Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(tosius @ 2007 11 11, 20:04)
Sveikos mamytes norejau paklausti gal zinot kai primaitini kiek laiko vaikas gali nekakoti? Kol maitinau tik savo pienu kakojo kas diena, o kelinta diena kas antra maitinima duodu misinuko ir jau para kai vaikas nekakojo

žinau, kad jei kas antrą parą kakoja - tai yra gerai.
maitinu Nan Ha. tai kažkur irgi kas antrą parą deda į kelnes
Atsakyti
Šiaip gerai sako, turi pakakoti mažiausiai kartą per 2 dienas. Jei ne - reikėtų kreiptis pas savo šeimos daktarą. O jei per 1 dieną pakakoja daugiau nei 3 kartus tada taip pat reiktų susirūpinti gossip.gif

Tai kur pirmamėnesietės mamos dingo?? first.gif
Atsakyti
QUOTE(Evė @ 2007 11 21, 15:40)
Šiaip gerai sako, turi pakakoti mažiausiai kartą per 2 dienas. Jei ne - reikėtų kreiptis pas savo šeimos daktarą. O jei per 1 dieną pakakoja daugiau nei 3 kartus tada taip pat reiktų susirūpinti  gossip.gif

Tai kur pirmamėnesietės mamos dingo??  first.gif

na labai apbejoju ar kas bloogai jei kakoja daugiau nei 3 kartus per diena g.gif schmoll.gif mano pupulis budamas menesio beveik kiekviena pampersa prikakodavo cool.gif o dabar kakoja karta per diena(bet jau kaip padaro tai iki pazastu lotuliukas.gif ), bet tai negerai nes kai ilgiau nepakakoja baisiai raitosi, skauda pilveli verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
maniskis irgi kakoja 2-3 kartus per diena bigsmile.gif ,mano pienelis baigesi tai valgom HIPO misinely,bet su pilvelio diegliais dar kankinames doh.gif ,bet moka jau graziai sypsotis ypac kaip plojam katutes ir lyg bando guguoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evė @ 2007 11 17, 16:26)
Ech. Mes dar tik dieneles skaičiuojam.  smile.gif Pusę dienos pramiegam, mokam jau ir šypsotis. Mano mažoji turi išskirtinį bruožą - duobutes šalia lūpų. Kai nusijuokia, visi sako : Ooo kaip miela!  ax.gif  .  Visgi - jei mažylis yra sveikas, laimingas, tai skausmai patirti gimdymo metu vieni juokai. Tikrai tai vertinu  thumbup.gif . Laukiam nesulaukiam pasenėjimo  rolleyes.gif

mmm.. wub.gif tikrai miela turetu buti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mirasevindik @ 2007 11 20, 18:13)
tai gali uztrukti iki 1 savaites pas mus taip pat ta pati beda bet as duodu specialius vaistus tai daro 1 karta per diena

o kokius vaistukus duodi tu savo maziukui? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Evė @ 2007 11 21, 15:40)
Šiaip gerai sako, turi pakakoti mažiausiai kartą per 2 dienas. Jei ne - reikėtų kreiptis pas savo šeimos daktarą. O jei per 1 dieną pakakoja daugiau nei 3 kartus tada taip pat reiktų susirūpinti  gossip.gif

reiketu susirypinti? g.gif mano maziukas tai pakakoja 3 kartus per diena, bet po labai mazai... viena karta dideli labai padaro blush2.gif o kitus kartus taip tik kaip pateplioja... g.gif tai cia reiketu susirupinti?
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 22, 19:07)

reiketu susirypinti?  g.gif  mano maziukas tai pakakoja 3 kartus per diena, bet po labai mazai...  viena karta dideli labai padaro  blush2.gif  o kitus kartus taip tik kaip pateplioja... g.gif  tai cia reiketu susirupinti?

nea, viskas normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evė @ 2007 11 21, 14:40)

