O nuo kokio svorio jus skaičiuojate priaugimą? Nuo svorio gimimo metu, ar nuo po gimimo nukritusio svorio???
Ačiū mergaitės, kas nepatingėjot atsakyti jei galit-atsakykit dar-labai pagelbėtumėte
http://www.apklausa.....php?form=13874
http://www.apklausa.....php?form=13874
Mes per pirmą mėnesį įkalėme 1550 g. svorio ir 4 cm ūgio. Valgo tik MP.
o mes paaugom 2cm ir 1200g.. manau visai neblogai.. valgom MP , o nakciai misinuko truputi, nes MP neuztenka..
QUOTE(jolantika @ 2008 01 07, 22:42)
Labukas ,mamytes,padekit ir patarkit,mano maziukas sumaise diena su naktim,nakti kas valanda kelia valgyti,tai pampersus keisti,o diena ismiega 5 val.pavalgo ir vel sminga.ka daryti?kaip priversti ji diena keltis dazniau,nes prikelti ji sunku diena.jam tik savaitele ir 2 dienos....
manau, kad nieko nepadarysi jis pats susireguliuos laika, manajam 3 savaites ir tik 5 para kaip normaliai miega nakti, o iki to laiko irgi nakti nemiegodavo visiskai, o diena parpdavo po 4-5 valandas. As pati bandziau neleist miegot diena, bet nieko nepavyko, miegodavo diena kaip uzmustas. Tiesiog reikia kantrybes ir viskas susitvarkys savaime.
QUOTE(jolantika @ 2008 01 07, 21:42)
Labukas ,mamytes,padekit ir patarkit,mano maziukas sumaise diena su naktim,nakti kas valanda kelia valgyti,tai pampersus keisti,o diena ismiega 5 val.pavalgo ir vel sminga.ka daryti?kaip priversti ji diena keltis dazniau,nes prikelti ji sunku diena.jam tik savaitele ir 2 dienos....
kadangi dar toks maziukas, tai nieko labai nepadarysi. Maniskiui irgi keitesi miegojimas kelis kartus. Jau buvau nusigandusi, kad bus naktibalda, bet paskui nieko-pradejo ir naktimis miegoti. O siaip tai belieka apsisarvuoti kantrybe ir teigiamu poziuriu, ir dar - pati nuluzk diena, kai mazius miega. Nes kitaip nuvargsi ir pikta busi
QUOTE(jolantika @ 2008 01 08, 18:32)
aciu,mamytes labai uz patarimus,tai gerai,tada as jo nezadinsiu diena,tegu jis miega,o kai nores,prades naktim miegoti,ka gi,belieka laukti.... ir dar norejau paklausti ar duodat nakciai koki misinuka ar tik savo pieneli?ir gal kokia arbatele,nes labai viduriukus pucia
man gydytoja sake, kad diena neleisti miegoti ilgiau 3val, o nakti lai miega kiek nori, bet as leidziu jam paciam rinktis.lygtai dabar pagavo ritma ir pradeda nakti miegoti.beje, svarbiausiai dienos metu iki naktinio miego sudaryti dienos efekta, kad butu sviesu
mano stebuklelis priaugo per 1men 1100kg, 3cm
Mano sunytis irgi diena parpe kaip uzmustas,o nakty gyvena.Bet kai paskaitinejau,kad visom taip buvo,tai ir as lauksiu kol naktim miegos.
sveikos mamyte, lb prasau patarkit ka daryti, mano dukrytei menuo maitinu misinuku jai lb uzkietejo viduriukai tustinasi 1karta per para ir kietai gydytoja liepe duti jogurto bakteriju bet jos mums nepadeda mergyte lb kankinasi, nerami patarkit ka daryti bijau duoti laisvinamu vaistuku kad organizmas nepriprastu
QUOTE(Ingadi @ 2008 01 03, 18:57)
O nuo kokio svorio jus skaičiuojate priaugimą? Nuo svorio gimimo metu, ar nuo po gimimo nukritusio svorio???
Aš skaičiuoju nuo to svorio, koks buvo išvykstant iš ligoninės Taigi mes priaugom 1700g , o ūgis tai kažkokia nesąmonė - sumažėjom 2 cm. Valgom MP