Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 28, 18:34)
Stengiuosi pienuka savo duoti, bet kartais vis tiek siek tiek primaitinu misinuku. O jis tada miega ilgiau, va, ir dabar pucia i aki jau 4-a valanda, o man jau noretusi ji pamaitinti smile.gif
Auga lyg ir neblogai, as pati nelabai matau, kad auga smile.gif, juk istisai matau. Diena miega gerai, o va nakti tai tevelius is proto veda  verysad.gif Sianakt buvo rekordas - nuo 2 iki 7 ryto mus su teciu kankino riksmais, nusnaudzia pusvalandi, kol maitinu ir vel dudas paleidzia, tai siandien abu tokie apspange, nezinau, kas laukia sianakt....
Panasu i pilvo putima, bandem duoti Espumisano, bet kad jokios naudos is jo, gal net blogiau.... Siandien nusipirkom SAB SImplex, ziuresim gal kuo pagelbes. Nors daug mamyciu sako, kad niekas rimtai nepadeda, tiesiog reikia islaukti. Suprantu, kad jam skauda, bet ir paciai labai sunku naktimis be miego.

TAI GAL SUMAISE DIENA SU NAKTIM
Atsakyti
O kiek jusu vaikuciai ugtelejo? mums pusantro menesio beveik ir 5 cm paaugom.. gime 49 - dabar 54 cm.. o svoris gime 2,500 dabar 4 kg..
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 11 28, 18:44)
O kiek jusu vaikuciai ugtelejo? mums pusantro menesio beveik ir 5 cm paaugom.. gime 49 - dabar 54 cm.. o svoris gime 2,500 dabar 4 kg..

mums jau beveik 8 savaites gime 1,900kg 43 cm dabar 49cm ir 3,500kg
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 28, 19:34)
Stengiuosi pienuka savo duoti, bet kartais vis tiek siek tiek primaitinu misinuku. O jis tada miega ilgiau, va, ir dabar pucia i aki jau 4-a valanda, o man jau noretusi ji pamaitinti smile.gif
Auga lyg ir neblogai, as pati nelabai matau, kad auga smile.gif, juk istisai matau. Diena miega gerai, o va nakti tai tevelius is proto veda  verysad.gif Sianakt buvo rekordas - nuo 2 iki 7 ryto mus su teciu kankino riksmais, nusnaudzia pusvalandi, kol maitinu ir vel dudas paleidzia, tai siandien abu tokie apspange, nezinau, kas laukia sianakt....
Panasu i pilvo putima, bandem duoti Espumisano, bet kad jokios naudos is jo, gal net blogiau.... Siandien nusipirkom SAB SImplex, ziuresim gal kuo pagelbes. Nors daug mamyciu sako, kad niekas rimtai nepadeda, tiesiog reikia islaukti. Suprantu, kad jam skauda, bet ir paciai labai sunku naktimis be miego.

mmm... verysad.gif jeziau gaila tikrai maziuko, kad taip kankinas... ir jus suprantu kaip sunku jums.. jau geriau vaikas lai diena dudas leidzia, nei nakti.. vis lengviau buna... reikes islaukti aiskiais ta laika... sako diegliukai dazniausiai prasideda jei misinuku pradedi maitinti, nes tai kietas maistelis yra ir sunku leliuku zarnynui ji sudoroti.. verysad.gif mano mazius tai taip pat kelios dienos kaip vakarais duduoja... verysad.gif gaila labai.. nu bet nieko nepadarysi... daug uzaugo su diegliais ir musu uzaugs.. as taip pat girdejau, kad Espumizanas nelabai.. eisiu dabar pabandysiu duoti, nes jau prasidejo koncertas vakarinis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 28, 20:17)
mmm... verysad.gif  jeziau gaila tikrai maziuko, kad taip kankinas... ir jus suprantu kaip sunku jums.. jau geriau vaikas lai diena dudas leidzia, nei nakti.. vis lengviau buna...  reikes islaukti aiskiais ta laika...  sako diegliukai dazniausiai prasideda jei misinuku pradedi maitinti, nes tai kietas maistelis yra ir sunku leliuku zarnynui ji sudoroti..  verysad.gif  mano mazius tai taip pat kelios dienos kaip vakarais duduoja...  verysad.gif  gaila labai.. nu bet nieko nepadarysi... daug uzaugo su diegliais ir musu uzaugs..  as taip pat girdejau, kad Espumizanas nelabai.. eisiu dabar pabandysiu duoti, nes jau prasidejo koncertas vakarinis...  verysad.gif

mes nebandem, bet sesute patare vibrukolio zvakutes g.gif sake, tikrai neblogos g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 28, 20:25)
mes nebandem, bet sesute patare vibrukolio zvakutes g.gif  sake, tikrai neblogos g.gif  mirksiukas.gif

o nuo ko jos? nuo diegliuku? jau nebezinau ka ir bedaryti del tu verkimu vakarais... verysad.gif kaip sunku negaliu....
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 28, 21:37)
o nuo ko jos? nuo diegliuku?    jau nebezinau ka ir bedaryti del tu verkimu vakarais...  verysad.gif    kaip sunku negaliu....

taip, nuo diegliuku, pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 28, 21:37)
o nuo ko jos? nuo diegliuku?    jau nebezinau ka ir bedaryti del tu verkimu vakarais...  verysad.gif    kaip sunku negaliu....

