Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 13:09)
ooo... bigsmile.gif    nu tikiuosi, kad ir mano mazius pyks...  wub.gif    o kiek ilgai truko "kankynes" kol priprato prie vandenuko?  smile.gif

gal kokias 2-3 savaites g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 13:05)
mums irgi taip buvo pirmus kartus doh.gif , nebijok, veliau pripras, mano pupulis dabar jau pradeda pykti kai iskeliu is vandens blush2.gif  wub.gif

paziurejau jusu nuotraukytes... smile.gif irgi tikras grazuoliukas pas jus.. wub.gif matau taip pat siltai laikote aprenge ir uzkloje. o mane tai GN buvo apsauke, kad as per siltai Aroniuka laikau aprengta ir uzkloju, bet manau, kad jiems siluma dabar sverbiausia yra... jei mazius gerai miega su silta nosyte, vadinasi jam gerai yra... smile.gif o gyd. sako, kad nosyte ir rankytes turi buti vesios...!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 13:14)
paziurejau jusu nuotraukytes...  smile.gif    irgi tikras grazuoliukas pas jus..  wub.gif    matau taip pat siltai laikote aprenge ir uzkloje. o mane tai GN buvo apsauke, kad as per siltai Aroniuka laikau aprengta ir uzkloju, bet manau, kad jiems siluma dabar sverbiausia yra... jei mazius gerai miega su silta nosyte, vadinasi jam gerai yra...  smile.gif    o gyd. sako, kad nosyte ir rankytes turi buti vesios...!!!! blink.gif

man irgi taip sake doh.gif bet bent jau pradzioj, kol pupa visai mazuliukas tai baisu kad nesusaltu blush2.gif ir liepe, kad kambario temp butu apie 18-19 laipsniu, bet tokioj temp ir man paciai salta blush2.gif lotuliukas.gif na dabar jau daug stengiuosi neprirengti, nors ir norisi blush2.gif nes kai perdaug pripras, veliau tik gaves saltesnio oro sirgs g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 13:18)
man irgi taip sake doh.gif  bet bent jau pradzioj, kol pupa visai mazuliukas tai baisu kad nesusaltu blush2.gif  ir liepe, kad kambario temp butu apie 18-19 laipsniu, bet tokioj temp ir man paciai salta blush2.gif  lotuliukas.gif na dabar jau daug stengiuosi neprirengti, nors ir norisi blush2.gif nes kai perdaug pripras, veliau tik gaves saltesnio oro sirgs g.gif  mirksiukas.gif

na, taip ir del kambario temp. man irgi sake , kad iki 20 laipsniu... bet mes darome iki 24 ir gerai jauciames .. ir mama ir maziukas.. thumbup.gif as taip pat manau, kad jau menesiuko kai yra galima pradeti po biskiuka grudinti vaikiuka... nors lengva man cia kalbeti smile.gif kai reikes grudinti tai turbut trauksiu siltesni megztinuka is spintos lotuliukas.gif
o jus negalvojate apie baseino lankyma? as noreciau menesiuko vesti, nes labai gerai yra leliukams.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 13:27)
na, taip ir del kambario temp. man irgi sake , kad iki 20 laipsniu...  bet mes darome iki 24 ir gerai jauciames .. ir mama ir maziukas..  thumbup.gif  as taip pat manau, kad jau menesiuko kai yra galima pradeti po biskiuka grudinti vaikiuka... nors lengva man cia kalbeti  smile.gif  kai reikes grudinti tai turbut trauksiu siltesni megztinuka is spintos  lotuliukas.gif   
o jus negalvojate apie baseino lankyma? as noreciau menesiuko vesti, nes labai gerai yra leliukams..  g.gif  ax.gif

aga, as ir vos laikausi megztuko netraukdama lotuliukas.gif blush2.gif , bet baigiu jau priprasti neprirengti rolleyes.gif .
tiesa sakant labai noreciau baseina palankyti, kita savaitele eisim pas gydytoja tai pasitarsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 13:33)
aga, as ir vos laikausi megztuko netraukdama lotuliukas.gif  blush2.gif , bet baigiu jau priprasti neprirengti rolleyes.gif .
tiesa sakant labai noreciau baseina palankyti, kita savaitele eisim pas gydytoja tai pasitarsim rolleyes.gif

lotuliukas.gif mano mama tai mane pamote vadindavo, kai pirmom dienom, tik gryzus is GN grudinau vaika, gyd. primokinta lotuliukas.gif dar pora savaiteliu ir mes rengsimes jau ne taip lyg siltnami gyventume lotuliukas.gif
o del baseinu tai musu gyd. mums sake neskubeti dar, bet jums tai jau pats tas butu eiti, nes paskui kad per velu nebutu.. ten tik iki 4 men. leidzia eiti jei neklystu... bet biskiuka baisu butu ant ziemos vaika dar i baseina vesti... g.gif man bent jau... ax.gif blush2.gif tokios mintys tik ir sukasi kaip ji cia aprengti reikes, kaip nuvesti ir per lauka pernesti... blush2.gif dar baisu kazkaip... blush2.gif atrodo tokie bejegiai ir neatsparus niekam... taip ir norisi pasideti po sparneliu ir laikyti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 13:39)
lotuliukas.gif  mano mama tai mane pamote vadindavo, kai pirmom dienom, tik gryzus is GN grudinau vaika, gyd. primokinta  lotuliukas.gif  dar pora savaiteliu ir mes rengsimes jau ne taip lyg siltnami gyventume  lotuliukas.gif   
o del baseinu tai musu gyd. mums sake neskubeti dar, bet jums tai jau pats tas butu eiti, nes paskui kad per velu nebutu.. ten tik iki 4 men. leidzia eiti jei neklystu...  bet biskiuka baisu butu ant ziemos vaika dar i baseina vesti...  g.gif  man bent jau...  ax.gif  blush2.gif  tokios mintys tik ir sukasi kaip ji cia aprengti reikes, kaip nuvesti ir per lauka pernesti... blush2.gif  dar baisu kazkaip...  blush2.gif  atrodo tokie bejegiai ir neatsparus niekam... taip ir norisi pasideti po sparneliu ir laikyti... wub.gif

