Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

Sveikos mamkos,
Parašysiu ir aš šį tą apie savo džiaugsmelį. biggrin.gif
Mums 2 savaitėlės ir 2 dienos. Vis mažiau ir mažiau dieną miegam. Naktį keliamės 2-3 kartus pabendraut su papuku. Paguldyta ant pilvuko mergina gana puikiai pasukinėja galvelę iš vienos pusės į kitą, ją truputį palaiko pakėlusi. Šypsosi daug, bet aišku, kad tai dar tik refleksas, nors kartais taip į temą išmeta šypseną, kad pamanai, kad jau iš tikro. tongue.gif Aktyviai judina kojas ir rankas, kiša rankeles į burną, sučiumpa tvirtai mamos pirštą ir kai kada nusitveria ir iš burnos ištraukia soskę. Kiek priaugom dar neaišku, bet tikiuos, kad augam. cool.gif
Atsakyti
sveikos mamos,
musu mazylis jau 1.5men.(beveik)sypsotis pardejo jau kai buvo 3-4sav.galvyte kelti pradejau jau budamas 2sav.bet dabar dar jos visiskai tvirtai nenulaiko.diena miega vis maziau,daug daugiau pradejo valgyti,tustinasi kasdiena 1-2kartus.nakti keliasi valgyti1-2kartus.kai paiimi i rankas-nesukniumba,riecia kiek daugiau imanoma galvyte,l.stipriai spiriasi kojytemis,po truputi jau bando guguoti,idemiai stebeti zmones,zaislus.l.tvirtai suima pirsta,megsta savo kumstuka paciulpti.
tikiuosi,kad ir toliau isliks toks sveikas ir tvirtas vyrutis.linkiu visos to paties.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
mums 1 mėnuo ir 7 dienos wub.gif mažoji sugeba:
- išspjauti soskę lotuliukas.gif
- pačiupti mamytės pirštą
- kai guli ant pilvuko, gražiai laiko galvutę, o kai nusibosta ją laikyt, deda ją ant rankyčių
- gulėdama ant pilvuką bando ropoti
- stengiasi naktį miegoti vis ilgiau, bet nelabai išeina unsure.gif
- gražiai šypsosi, atrodo, kad tikrai jau supranta kam wink.gif
- atpažįsta tėtį, bent jau kai jis paklausia: kur tėtis? ji bando jį rasti akytėmis
- nemėgsta daktarų, ir vis bando juos apkakot lotuliukas.gif
- tyrinėja aplinką

gal tiek..., jei dar ką prisiminsiu -> parašysiu cool.gif
Atsakyti
Mes jau mokam:

istraukti ciulptuka is burnytes
graziai sypsotis kai miegam
garsiai reiksti teigiamas emocijas kai maudomes vakare
trumpai palaikyti galvyte ir sukineti galva guledamos ant pilvuko
stebeti mamos veida