Oho, mano pupa dabar 2men bet ir mes panasiai vargom 1men..naktys budavo baisios, musu paakiai patamseje, tai buvo diegliukai kalti.. Is tikruju mums nelab padejoi nei espumisanas nei kt priemones, tiesiog apsisarvuoti kantrybe, vaikeli guldyti daznaiu ant pilvuko ( gerai pasiguldzius maziu ant savo pilvuko), kazkiek nurimsdavo nesiojant lektuveliu..Bet siaip tai islaukti ta laika reikia- mums ir dabar vakarais dudos buna doh.gif
Atsakyti
[quote=Bittute..,2007 11 28, 15:41]
Mano Aroniukas sveikina Domuka su menesiadieniu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif linki jam daug sveikatytes, daug sypsniuku ir gugavimu... wub.gif ir kad niekada pilvuko maziukui neskaudetu.... ax.gif
as tai is pradziu daviau maziui similaka bet sian nupirko man hipp maistelio tai ziuresiu kaip valgys, nes sake kad similakas neriebus yra, o mano maziaus poreikiai labai jau padideje yra... kas kiek tu laiko maitini savo leliuka? smile.gif
eisim dabar i lauka, nes toks geras oras.. saule sviecia pas mus.. sniego pilna.. thumbup.gif gal pakakos vaikas lauke nes jau antra para kaip didesnio mamytei nepadaro... g.gif

Aciu, patys geriausi linkejimai thumbup.gif Jum ir to paties ir dar, kad mamytei leistu pailseti biggrin.gif Kas dvi tris valandas valgo po 120, kartais nakti ir keturias penkias pramiega. Maniskis tai kas antra para daro, siandien jau buvau issigandus, kad nepadarys, bet neseniai nudziugino pilnu pamperiu thumbup.gif
Siaip gal sutapimas, bet kai pakeitem misini vaikas ramesnis kol kas ir antra vakara duodam hipp "Ramaus miego" arbata, ziuresim ar ir sianakt taip ramiai ismiegos.
Atsakyti
QUOTE(tosius @ 2007 11 28, 23:49)

Aciu, patys geriausi linkejimai thumbup.gif Jum ir to paties ir dar, kad mamytei leistu pailseti biggrin.gif Kas dvi tris valandas valgo po 120, kartais nakti ir keturias penkias pramiega. Maniskis tai kas antra para daro, siandien jau buvau issigandus, kad nepadarys, bet neseniai nudziugino pilnu pamperiu thumbup.gif
Siaip gal sutapimas, bet kai pakeitem misini vaikas ramesnis kol kas ir antra vakara duodam hipp "Ramaus miego" arbata, ziuresim ar ir sianakt taip ramiai ismiegos.

Sveikuciai... 4u.gif bet kiek daug tavo pupa suvalgo.. wub.gif mano tai suvalgo po 100 na, as po tiek darau.. siaip gal ir daugiau suvalgytu g.gif rytoj vaziuosim pas gyd. tai pasikalbesiu... o kiek tavo maziukui svorio yra? kiek gime? kiek pirmom dienom buvote numete? kaip gimdymas tavo praejo papasakok blush2.gif
mes tai gimeme 51 cm. 3200 g. kai isejom is ligon. tai svereme 2850.. ax.gif dabar labai idomu koks jau ugis ir kiek sveriame... ax.gif smile.gif rubelius tai dedu leliukam 56 cm. smile.gif parasysiu kai grysime rytoj is gyd. koks musu svoris.. ax.gif
man atrodo, kad mums jau reiketu kraustytis i kitus namucius kur renkasi 2 men. leliukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 29, 22:16)
Sveikuciai...  4u.gif    bet kiek daug tavo pupa suvalgo..  wub.gif  mano tai suvalgo po 100  na, as po tiek darau.. siaip gal ir daugiau suvalgytu  g.gif  rytoj vaziuosim pas gyd. tai pasikalbesiu... o kiek tavo maziukui svorio yra? kiek gime? kiek pirmom dienom buvote numete?  kaip gimdymas tavo praejo papasakok  blush2.gif 
mes tai gimeme 51 cm.  3200 g.  kai isejom is ligon. tai svereme 2850..  ax.gif    dabar labai idomu koks jau ugis ir kiek sveriame...  ax.gif  smile.gif    rubelius tai dedu leliukam 56 cm.  smile.gif    parasysiu kai grysime rytoj is gyd. koks musu svoris..  ax.gif 
man atrodo, kad mums jau reiketu kraustytis i kitus namucius kur renkasi 2 men. leliukai?  blush2.gif

Nu apetitu vyras tikrai nesiskundzia, visas i teti lotuliukas.gif tongue.gif
Kai gime svere 3968 g ir 53 cm numete 68 g,o iseinant is ligonines svere 4150 g. Dabar sveriam 5100 g ir esam 56 cm ugio. lotuliukas.gif Gimdymas buvo su komplikacijom ir 9 paras praleidom ligoninej, bet dabar jau viskas gerai thumbup.gif
Po skiepo maziukas gali buti neramus, mum cirkai i antra para prasidejo.
Pasimatysim naujuos namuciuos 4u.gif
Atsakyti
Jau antra diena duodame maziukui SAB Simplex pries kiekviena valgyma, tai nakti tikrai ramesnis. Jau nebeklykia. Tiesa, dar pries maitinima duodu isgerti siek tiek pankolio arbatytes, gal ir tai padeda. Klyksmu baisiu nebebuna, tik neramiai miega, tai as uzdejus ranka ant soniuko vis paraminu, kad ne taip spardytusi ir pats saves nepazadintu. Tai taip visa nakti ir pramiegu su ranka vaikucio lovytej (lovyte stovi visai salia mano lovos).
Tik dabar kiti sunkumai prasideda - pavalges nenori miegucio, vis dairosi, raivosi, dar atpila kokius 2-3 kartus. Na, zodziu, zaidziam, supam ant ranku, kol pradeda markstytis, arba is vis pasiimu ant ranku ir uzmigdau taip. Gal neprisipratinsim, nes juk dar toks maziukas ax.gif
O kaip jus migdot savo mazuosius?
Atsakyti