Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 25, 19:33)
labai uzjauciu... ir vis nerimauju, kad man taip nenutiktu. tai dar noriu paklaust, ar tu primaitindavai nuo pradziu, ar tik savo pienuku maitinai? nes kaip suprantu, jei primaitini, tai ir pienuko pas mama mazeja...

tris savaites tai maitinau tik savo pienuku.. na buvau 2 kartus primaitinus nakciai... o po 3 savaiciu ir pradejo man jo trukti.. va ir dabar is abieju krutu daviau zysti, bet nieko... verysad.gif teko misinuka padaryti...
man taip atsitiko del to turbut, kad per mazai valgiau, nes maisto visai mano organizmas nereikalauja... del to ir sumazejo tas pienukas... verysad.gif
o tu tik savo pienuku maitini? ar uztenka maziukas? 4u.gif 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzine @ 2007 11 25, 20:28)
Ar virinat vandenį? ligoninėj sakė nereikia, bet aš virinau pirmą kartą. ir kiek vandens pilt į vonelę, kokio gylio turėtų būti "baseinas"? o tą vystyklą pvz kai sušlampa nuimti ir tada prausti kaip įprasta? maniškį merkėm vakar nuogą tai nelabai patiko, nors kai šikną plaunam tai tyli, patinka blink.gif

as virinau 3 savaites vandeneli ir i vonele pildavau su lakisiu arbata tiek kad nugaryte apsemtu... visada maziuka dedavom, ir dabar dar dedam su merliuku suvyste iki puses... kad jo rankytes nesimaskatuotu... vandeny, kai jau apsipranta tada ir nuimam merliuka, bet rankytes vistiek stengiames prispausti, nes pastebejom, kad kai pradeda jom maskatuot pats issigasta... doh.gif
dabar jau keleta maudyniu tai vandens pilem tiek kad visas maziukas paniro i vandevy isskyrus galvyte aisku blush2.gif labai patinka jam paplaukioti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tosius @ 2007 11 25, 22:56)
As tai virinu visa laika,o maudom pagulde i spec voneles gulta. Vandens tik tiek, kad nugaryte apsemtu ir prausiam abu su teciu. Tik sunku is vandens istraukti, nors ir mazas bet maudynes labai megsta, vos istraukus dudas rodo.
Norejau paklausti gal kas turi problemu su vakarinem isterijom ir ka darot? Maniskis kazkur nuo penkiu klykia kaip skerdziamas ir nemiega iki dvylikos, pirmos. Nusnaudzia penkiolika min ir vel. Namie jau "cirkas" atsidare, su vyru vis galvojam kaip raminti, visus mum zinomus budus isbandem. Ir sausas, ir pavalges,o kai buna pilvo diegliai kitaip verkia doh.gif Jau migrena man isimete doh.gif