Oj kaip suprantu wub.gif as ir dabar tokiu oru kaip siandien bijau vesti i lauka blush2.gif aga, ziema tai baisoka eiti i baseina, juk po to i lauka eit unsure.gif unsure.gif nzn nzn, na bet ziuresim, manau butu labai gerai rolleyes.gif
o galima paklausti is kokio miesto esi? rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 13:44)
Oj kaip suprantu wub.gif  as ir dabar tokiu oru kaip siandien bijau vesti i lauka blush2.gif  aga, ziema tai baisoka eiti i baseina, juk po to i lauka eit unsure.gif  unsure.gif  nzn nzn, na bet ziuresim, manau butu labai gerai rolleyes.gif 
o galima paklausti is kokio miesto esi? rolleyes.gif  mirksiukas.gif

mes is klaipedos esame... smile.gif o jus?
kaip tavo mazius nakti miega? kiek kartu keliasi? mes tai buna kartais tik viena karta atsikeliame... thumbup.gif leidzia mamytei kartais pamiegoti... wub.gif o jus kaip?
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 17:11)
mes is klaipedos esame... smile.gif  o jus? 
kaip tavo mazius nakti miega? kiek kartu keliasi? mes tai buna kartais tik viena karta atsikeliame... thumbup.gif    leidzia mamytei kartais pamiegoti... wub.gif    o jus kaip?

mes is panevezio smile.gif na nakti keliasi 2-3kartus, kas 3 val valgo g.gif rolleyes.gif nors buna ir kad 5 val ismiega bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugt - musu mergytei siandien menesiukas sukanka:)poliklinikoj pasvere ir pamatavo,priaugo 900g ir 6cm. jau moka graziai sypsotis:)
su maudynemis mes irgi vargstam - kas trecia diena maudom,bet tik 2 kartus iki siol neverke,visus kitus tiesiog isteriskai rekia.bandem ir vakare,ir ryte maudyt,ir su marskineliais merkt i vandeni - nepadeda..
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 18:58)
mes is panevezio smile.gif  na nakti keliasi 2-3kartus, kas 3 val valgo g.gif  rolleyes.gif nors buna ir kad 5 val ismiega bigsmile.gif

thumbup.gif kad visa laika jie taip miegotu po 5 val. ax.gif mano maziukas irgi buna pamiega tiek... wub.gif
nesuprantu tik kas jam siandien pasidare.. muistosi jau nuo pacio ryto.. niekaip neina uzmigdyti.. ir pavalges ir pamperiukas pakeistas.. meravau viskiuka temp. nes neleido iki galo pameruot tai rode temperatura 37.4... verysad.gif bijau kad nebutu susirges... verysad.gif bet sako kad leliukam iki 38 temperatura normali skaitosi? gal zinote kas? reikes musu gyd. skambinti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saliamute @ 2007 11 07, 20:16)
Noriu pasidziaugt - musu mergytei siandien menesiukas sukanka:)poliklinikoj pasvere ir pamatavo,priaugo 900g ir 6cm. jau moka graziai sypsotis:)
su maudynemis mes irgi vargstam - kas trecia diena maudom,bet tik 2 kartus iki siol neverke,visus kitus tiesiog isteriskai rekia.bandem ir vakare,ir ryte maudyt,ir su marskineliais merkt i vandeni - nepadeda..

mes siandien maudysimes, jei mano maziukas nesusirges, tai desiu ji irgi su merskinukais i vandeni... ziuresiu rezultatas koks bus... g.gif mums tai sake maudytis kas 2 dienas, o jei netingiu kiekviena diena... ax.gif bet rytais ir vakarais, kai nesimaudom tai su virintu vandenuku apsiplaunam viska, tada tai guli sau ramus ir dziagiasi siltu vandeneliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 08, 13:09)
thumbup.gif  kad visa laika jie taip miegotu po 5 val.  ax.gif    mano maziukas irgi buna pamiega tiek... wub.gif 
nesuprantu tik kas jam siandien pasidare.. muistosi jau nuo pacio ryto.. niekaip neina uzmigdyti.. ir pavalges ir pamperiukas pakeistas..  meravau viskiuka temp. nes neleido iki galo pameruot tai rode temperatura 37.4...  verysad.gif  bijau kad nebutu susirges...  verysad.gif  bet sako kad leliukam iki 38 temperatura normali skaitosi?  gal zinote kas? reikes musu gyd. skambinti... verysad.gif
Papildyta:

mes siandien maudysimes, jei mano maziukas nesusirges, tai desiu ji irgi su merskinukais i vandeni... ziuresiu rezultatas koks bus... g.gif    mums tai sake maudytis kas 2 dienas, o jei netingiu kiekviena diena... ax.gif  bet rytais ir vakarais, kai nesimaudom tai su virintu vandenuku apsiplaunam viska, tada tai guli sau ramus ir dziagiasi siltu vandeneliu... ax.gif

kudikeliu temperatura buna aukstesne, cia nieko tokio, dar jei visa ryta zyze, nemiegojo susilo, nieko cia tokio, tikriausiai ziurek kaip rytoj, o matuoti tereikia 3-4 min, ilgiau nereikia.
ziuriu cia visu vaikeliai tik sypsosi, mano mergytei jau beveik menuo, bet samoningai dar nesisypsojo. o nakti miega 4,5 val, ir tai ne visada
Atsakyti