Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 08, 12:09)
thumbup.gif  kad visa laika jie taip miegotu po 5 val.  ax.gif    mano maziukas irgi buna pamiega tiek... wub.gif 
nesuprantu tik kas jam siandien pasidare.. muistosi jau nuo pacio ryto.. niekaip neina uzmigdyti.. ir pavalges ir pamperiukas pakeistas..  meravau viskiuka temp. nes neleido iki galo pameruot tai rode temperatura 37.4...  verysad.gif  bijau kad nebutu susirges...  verysad.gif  bet sako kad leliukam iki 38 temperatura normali skaitosi?  gal zinote kas? reikes musu gyd. skambinti... verysad.gif
Papildyta:

mes siandien maudysimes, jei mano maziukas nesusirges, tai desiu ji irgi su merskinukais i vandeni... ziuresiu rezultatas koks bus... g.gif    mums tai sake maudytis kas 2 dienas, o jei netingiu kiekviena diena... ax.gif  bet rytais ir vakarais, kai nesimaudom tai su virintu vandenuku apsiplaunam viska, tada tai guli sau ramus ir dziagiasi siltu vandeneliu... ax.gif

aga, pabandyk su marskinukais, arba kokiu vystiklu apkloti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif paziurejau, kad mano pupa kai ismaudau apie 22val, ismiega 7valandas bigsmile.gif wub.gif tai dabar stengsiuosi visada maudyti kuo veliau rolleyes.gif
na del temp. zinau, kad vaistuku reikia tik kai jau 38,5 unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinulia28 @ 2007 11 09, 19:09)
kudikeliu temperatura buna aukstesne, cia nieko tokio, dar jei visa ryta zyze, nemiegojo susilo, nieko cia tokio, tikriausiai ziurek kaip rytoj, o matuoti tereikia 3-4 min, ilgiau nereikia.
ziuriu cia visu vaikeliai tik sypsosi,  mano mergytei jau beveik menuo, bet samoningai dar nesisypsojo. o nakti miega 4,5 val, ir tai ne visada

nevisi pradeda 1men sypsotis, na nebent nesamoningai, pvz mano samoningai nusisypsojo kuzkur pusantro men. mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 09, 19:40)
aga, pabandyk su marskinukais, arba kokiu vystiklu apkloti drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  paziurejau, kad mano pupa kai ismaudau apie 22val, ismiega 7valandas bigsmile.gif  wub.gif tai dabar stengsiuosi visada maudyti kuo veliau rolleyes.gif
na del temp. zinau, kad vaistuku reikia tik kai jau 38,5 unsure.gif

tai va, vakar maudziau leliuka i paklodyte susukusi, tai kai leidau palengva ji i vandenuka tai jam kaip ir patiko, neverke tik ziurejo i mane akutes isputes wub.gif patiko kaip supratau... smile.gif tik paskui gal per staigiai as vandenuko jam ant pilvuko uzpyliau... nu ir tada paslo pajehalo.. lotuliukas.gif parode savo verkimo jega... smile.gif as maudau visada pries 21 val. paguldziau pamaitinus ir atsikele mano mazius 1.30 thumbup.gif ne tiek ilgai kaip tavo miegojo, bet irgi neblogai.. leido mamytei ir pasapnuoti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinulia28 @ 2007 11 09, 19:09)
kudikeliu temperatura buna aukstesne, cia nieko tokio, dar jei visa ryta zyze, nemiegojo susilo, nieko cia tokio, tikriausiai ziurek kaip rytoj, o matuoti tereikia 3-4 min, ilgiau nereikia.
ziuriu cia visu vaikeliai tik sypsosi,  mano mergytei jau beveik menuo, bet samoningai dar nesisypsojo. o nakti miega 4,5 val, ir tai ne visada

tavo mergyte nesisypso pakolkas, bet kai prades tai iskarto juoksis... wub.gif smile.gif mano mazius jau nusisypsojo man kai ji kalbinau... wub.gif o vakar tai net juokas man sueme.. issiploviau galva ir susisukusi plaukus i ranksluosti maziu pasiemiau.. tai jis taip idemiau i ta kuoda virs mano galvos ziurejo.. antakiukus suraukes, lupas net suciaupe ir verkti nustojo.. lotuliukas.gif nebuvo mates dar mamos su tokia didele galva.. lotuliukas.gif turbut galvojo kas cia? lotuliukas.gif nesuprato vaikas.... ax.gif
Atsakyti
Labutis. Gal kas maitina jau mišynuku Aptamil smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilia25 @ 2007 11 10, 12:54)
Labutis. Gal kas maitina jau mišynuku Aptamil  smile.gif

as jau 3 kartus maitinau su aptamilu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 10, 14:01)
as jau 3 kartus maitinau su aptamilu...  smile.gif

na tai dar labai mazai unsure.gif nes norejau paklaust ar nesuketieja viduriai/
Atsakyti
QUOTE(Nilia25 @ 2007 11 10, 13:14)
na tai dar labai mazai unsure.gif  nes norejau paklaust ar nesuketieja viduriai/

as primaitinu hipp pre, tai viskas noormaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes norejau paklausti gal zinot kai primaitini kiek laiko vaikas gali nekakoti? Kol maitinau tik savo pienu kakojo kas diena, o kelinta diena kas antra maitinima duodu misinuko ir jau para kai vaikas nekakojo
Atsakyti
QUOTE(tosius @ 2007 11 11, 21:04)
Sveikos mamytes norejau paklausti gal zinot kai primaitini kiek laiko vaikas gali nekakoti? Kol maitinau tik savo pienu kakojo kas diena, o kelinta diena kas antra maitinima duodu misinuko ir jau para kai vaikas nekakojo

sveika. na as irgi primaitinu, bet kiekvienakart maitindama duodu ir misinuka, tai kakoja kiekviena diena.
Atsakyti
Ech. Mes dar tik dieneles skaičiuojam. smile.gif Pusę dienos pramiegam, mokam jau ir šypsotis. Mano mažoji turi išskirtinį bruožą - duobutes šalia lūpų. Kai nusijuokia, visi sako : Ooo kaip miela! ax.gif . Visgi - jei mažylis yra sveikas, laimingas, tai skausmai patirti gimdymo metu vieni juokai. Tikrai tai vertinu thumbup.gif . Laukiam nesulaukiam pasenėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 10, 11:01)
as jau 3 kartus maitinau su aptamilu...  smile.gif

mano mergaitei sukietejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tosius @ 2007 11 11, 21:04)

kai primaitini, tai turi kakoti kiekviena diena... kai tik savo pienu matini tai maziukas gali para nekakoti... pabandykite gal paspausti pilvuka su kojytem maziuko... mums padeda.. masaziuka padaryti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 18, 21:03)
kai primaitini, tai turi kakoti kiekviena diena... kai tik savo pienu matini tai maziukas gali para nekakoti...  pabandykite gal paspausti pilvuka su kojytem maziuko... mums padeda.. masaziuka padaryti.. ax.gif

tai gali uztrukti iki 1 savaites pas mus taip pat ta pati beda bet as duodu specialius vaistus tai daro 1 karta per diena
Atsakyti