia problema? kaip kovojat su ja?

Na pas mus, cia Londone, vidutiniskai temperatura yra apie 20 laipsniu diena. As savo mazojo tikrai perdaug neprirengiu - bodziukas trumpom rankovem, sliauztai ilgom rankovem ant virsaus ir kepuryte. As jau geriau reikalui esant uzkloju su 2 uzklotukais...

Del naguciu karpymo - man irgi buvo labai baisu, bet kirpom nagucius kai tik grizom namo, kai maziui buvo 2 dienos, nes gime su ilgokais nagiukais. Faktiskai su pirstinelem mano vaikis prabuvo tik kelias pirmas dienas...

Del diegliuku dar mums kol kas nebuvo - bet gi gali bet kada tas vaiko klykimas prasideti, taip kad ziuresim kaip cia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre 2 @ 2008 05 31, 20:36)
sveikutes,pasidalimkit su manim savo patirtim,kaip rengiat mazylius ilaukuti,ar jau nunuoginat? kai laikot namie aprenktus? kada vilnones kojinytes ir pistinukes nuemet,jei nuemet? kada kirpot nagucius? nes s tai snd pirma kart isrengiau namie iki bodziuko,bet su pirstinukem,nes dar bijau kirpti nagucius,ir nuemiau kojinytes,nes namie tai karsta,27 laipsniai. o ilaukuti tai einam dar apsirengia siltokai,po apacia maikyte,komplektelis tas plonesnis ir ant virsaus kombizoniukas toks siltokas,ir 2 kepurytes.bijau kad neperkaistu,bet ir kad nesusaltu,ar vejas nepertrauktu? patarkit ka jus darot,kaip rengiates? g.gif  g.gif  blush2.gif neturiu jokio suptarimo ax.gif ir kai jusu mazyliu pilvuko diegliai,ar turit sia problema? kaip kovojat su ja?

sakyciau gerokai per siltai vaikeli i lauka rengi... mes vakar (kai buvo 20C ir daugiau) rengem tik siaustinuka ir kelnytes, viena trikotazine kepuryte, o apklojau medvilniniu akytu uzklotu ir tikrai nesusalom smile.gif
sako, kad kudiki reikia rengti vienu sluoksniu daugiau negu save
beje maniskei siandien 16 dienu, kaip pastebejau tai termoreguliacija atsirado jai kai buvo savaites, pries tai tai irgi daug silumos reikejo; o ar karsta ar salta tikrinu liesdama jos spranduka

del rengimo tai ir as klausima turiu - ar nakciai po pizamyte vilkti siaustinuka, ar pizamyte ant nuogo kuno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2008 06 01, 10:09)
sakyciau gerokai per siltai vaikeli i lauka rengi... mes vakar (kai buvo 20C ir daugiau) rengem tik siaustinuka ir kelnytes, viena trikotazine kepuryte, o apklojau medvilniniu akytu uzklotu ir tikrai nesusalom  smile.gif
sako, kad kudiki reikia rengti vienu sluoksniu daugiau negu save
beje maniskei siandien 16 dienu, kaip pastebejau tai termoreguliacija atsirado jai kai buvo savaites, pries tai tai irgi daug silumos reikejo; o ar karsta ar salta tikrinu liesdama jos spranduka

del rengimo tai ir as klausima turiu - ar nakciai po pizamyte vilkti siaustinuka, ar pizamyte ant nuogo kuno  g.gif

labas rytukas,o cia geras klausimas,as isvis dar pizamytes nerengiu,o dabar kai silta tai tik bodziuka uzdejau nakciai ir kojinytes medvilnines is vakaro priklojau palute,tikslaiu vystyklu,o nakti adijaluku medvilniniu,nes man ji vesoka pasirode rolleyes.gif g.gif o tai kiek suprantu tai ir tu kojinyciu nereikia vilnoniu,o kai nagucius nusikirpsim tai ir pirstinukiu nesidesim biggrin.gif ax.gif aciu uz patarimuka biggrin.gifo del tos pizamytes nzn kaip pas jus,bet pas mus tai labai silta,tai kad nebutu persilta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre 2: 01 birželio 2008 - 09:10
Sveikos merytes!
mane taipat kankina klausimas kaip renkti kudykely,namuose ir einant y lauka?
sep kolkas as jy namuose laikau aprengus su siaustinuku,baltinukais ir sliaustais.o y lauka uzdedu toky kombinzoniuka ir kepuryte,na pasmus uzvakar buvo gydytoje tai sake kad gerai,bet as kartais pagalvoju kad gal persiltai nors paziurejus leliaus kakliuka atrodo neperkarsta jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija25: 01 birželio 2008 - 14:34
labukas 4u.gif
as ir nesuprantu kaip rengti vaikuti i lauka, vakar buvom antra karta lauke tai uzdejau slaiustus siaustinuka marskinelius kepuryte.uzklojau tokia ala kaldryte, bet nebuvo perkaites, gal ir gerai..naguciu nekirpau , oi kaip baisu blink.gif esute sake kad gali nuluzineti dar..teko jau ir sauskelnes kitas pirkti, nes uzpakaliukui netiko...o diegliukai jau zinom kas yra...pasirodo mamyte pienuko nelabai turejo, oro prigaudydavo,,,sakykit kaip jums su krutine?pritraukiu tik pientraukiu 2k, i para verysad.gif speneliai zaizdoti, vaikuciui negaliu duoti....
Papildyta:
QUOTE(vitalija25 @ 2008 06 01, 15:33)
Sveikos merytes!
mane taipat kankina klausimas kaip renkti kudykely,namuose ir einant y lauka?
sep kolkas as jy namuose laikau aprengus su siaustinuku,baltinukais ir sliaustais.o y lauka uzdedu toky kombinzoniuka ir kepuryte,na pasmus uzvakar buvo gydytoje tai sake kad gerai,bet as kartais pagalvoju kad gal persiltai nors paziurejus leliaus kakliuka atrodo neperkarsta jam.