g.gif g.gif tai gal irgi neprivalgo maziukas? man tai tas pats budavo.. nuo 17 val. iki 22 val. verkimas namuose budavo tik girdeti... mes galvojom, kad diegliai, arba kad prie ranku priprates... doh.gif o pasirodo jis nedavalges budavo.. diena, tai miegodavo gerai, kai budavo jo didziosios miego valandos, nes lauke uzmigdavo ir po 4 val. ismiegodavo...bet paskui jau kai atsikels, tai visa nama pastatys ant koju...
pabandykite gal misinuka padaryti viena vakara.. paziuresite.. jei vistiek verks, tai ieskosime kito sprendimo budo.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
g.gif g.gif tai gal irgi neprivalgo maziukas? man tai tas pats budavo.. nuo 17 val. iki 22 val. verkimas namuose budavo tik girdeti... mes galvojom, kad diegliai, arba kad prie ranku priprates... doh.gif o pasirodo jis nedavalges budavo.. diena, tai miegodavo gerai, kai budavo jo didziosios miego valandos, nes lauke uzmigdavo ir po 4 val. ismiegodavo...bet paskui jau kai atsikels, tai visa nama pastatys ant koju...
pabandykite gal misinuka padaryti viena vakara.. paziuresite.. jei vistiek verks, tai ieskosime kito sprendimo budo.. smile.gif 4u.gif
[/quote]
Tai, kad jau kelios dienos kai nakti du maitinimus pati darau,o visa laika misinuka duodam. Ispradziu spec primaitinimui,o dabar jau normalu, ir kad jis nevalgo kai isterikuoja,pora gurksniu ir vel dudos doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu apie pienuką pasakyti. Maitinu pati, mano mergytė jau 5 sav. Kai suėjo mėnesiukas prasidėjo vakarinės dūdos, verkdavo po kiekvieno valgymo, net nebaigus valgyti mesdavo krūtį ir besiriesdama klykdavo, nu ir daba da klykia vakarais, žodžiu vaikus baisiai pilvą pučią ir tai nuo to ką mama valgo , o ir šiaip organizmas dar jos neveikia kaip reikia. Be to pamaniau, jei turiu tiek pieno, tai ko jo neužšaldžius ateičiai, jeigu ka. Bet va pabandžiau su pientraukiu ir paaiškėjo, kad iš vienos krūties pritraukiu tik 50 ml., o leliukas turėtų suvalgyti apie 100 ml. Gydytoja parekomendavo gerti labai daug skysčių, ilsėtis. Taip ir dariau, be to po kiekvieno pamaitinimo su pientraukiu nutraukiu likusio pienuko iš abiejų krutų ir va šiandien jau iš vienos nemaitintos krūties pritraukiau 130 ml. thumbup.gif Taigi užtenka ir leliukui, ir dar galiu užšaldyti biggrin.gif Taip kad mamos daug skysčių ir poilsis daro stebūklus, be to man suvalgius iš vakaro jogurto, ryte taip pat labai pilnos krūtys būna, ar čia jis padeda, ar čia sutapimas unsure.gif
Atsakyti
[quote=tosius,2007 11 26, 22:42]
[/quote]
Tai, kad jau kelios dienos kai nakti du maitinimus pati darau,o visa laika misinuka duodam. Ispradziu spec primaitinimui,o dabar jau normalu, ir kad jis nevalgo kai isterikuoja,pora gurksniu ir vel dudos doh.gif
[/quote]
nu idomiai cia tada gaunas... g.gif gal maziukas papersti negali? blush2.gif ar bandete riesti kojytes? spaudyti aplink bambute palei laikrodzio rodykle? g.gif
mes vakar maziui daveme arbatos ramuneliu atsigerti biskiuka, tai vakare kad prasidejo klykimas nesvietiskas siaubas.. galvojau vaikas uzdus beverkdamas verysad.gif galvoju gal cia nuo arbatos, nes ne pati dariau tai galvoju gal ja pasaldino, per stipria padare g.gif nepasiziurejau normaliai, vaikui sugirdziau... gal dar negalima jiems arbatu? ziuresiu kaip sis vakaras bus.. jei vel verkimas tai vadinas mums diegliai prasidejo.. verysad.gif
koki tu maisteli duodi savo maziukui? as tai pakolkas similaka perku jam...
Noriu paklausti tamsta ar ne is klaipedos esate? ziuriu gimdem viena diena tai gal ir gulejome netoli viena kitos.. smile.gif 4u.gif 4u.gif
kaip smagu jau rytoj svesime maziuku mazaji gimtadieni... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 26, 12:40)
tris savaites tai maitinau tik savo pienuku.. na buvau 2 kartus primaitinus nakciai... o po 3 savaiciu ir pradejo man jo trukti.. va ir dabar is abieju krutu daviau zysti, bet nieko...  verysad.gif    teko misinuka padaryti... 
man taip atsitiko del to turbut, kad per mazai valgiau, nes maisto visai mano organizmas nereikalauja...  del to ir sumazejo tas pienukas... verysad.gif
o tu tik savo pienuku maitini? ar uztenka maziukas?  4u.gif  4u.gif  smile.gif
Papildyta:

as dabar stengiuosi maitinti tik savo pienuku, bet kartais duodu ir misinuko. Vakar pasibandziau nusitraukti pieno ir paziuret, kiek jo turiu, tai is abieju istraukiau tik 60 ml, bet maziui kazkaipuzteko bigsmile.gif
O siandien ryte nutraukiau apie 80 ml, bet tikrai ne viska, dar palikau suneliui padirbeti biggrin.gif Tai tikiuosi, kad greitai nesibaigs. Reikes skysciu daugiau gerti, kaip kazkuri mamyte cia rase.
Atsakyti
[quote=Bittute..,2007 11 27, 16:13]
[/quote]
nu idomiai cia tada gaunas... g.gif gal maziukas papersti negali? blush2.gif ar bandete riesti kojytes? spaudyti aplink bambute palei laikrodzio rodykle? g.gif
mes vakar maziui daveme arbatos ramuneliu atsigerti biskiuka, tai vakare kad prasidejo klykimas nesvietiskas siaubas.. galvojau vaikas uzdus beverkdamas verysad.gif galvoju gal cia nuo arbatos, nes ne pati dariau tai galvoju gal ja pasaldino, per stipria padare g.gif nepasiziurejau normaliai, vaikui sugirdziau... gal dar negalima jiems arbatu? ziuresiu kaip sis vakaras bus.. jei vel verkimas tai vadinas mums diegliai prasidejo.. verysad.gif
koki tu maisteli duodi savo maziukui? as tai pakolkas similaka perku jam...
Noriu paklausti tamsta ar ne is klaipedos esate? ziuriu gimdem viena diena tai gal ir gulejome netoli viena kitos.. smile.gif 4u.gif 4u.gif
kaip smagu jau rytoj svesime maziuku mazaji gimtadieni... thumbup.gif
[/quote]
Iki siandien davem Nan1,o nuo siandien pradejom similaka, nes galvojam gal nuo misinio kas negerai, atpylinet pradejo verysad.gif Arbateles reikia duoti jei jau misinuka duodi, nors maniskis ramuneliu irgi negere, pankoliu geriausiai eina i trasa thumbup.gif O pirdauja tai nuo dusios vyras, siandien visur isciupinejau galvojau gal ka skauda, bet i nieka neregavo,pilvukas irgi minkstas, tai nepucia net nzn ka daryti. Ryt eisim pas gydytoja gal ka patars g.gif
Taip pats didziausias gimtadieniukas vyrams. Ta proga 4u.gif happybday.gif
Deja as is Kauno ax.gif bet smagu, kad turim sunelius gimusius ta pacia diena, bedos ir dziaugsmai panasus thumbup.gif
Atsakyti
Mano Aroniukas sveikina Domuka su menesiadieniu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif linki jam daug sveikatytes, daug sypsniuku ir gugavimu... wub.gif ir kad niekada pilvuko maziukui neskaudetu.... ax.gif
as tai is pradziu daviau maziui similaka bet sian nupirko man hipp maistelio tai ziuresiu kaip valgys, nes sake kad similakas neriebus yra, o mano maziaus poreikiai labai jau padideje yra... kas kiek tu laiko maitini savo leliuka? smile.gif
eisim dabar i lauka, nes toks geras oras.. saule sviecia pas mus.. sniego pilna.. thumbup.gif gal pakakos vaikas lauke nes jau antra para kaip didesnio mamytei nepadaro... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 27, 16:07)
as dabar stengiuosi maitinti tik savo pienuku, bet kartais duodu ir misinuko. Vakar pasibandziau nusitraukti pieno ir paziuret, kiek jo turiu, tai is abieju istraukiau tik 60 ml, bet maziui kazkaipuzteko  bigsmile.gif
O siandien ryte nutraukiau apie 80 ml, bet tikrai ne viska, dar palikau suneliui padirbeti  biggrin.gif  Tai tikiuosi, kad greitai nesibaigs. Reikes skysciu daugiau gerti, kaip kazkuri mamyte cia rase.

teisingai,geriausiai savo pienukas... as is pradziu ir daviau, kol maziuko poreikiai mazesni buvo, bet dabar tai jau nebeiseina, nes mazius po 100 ml. isgeria ir daugiau smile.gif sian nusitraukiau pienuka tai 30 ml.is abieju g.gif
o tu tai tikrai, daug ilsekis, gerk kuo daugiau skysciu ir duok papuli kuo dazniau maziukui, kad kuo daugiau jis isvalgytu ir kuo daugiau gamintus pienukas.. gaila kad as taip nedariau.. bet dabar nusitraukineju pienuka kas 3 val. tai gal prades gamintis daugiau. g.gif gal po kiek laiko vel mazius gales mano pienuka valgyti.. ax.gif
kaip auga tavo lelius? kaip miega ar gerai? kas kiek keliasi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 27, 16:07)
as dabar stengiuosi maitinti tik savo pienuku, bet kartais duodu ir misinuko. Vakar pasibandziau nusitraukti pieno ir paziuret, kiek jo turiu, tai is abieju istraukiau tik 60 ml, bet maziui kazkaipuzteko  bigsmile.gif
O siandien ryte nutraukiau apie 80 ml, bet tikrai ne viska, dar palikau suneliui padirbeti  biggrin.gif  Tai tikiuosi, kad greitai nesibaigs. Reikes skysciu daugiau gerti, kaip kazkuri mamyte cia rase.