Nieko nera pasaulyje graziausio uz pirma tavo vaikelio sypsena smile.gif

Atsakyti
Sveikutės,
Na, ir aš parašysiu apie savo sūnaitėlį. Mums jau 1,5 mėn.
Valgo tik mamos pieniuką.
Stipriai laiko galvytę.
Pirmą kartą nerefleksiškai nusišypsojo apie 6 sav. Šįryt pramerkus akį radau savo vaiką besišypsantį smile.gif .
Vakarais kankina pilvelis, tai su tėveliu vyksta šokiai pokiai, kurie mažajam labai patinka.
Dieną nelabai nori miegoti, prie krūties kaip ir apsnūsta, o pakėlus atsirūgti vėl akytes intensyviai varto. Mėgsta miegoti supynėse ir autokėdutėje.
Nemėgsta žinduko, raukosi, kai jis nori įdėti į burnytę
Naktį valgyti keliamės du kartus, miegam iki 8 - 9 val. Dieną valgom kas 2,5 - 3 val. Kartais ir dažniau. Žodžiu, kai nori.
Tuštinamės kas antrą maitinimą, kartais ir dažniau.
Per 1 mėn. ir 1 sav. priaugome 1,6 kg.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano ąžuoliukui dvi savaites, bet jau jaučiasi kad vyriškis, balselis kai urzgia ar pyksta tai toks storas...vyriškas smile.gif
Šiaip stipriai atsispiria, galva bando nulaikyti, tik kartais sunkiai sekasi ir ji desningai atsimuša mamai i krutinę.
Nebelabai miega lauke, bet nakti keliasi kas dvi valandas. Nors tris paskutines naktis pradejau vystyti i kokona, tai pirma ir antra nakti kelesi tik po karta, na o shianakt 2 kartus. miegot einam 10 vakaro ir kelemes 6 ryto, tai manau rezultatai pradejus vystyti puikus...tikiuosi kad tokie ir liks.
Labai gražiai moka šypsotis, o kai šypsosi plačiai atverta burna ir išryškėja duobutės žandukuose- tai mama negali atsidžiaugti tokiu grožiu smile.gif)
Atsakyti
Mano pupai menuo ir viena savaite, o mokam atrodo nei daug, nei mazai (na cia be dudavimo, valgymo ir sauskelniu gadinimo lotuliukas.gif ): sypsotis ir santuriai ir visa burnyte, kalbint zuiki ir varnas, kurios kabo virs lovytes, kai buna gera nuotaika pasako ne tik "a", bet ir "au" (- teip kalbinamas zuikis biggrin.gif ), gan stipriai nulaiko galvyte kai laikoma stacia, atsigulus kazkodel ne teip idomu - geriau padejus zanduka pagulet blush2.gif , kai yra noras bando sliauzt, bet dazniausiai gaunas tik sukiojimasis vietoj ax.gif , bando megautis maudymusi - papleskena kojyte vandeni, stebi zaislus, klausosi muzikikes (karuseliu ir pan.) rodos tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažutei 1mėn. ir 2sav.Didžiausias mūsų pasiekimas (mamos džiaugsmui), kad išmiegam visą naktelę iki 7 ryto. O tada jau pusryčiaujam. tongue.gif
Atsakyti
Mūsų Alisai 5 savaitės. Ji jau moka:
* Pakelti galvutę budama ant pilvuko
* Atpažinti mamos balsą
* Sekti akimis žaisliuką (pusrutuliu)
* Šypsotis visa burna
* Sakyti "agu" (nelabai aiškiai. Gydytoja sako - tai pusiau "agu" biggrin.gif )
* Išreikalauti maisto tada, kai nori ax.gif
* Ir kakoti būtent tada, kai keiti sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes:)

mes irgi ka tik perkopem i 2 menesiuka 4u.gif

nakti keliames 1-2 kartus, is ryto iki 10 nemiegam, velaiu apie 13 uzmiegam iki 17,
grafikas dar labai nepastovus schmoll.gif

mergelyte tavo vaikas tikrai daug priaugo:)

mano mergyte per menesi tik 350 gramu!!! tikrai mazai
bet man buvo kruties uzdegimas, tai del to sumazejo pienuko:(
teko damaitinti mirksiukas.gif plius kita krutis

vaikas tikrai ramesnis tapo ir ismiega daugiau:)

bet zadu jau duoti savo ta kita kruti, lyg ir issigidziau biggrin.gif

antradieni eisim pas gydytoja skiepytis, tai ir pasisversim:)

tikiuosi kad priaugo nors kiek mano megaiciuke:) 4u.gif
Atsakyti
Mano sunelis priaugo beveik 1800 g ir paaugo 3 cm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Musu karoliukui jau 6 savaites.
Kadangi gime 4540g , tai priaugome tik 450g ir 2 cm.
Jau nuo 2 sav. pakankamai gerai laiko galvyte, o dabar jau ir ziurineja i visas puses. Labai megsta vyriskus balsus ir labai susidomejes stebi kai buna daug zmoniu. Labai graziai sypsosi kalbinamas ir uzmiges ant papulio smile.gif
Tik vakarais sokdina visus, nes pilvelije apsigyveno diegliukai. Aprimsta, kai glostai pilveli. Nakti valgo kas 4 val, o diena ir kas 2 papraso.
Atsakyti