as ziuriu musu vaikuciai ta pacia diena gime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paziurejau i jusu liniuote, kaip svorio tiek numetet?
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 06 03, 11:45)
labukas 4u.gif
as ir nesuprantu kaip rengti vaikuti i lauka, vakar buvom antra karta lauke tai uzdejau slaiustus siaustinuka marskinelius kepuryte.uzklojau tokia ala kaldryte, bet nebuvo perkaites, gal ir gerai..naguciu nekirpau , oi kaip baisu blink.gif esute sake kad gali nuluzineti dar..teko jau ir sauskelnes kitas pirkti, nes uzpakaliukui netiko...o diegliukai jau zinom kas yra...pasirodo mamyte pienuko nelabai turejo, oro prigaudydavo,,,sakykit kaip jums su krutine?pritraukiu tik pientraukiu 2k, i para verysad.gif speneliai zaizdoti, vaikuciui negaliu duoti....
Papildyta:
as ziuriu musu vaikuciai ta pacia diena gime 4u.gif  4u.gif  4u.gif
paziurejau i jusu liniuote, kaip svorio tiek numetet?

Siaip jeigu vaikeliui per karsta tai jis iskart tampa raudonas kaip burokas, tada ir aisku kad reikia kazka numauti. Nors manasia gime sausi bet as niekada per daug karsta nerengdavau namie - tik maikyte, kojinytes (ne vilnones) ir sliauztinuka. Kepures niekad nedejau.
O del nagiuku nesvarbu ar jie nukirpti ar nekirpti visvien labai braizydavosi, tai su pirstinemis laikiau lygiai 2 menesius. Bet ir dabar dar sugeba persibrezti kurnors, nors nagai ir nukarpyti. Nieko, uzgyja.
Uzjauciu del speneliu. Man taip pat buvo. Del tos priezasties baigesi mano maitinimas krutimi po 5 savaiciu, nes jie isvis negijo, nors visas imanomas priemones naudojau. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. mano dziaugsmeliui jau 9 dienos. PAsidalinkit patirtim o tai nežinau ar pergyventi ar ne... beveik kiekvieną kartą pavalgęs vaikas žagsėti pradeda... kažin kodėl??? ar čia aš kažką netaip darau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagrus @ 2008 06 03, 12:09)
Siaip jeigu vaikeliui per karsta tai jis iskart tampa raudonas kaip burokas, tada ir aisku kad reikia kazka numauti. Nors manasia gime sausi bet as niekada per daug karsta nerengdavau namie - tik maikyte, kojinytes (ne vilnones) ir sliauztinuka. Kepures niekad nedejau.
O del nagiuku nesvarbu ar jie nukirpti ar nekirpti visvien labai braizydavosi, tai su pirstinemis laikiau lygiai 2 menesius. Bet ir dabar dar sugeba persibrezti kurnors, nors nagai ir nukarpyti. Nieko, uzgyja.
Uzjauciu del speneliu. Man taip pat buvo. Del tos priezasties baigesi mano maitinimas krutimi po 5 savaiciu, nes jie isvis negijo, nors visas imanomas priemones naudojau. verysad.gif

verysad.gif aciukas, as kotik nedarau del tu speneliu, bet turbut taip turi buti...juk neverta turbut dar po 1,5val su pientraukiu bezaisti ir dantis sukandus sedeti

Papildyta:
QUOTE(rasyte78 @ 2008 06 03, 12:32)
Sveikos mamytes. mano dziaugsmeliui jau 9 dienos. PAsidalinkit patirtim o tai nežinau ar pergyventi ar ne... beveik kiekvieną kartą pavalgęs vaikas žagsėti pradeda... kažin kodėl??? ar čia aš kažką netaip darau  g.gif  ax.gif

maniskis ir zagsi kartais...paziurek ar kojuems nesalta...as tai tada ant ranku stacia pakelus panesioju ir praeina po truputi...dar skaiciau kad galima bandyti duoti kruti pazysti...
Atsakyti