Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(irmoshke @ 2008 03 02, 00:00)
mamytes isduokit paslapti? nu kaip tai imanoma?..as ir savo pienu maitinu..valgo valgo ir uzmiega..bet sitiek priaugti??????? nu kaip?????? g.gif  doh.gif

Mamytės pienelis matyt riebus,todėl daug ir priauga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 02 kovo 2008 - 11:21
jau nebe tik miegam ir valgom unsure.gif
vis daugiau laiko praleidžiam "plačiom akim" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 03 kovo 2008 - 10:00
labos.
mamos noriu jūsų paklausti, man GN išvažuojant prisakė, kad į lauką reikia eiti nuo pat pirmos dienos ir maudytis būtinai kas dien. kaip jūs elgėtės?vakar buvom išėję į balkoną keliom minutėm, o su maudynėm, tai baisiai bijau, vieną kart tik įkišau į vonelę ir taip pabūgau reakcijos, kad baisu dabar, tai prausiu dalimis dabar lotuliukas.gif atskirai aprengtam galvytę, kaskart pamperį keičiant apatinę dalį, ir vatyte viršutinę dalį. šiandien vėl mėginsim vonelę, bet bijau kad jam bus per šalta, pas mus 24 laipsniai, net man vėsoka išlipus iš dušo tai vaikiukui kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2008 03 04, 13:03)
labos.
mamos noriu jūsų paklausti, man GN išvažuojant prisakė, kad į lauką reikia eiti nuo pat pirmos dienos ir maudytis būtinai kas dien. kaip jūs elgėtės?vakar buvom išėję į balkoną keliom minutėm, o su maudynėm, tai baisiai bijau, vieną kart tik įkišau į vonelę ir taip pabūgau reakcijos, kad baisu dabar, tai prausiu dalimis dabar lotuliukas.gif atskirai aprengtam galvytę, kaskart pamperį keičiant apatinę dalį, ir vatyte viršutinę dalį. šiandien vėl mėginsim vonelę, bet bijau kad jam bus per šalta, pas mus 24 laipsniai, net man vėsoka išlipus iš dušo tai vaikiukui kaip tada?

mum į lauką taip greit neleido. g.gif po geros savaitės jei nešlapia leido 20 min, o po to kas dien vis 5-10 min ilgiau.

vonią męs elektrinuku pašildėm, kad būtų šilta. o kad vaikas neišsigąstų vandenuko, tai suvyniojau jį į vystiklą ir pu truputį dėjau ant tos kempinės meškio, paskui šlapią vystiklą nuėmiau 4u.gif mama čia taip mane pamokino ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2008 03 04, 14:03)
labos.

na, į lauką, kai taip šilta tikrai galit eiti. Aš tai savo mažąją balkone po keletą valandų migdau.

O maudantis pabadyk kokią medžiagytę naudoti. Taip nebus vaikui tokio kontrasto. Ir pasakok vaikučiui, kaip malonu yra vonelej, koks vandenukas šiltas ir pan. Reikia parodyti, kokios geros emocijos yra vonioj tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Niu ir mes pasigirsim liezuvis.gif

Emma - 1500g ir 4cm 4u.gif
Emily - 1550g ir 4cm 4u.gif

Skaičiuojam nuo gimimo bigsmile.gif
Atsakyti
Mums savaite tik, bet gydytoja liepe jau grudintis ir keliom minutem iseiti i lauka. smile.gif Tai vakar pirma karta jau buvome iskisusios nosi i lauka smile.gif . O maudyti tai dar nesimaudeme, bo gydytoja sake neskubeti, nes vistiek rytais ir vakarais prausiames smile.gif
Atsakyti
Mūsų Matukui 5 savaitės. Ką mes sugebame:

Naktį miegam labai gerai, neverkiam. Tai labai džiaugiamės.

Per miegus tiek šypsomės, tiek raukomės. Labai įdomus vaizdelis... smile.gif

Jau mokame galvutę pasukti nuo vieno šono į kitą iš lėto, stebint kokį žaisliuką. O laikant ant rankų per petį, jau galvytę neblogai laikome.

Mėgstame maudytis. Neverkiam per maudynes.

Neverkiam ir kai perrenginėja. smile.gif

Kol kas žaisliukai ir kiti dalykėliai dar nelabai domina. Bet labai domina paveikslai ir nuotraukos ant sienų. Taip ir užmiegam žiūrint į nuotraukas virš lovelės...

Bet vis dar verkšlename kai norisi į papmersą padaryti ir pilvelį pučia... Kartais verkiame, kai neišeina ilgai užmigti ir norisi prisiglausti prie mamytės ar tėvelio.

labai laukiam tikrosios ŠYPSENOS... biggrin.gif
Atsakyti
mano dukriukas pakalbintas kad sypsosi.kad sypsosi.. man tai pati graziausia sypsena!!!
Atsakyti
mums 12 dienų, tai labai jau sūmelis šypsosi kai ryte pasiguldau į mūsų su vyru lovą ir pabučiuoju į nosytę smile.gif tokia bedantė šypsena pati nuostabiausia wub.gif
Atsakyti
labos.

jei ne paslaptis kaip buvai aprengus savo kudikeli? smile.gif nes kazkaip neisivaizduoju kaip cia nebus per silta ar per salta...
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2008 02 19, 19:06)
Mano pupyte labai mazai miegot pradejo. Jei anksciau po kiekvieno maitinimo miegodavo, tai dabar puse dienos nemiega, bet ir neverkia. As suprantu, kad tiesiog jau bendraut jai norisi. bet ar ne per anksti g.gif , ar gali taip buti? Ar cia kokios kitos priezastys??

Mano sunus nuo pat gimimo mazai miega ir daug budrauja. Labai megsta bendrauti. Nieko cia blogo nera, jei priauga normaliai svorio ir nera irzlus. Tokie vaikai paparastai greaciau pradeda guguoti, sypsotis juoktis ir apskirtai ju socialiniai igudziai geriau vystosi. Tai ypac budinga daug nesiojamiems kudikiams.
Maniskis labai anksti pradejo stebeti aplinka, dometis viskuo, fokusuoti zvilgsni ir sekioti akimis. Labai megsta kartoti garsus, kuriuos jam sakai, labai daug sypsosi visiems, kas tik ji pakalbina. Ir apskritai, budamas menesio jau dare viska, ka daro 2 menesiu kudikeliai.
Dziaukis savo dukryte ir kuo daugiau bendrauk su ja.
Papildyta:
labos.

musu sunus taip pat verke per pirmas maudynes. Po to su vyru supratom, kad jam tiesiog vanduo buvo per saltas, nors buvo 37 laipsniu pagal visas rekomendacijas. Mes ji maudom 39 laipsniu vandeni ir guli sau kaip ponas patenkitas, toks jausmas, kad tik mergu jam toj vonelej trukta biggrin.gif
gal jus su vyru labai jaudinates patys? Vaikas jaucia ir taip pat jam neramu.
Siaip po ligonines reikia butinai ismaudyti, kad nuplauti viska. O po to, jei nera isbertas, galima maudyti kas 2-3 dienas. Mes pavyzdziui maudome kas 2 dienas su muilu voneleje. Kartais, kai norim, kad ilgiau nakti miegotu, tai tik su vandenuku vonelej ismaudom.
o i lauka tai reikia eiti. Tik pradeti nuo 5 min, po to 10, 15 ir t.t. Mums gydytoja pradzioje liepe neiti, kai lyja, sninga arba yra zemiau nei -5. Pradejom eiti po 1 savaites.
Atsakyti