Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

biggrin.gif laba diena mamytes matau dalinates savo dziaugsmais tai pasidalinsiu ir as.
mano mazyliai jau 4 sav. ir 2 dienos jau dideles thumbup.gif sekam zaisliukus ir sypsotis pradedam ir garsus leist o ir ant pilko guledamos galvyte keliam idomu darosi.mes gyvenam Airijoje ir gal kas zinote koks misinelis geriausias nes tustinames kietai ir zaliai?
Atsakyti
Sveikutes mamytes. Mes ir prisiduodam smile.gif : Siandien mum menesiukas thumbup.gif Priaugom 900g ir paaugom 4cm. Negavom siandien skiepo, nes veidelis labai pabertas verysad.gif Pasnekinus ilgiau jau nusisypsom, labai stebim zaisliukus , galvyte pasukam i abu sonus, stacia nesiojant jau ir nulaikom siek tiek o ant pilvuko gulint drasiai jau pakeliam ir siek tiek palaikom. Niu viskas taip fainiai smile.gif smile.gif Tik pilvuko bedos ir diena ir nakti..... schmoll.gif
Atsakyti
Mums šiandien 1mėn.1sav.ir 1 diena. thumbup.gif
Mes jau tvirtai laikom galvytę, pasukam ją į sklindančio garso puse, ir ypač į televizorių.Atpažysta tėvelius, kalbinant bando bendrauti savo kalbele, nusišypso.Paguldyta ant pilvuko pasuka galvytę, o padarius atrama kojytėms pasispiria į prieki. Nakti išmiega net 4 val neatsibudusi, o diena jei namuose miegelis nebūna labai gilus.Laukelį tai miega ilgai.
Per mėnesiuka priaugom 1100g ir 2 cm paaugom. Išaugom mažuosius rūbelius biggrin.gif
Kaip smagu kad mūsų mažieji stebukliukai taip greit auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu pievele @ 2008 03 20, 14:26)
O kodel reik guguot?, as tai saviske snekinu zmogiskai  unsure.gif  ta prasme man suprantama kalba  biggrin.gif  kai persirenginejam arba siaip veizolus ispute gulim, ar cia neveiksminga jiems?

esu girdėjus, kad kol vaikas guguoja, tai reikia su juo guguoti, mėgdžioti ir kelis kartus pakartoti jo tariamus garsus ir skiemenis, o kai jau pradeda tarti žodžius, tada reikia su juo tik taisyklingai kalbėti g.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Nors ir daug cia musu kalbejosi, gyresi, bet ir man maga pasigirti, kokia nuostabia mergaite mes turime
- sypsomes nuo pat pirmos dienos, kai prabunda, pamato mamyte nusisypso, kai pamato teveli - nusisypso, mociute, sesute, broliuka - visiem sypsosi, primomis dienomis as pavydejau, tetukui, kad kas kart jam sypsojosi, o man tik karta per diena, na maximum 2.
- ramumelis - nesulyginsi su suneliu, pavalgo ir gulineja sau, nors dabar jau pradeda reikalauti draugijos, kad kas palinksmintu. Karusele idomi, bet gyvi zmones dar idomiau, o ypac kai nesioja daugiau galima pamtyti bigsmile.gif
- galvyte laikome labai labai, dar ligonineje. O dabar tai jau istisai gali, guledama pas mama ant pilvuko pakelia galvyte ir ziuri man i akis, tyrineja ... Saunuole
- sukineja galvyte i ta puse is kurios i ja yra kreipamasi, kai pabunda lopsyje, prieinu, pakalbinu, pasuka galvyte, pasiziuri ir nusisypso biggrin.gif
- na ir diziausias musu pliusas thumbup.gif galim miegoti visa nakti iki pat ryto, issimaudom vakare ir miegam, kad tik taip ir toliau butu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(gabija budriene @ 2008 03 20, 23:03)
biggrin.gif laba diena mamytes matau dalinates savo dziaugsmais tai pasidalinsiu ir as.
mano mazyliai jau 4 sav. ir 2 dienos jau dideles thumbup.gif sekam zaisliukus ir sypsotis pradedam ir garsus leist o ir ant pilko guledamos galvyte keliam idomu darosi.mes gyvenam Airijoje ir gal kas zinote koks misinelis geriausias nes tustinames kietai ir zaliai?