Vaikutis gali kakoti net ir po 6-8 kartus per diena valgydamas mamos piena ir tai tikrai nera blogai, o net gerai, tai rodo, kad viduriai neuzkieteje smile.gif
Atsakyti
siaubas mamytes... sirdi man skauda, mano pienuko maziukui visai nebeuztenka.. nebera pieno visai pas mane.. as sakau, kodel jau keleta dienu mano mazius verkia pastoviai.. verysad.gif as kaip tikra pamote sakiau, kad vaikas prie ranku priprates.. migdydavau alkana maziuka.. verysad.gif doh.gif o vakar reikejo nusitraukti pienuko, nes rengemes isvaziuoti ir man pompa istrauke tik 30 ml. doh.gif verysad.gif padariau misinuka tai maziukas 90 ml. istrauke.. ir miegojo ramiai, nei tutuko nereikejo, kurio nepaleisdavo... sazine griauzia negaliu, kaip gaila savo angelelio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 25, 13:14)
siaubas mamytes... sirdi man skauda, mano pienuko maziukui visai nebeuztenka.. nebera pieno visai pas mane.. as sakau, kodel jau keleta dienu mano mazius verkia pastoviai..  verysad.gif    as kaip tikra pamote sakiau, kad vaikas prie ranku priprates.. migdydavau alkana maziuka..  verysad.gif  doh.gif    o vakar reikejo nusitraukti pienuko, nes rengemes isvaziuoti ir man pompa istrauke tik 30 ml.  doh.gif  verysad.gif  padariau misinuka tai maziukas 90 ml. istrauke.. ir miegojo ramiai,  nei tutuko nereikejo, kurio nepaleisdavo... sazine griauzia negaliu, kaip gaila savo angelelio...  verysad.gif

labai uzjauciu... ir vis nerimauju, kad man taip nenutiktu. tai dar noriu paklaust, ar tu primaitindavai nuo pradziu, ar tik savo pienuku maitinai? nes kaip suprantu, jei primaitini, tai ir pienuko pas mama mazeja...
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 09, 19:44)
aga, pabandyk su marskinukais, arba kokiu vystiklu apkloti drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  Papildyta:
nevisi pradeda 1men sypsotis, na nebent nesamoningai, pvz mano samoningai nusisypsojo kuzkur pusantro men. mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Ar virinat vandenį? ligoninėj sakė nereikia, bet aš virinau pirmą kartą. ir kiek vandens pilt į vonelę, kokio gylio turėtų būti "baseinas"? o tą vystyklą pvz kai sušlampa nuimti ir tada prausti kaip įprasta? maniškį merkėm vakar nuogą tai nelabai patiko, nors kai šikną plaunam tai tyli, patinka blink.gif
Atsakyti
gydytoja sakė virinti vandenį iki sueis 1 mėnuo. bet virinau, biški ilgiau nei nukrito bambutė. dabar tik pripilu karšto vandens iš krano ir įpilu vieną puoduką ramunėlių (galima lakišiaus).
ir nei karto nemaudžiau su jokiais vystyklais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 25 lapkričio 2007 - 20:49
As tai virinu visa laika,o maudom pagulde i spec voneles gulta. Vandens tik tiek, kad nugaryte apsemtu ir prausiam abu su teciu. Tik sunku is vandens istraukti, nors ir mazas bet maudynes labai megsta, vos istraukus dudas rodo.
Norejau paklausti gal kas turi problemu su vakarinem isterijom ir ka darot? Maniskis kazkur nuo penkiu klykia kaip skerdziamas ir nemiega iki dvylikos, pirmos. Nusnaudzia penkiolika min ir vel. Namie jau "cirkas" atsidare, su vyru vis galvojam kaip raminti, visus mum zinomus budus isbandem. Ir sausas, ir pavalges,o kai buna pilvo diegliai kitaip verkia doh.gif Jau migrena man isimete doh.gif
Atsakyti