as ir apie 3-4 savaites maitinau tik pieneliu, bet paskutine savaite tai jau labai baisi buvo, mazius piktas, beveik nemiegodavo, o as prisitraukiau tik 60ml tai kai pasakiau daktarei, liepe butinai primaitinti, nes dar ir gelta biskuti laikesi ir svorio nepakankamai priaugo unsure.gif unsure.gif taigi pradejome nuo hipp pre ir jis tiko labiausiai thumbup.gif tik kad pienelio vis mazeja unsure.gif verysad.gif dabar beliko gal vos kokie 5 ml unsure.gif verysad.gif , mat pupulis jau ir tingi zysti doh.gif unsure.gif na bet nieko jau nepadarysi, maitinsiu kol dar bus nors ir tie keli ml bent tiek..
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 28, 14:49)
as ir apie 3-4 savaites maitinau tik pieneliu, bet paskutine savaite tai jau labai baisi buvo, mazius piktas, beveik nemiegodavo, o as prisitraukiau tik 60ml tai kai pasakiau daktarei, liepe butinai primaitinti, nes dar ir gelta biskuti laikesi ir svorio nepakankamai priaugo unsure.gif  unsure.gif taigi pradejome nuo hipp pre ir jis tiko labiausiai thumbup.gif  tik kad pienelio vis mazeja unsure.gif  verysad.gif  dabar beliko gal vos kokie 5 ml unsure.gif  verysad.gif , mat pupulis jau ir tingi zysti doh.gif  unsure.gif  na bet nieko jau nepadarysi, maitinsiu kol dar bus nors ir tie keli ml bent tiek..

o ar duodi savo maziuliukui arbatytes kokios atsigerti..? man sian pasake, kas reikia duoti atsigerti pasirodo, kai maitini misinukais.. tai nupirkau siandien ramuneliu arbatos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 28, 18:34)
o ar duodi savo maziuliukui arbatytes kokios atsigerti..?    man sian pasake, kas reikia duoti atsigerti pasirodo, kai maitini misinukais.. tai nupirkau siandien ramuneliu arbatos...  smile.gif

duodu pankolio, jau nuo pirmos sawaiteles mirksiukas.gif o siandien ragawome bananotj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2007 11 20, 17:13)
tai gali uztrukti iki 1 savaites pas mus taip pat ta pati beda bet as duodu specialius vaistus tai daro 1 karta per diena

VAISTAI VADINASI "LACTULOSE" BET NEZINAU AR LIETUVOJE YRA, NES AS GYVENU DANIJOJE. BET TIKRAI PADEDA. MES JUOS GEREM 1 SAVAITE IR DABAR JAU NEBEGERIAM IR PADARO 2-3 KARTUS PER DIENA
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 28, 14:41)

teisingai,geriausiai savo pienukas... as is pradziu ir daviau, kol maziuko poreikiai mazesni buvo, bet dabar tai jau nebeiseina, nes mazius po 100 ml. isgeria ir daugiau  smile.gif    sian nusitraukiau pienuka tai 30 ml.is abieju  g.gif   
o tu tai tikrai, daug ilsekis, gerk kuo daugiau skysciu ir duok papuli kuo dazniau maziukui, kad kuo daugiau jis isvalgytu ir kuo daugiau gamintus pienukas.. gaila kad as taip nedariau.. bet dabar nusitraukineju pienuka kas 3 val. tai gal prades gamintis daugiau.  g.gif  gal po kiek laiko vel mazius gales mano pienuka valgyti..  ax.gif
kaip auga tavo lelius? kaip miega ar gerai? kas kiek keliasi?  wub.gif

Stengiuosi pienuka savo duoti, bet kartais vis tiek siek tiek primaitinu misinuku. O jis tada miega ilgiau, va, ir dabar pucia i aki jau 4-a valanda, o man jau noretusi ji pamaitinti smile.gif
Auga lyg ir neblogai, as pati nelabai matau, kad auga smile.gif, juk istisai matau. Diena miega gerai, o va nakti tai tevelius is proto veda verysad.gif Sianakt buvo rekordas - nuo 2 iki 7 ryto mus su teciu kankino riksmais, nusnaudzia pusvalandi, kol maitinu ir vel dudas paleidzia, tai siandien abu tokie apspange, nezinau, kas laukia sianakt....
Panasu i pilvo putima, bandem duoti Espumisano, bet kad jokios naudos is jo, gal net blogiau.... Siandien nusipirkom SAB SImplex, ziuresim gal kuo pagelbes. Nors daug mamyciu sako, kad niekas rimtai nepadeda, tiesiog reikia islaukti. Suprantu, kad jam skauda, bet ir paciai labai sunku naktimis be miego.
Atsakyti