del misinelio nezinau, o kur mamyte pienelis? jis tai tikrai geriausias vaikeliui, jei dar turi nors siek tiek pienelio tai geriau juo ir maitink, dazniau dek prie krutines ir pienelio vis daugiau atsiras, bus maziau pilvuko problemu, tik kad paciai teks dietos laikytis, nevlagyti tam tikro maisto ir tiek.
o jei jau pienelio neturi...vat ir nepamenu, kaip tiksliai, bet drauges mergaitei geriausiai tiko milumil, jei dar toks yra.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Ir mes norime papasakoti, kaip mums sekasi smile.gif

Per menesiuka priaugome 1.400kg ir 6cm
Sypsomes, guguojam ir tvirtai laikom galvyte ax.gif
Atsakyti
mes irgi ka tik vakar menesiuko sulaukeme, pas daktariuka apsilankeme ir pasisvereme, priaugome 1,2kg. net nezinau ar cia ne per daug? jei taip kiekviena menesi priaugsime tai burbuliukas busim. o kaip jusu mazyliai svorio priauga? ar musu priaugtas svoris ne per didelis? nes knygose rasoma normalus svorio priaugimas per pirma menesi 600-800g. buna ir virs 1kg, bet retai.
o mes i tas gretas ir papuolame blush2.gif
Atsakyti
mum menesiukas bus balandzio 13 d.Ir mes jau truputi laikom galvyte paguldytas ant pilvuko.Gimem 3.550 o dabar jau 4,50 priaugom smile.gif ir paaugom 3 cm.
Atsakyti
o mamytes gal kuri susidurete su maitinimo problemomis? maniskis du kartus i diena,ryte ir vakare atsisako is krutines valgyti, rekia kaip velniukas, alkanas, bet nevalgo, tik is buteliuko. gal turite patarimu ka daryti tokiu atveju? pusantros valandos virgdziau vaika kad nusiramintu ir paimtu papa ,bet neisejo sad.gif tai padaviau buteliuka , pavalge ir uzmigo.
Atsakyti
Priaugom 1300 kg thumbup.gif per mėnesiuką thumbup.gif tik su cm kažkokia klaida g.gif tipo gimėm 54 ir dabar 54 cm, tik kažkaip drabužėlius nuolat išaugam ir atpilinėjame be paliovos nuo MP g.gif
Atsakyti
stai kiek rasiau -ir dingo. bandau dar. pirmai dukrai irgi ugis per pirma menesi npakito nors rubeliu uzaugo, liko 55.o svoris 1200 padidejo. manau kad blogai matuoja

norejau dar del rubeliu dydzio pasiskusti -vakar cipollino 3 savaichiu suneliui nupirkau lenkiskabodziuka 68. ir per mazas. gime jis 56 cm, bet abiejoju, kad iki 68 uzaugo smile.gif.

r dar, gal kas turite panasiu problemu - mes nelabai norim uzmigti patys -o jei uzmiega su papu - perguldytas i lovele kaip mat atsibunda... ir taip kol nenusikala. panasiailauke -kol ratus suki - tol miega, tik vezima palieki jau muistosi. matyti nori, kad mama sulieknetu kuo greichiau. bet juk man ir su vyresniaja reikia pasikapstti smelyje, negaliu vien jo veziuoti. aisku mes kol kas be chiulptuko ir nesupu jo visai. bet kazin ar tai pegelbetu smile.gif.

begu verkia mano dziaugsmas
Atsakyti
As turiu dukryte.dabar jau menuo ir savaite.paaugom 1kg ir 2cm.maitinu pati MP.valgo po nedau 5min patraukia tada reik pailset-pakeliu atsirugt, tada dar pasiulau-ima, po to vel isspjauna vel keliu ir dar buna kad ir 3k.pasdiulius ima,o pastarosiomis dienomis po pavalgymu jau rodos nebenori - snaudzia - paguldai ir pradeda muistytis, zirzalioja vel kisa kumstukus i burnyte, vel duodu ir taip valandos begyje...ar kam nors taip yra panasiai...?labai bijau kad toliau taip nebutu nes buvau jau papratus, kad greit pasisotina o ne taip kad po biski daug kartu. smile.gif g.gif g.gif
Atsakyti