QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 25, 19:33)
labai uzjauciu... ir vis nerimauju, kad man taip nenutiktu. tai dar noriu paklaust, ar tu primaitindavai nuo pradziu, ar tik savo pienuku maitinai? nes kaip suprantu, jei primaitini, tai ir pienuko pas mama mazeja...
tris savaites tai maitinau tik savo pienuku.. na buvau 2 kartus primaitinus nakciai... o po 3 savaiciu ir pradejo man jo trukti.. va ir dabar is abieju krutu daviau zysti, bet nieko... teko misinuka padaryti...
man taip atsitiko del to turbut, kad per mazai valgiau, nes maisto visai mano organizmas nereikalauja... del to ir sumazejo tas pienukas...
o tu tik savo pienuku maitini? ar uztenka maziukas?
Papildyta:
QUOTE(Dzine @ 2007 11 25, 20:28)
Ar virinat vandenį? ligoninėj sakė nereikia, bet aš virinau pirmą kartą. ir kiek vandens pilt į vonelę, kokio gylio turėtų būti "baseinas"? o tą vystyklą pvz kai sušlampa nuimti ir tada prausti kaip įprasta? maniškį merkėm vakar nuogą tai nelabai patiko, nors kai šikną plaunam tai tyli, patinka
as virinau 3 savaites vandeneli ir i vonele pildavau su lakisiu arbata tiek kad nugaryte apsemtu... visada maziuka dedavom, ir dabar dar dedam su merliuku suvyste iki puses... kad jo rankytes nesimaskatuotu... vandeny, kai jau apsipranta tada ir nuimam merliuka, bet rankytes vistiek stengiames prispausti, nes pastebejom, kad kai pradeda jom maskatuot pats issigasta...
dabar jau keleta maudyniu tai vandens pilem tiek kad visas maziukas paniro i vandevy isskyrus galvyte aisku labai patinka jam paplaukioti
Papildyta:
QUOTE(tosius @ 2007 11 25, 22:56)
As tai virinu visa laika,o maudom pagulde i spec voneles gulta. Vandens tik tiek, kad nugaryte apsemtu ir prausiam abu su teciu. Tik sunku is vandens istraukti, nors ir mazas bet maudynes labai megsta, vos istraukus dudas rodo.
Norejau paklausti gal kas turi problemu su vakarinem isterijom ir ka darot? Maniskis kazkur nuo penkiu klykia kaip skerdziamas ir nemiega iki dvylikos, pirmos. Nusnaudzia penkiolika min ir vel. Namie jau "cirkas" atsidare, su vyru vis galvojam kaip raminti, visus mum zinomus budus isbandem. Ir sausas, ir pavalges,o kai buna pilvo diegliai kitaip verkia Jau migrena man isimete
Norejau paklausti gal kas turi problemu su vakarinem isterijom ir ka darot? Maniskis kazkur nuo penkiu klykia kaip skerdziamas ir nemiega iki dvylikos, pirmos. Nusnaudzia penkiolika min ir vel. Namie jau "cirkas" atsidare, su vyru vis galvojam kaip raminti, visus mum zinomus budus isbandem. Ir sausas, ir pavalges,o kai buna pilvo diegliai kitaip verkia Jau migrena man isimete
tai gal irgi neprivalgo maziukas? man tai tas pats budavo.. nuo 17 val. iki 22 val. verkimas namuose budavo tik girdeti... mes galvojom, kad diegliai, arba kad prie ranku priprates... o pasirodo jis nedavalges budavo.. diena, tai miegodavo gerai, kai budavo jo didziosios miego valandos, nes lauke uzmigdavo ir po 4 val. ismiegodavo...bet paskui jau kai atsikels, tai visa nama pastatys ant koju...
pabandykite gal misinuka padaryti viena vakara.. paziuresite.. jei vistiek verks, tai ieskosime kito sprendimo budo..