mano mažylei ryt jau mėnesiukas
Priaugom 1 kg ir 1 cm
Maitinimo rėžimo dar neturim, bet puikiai jaučia, akd tėvų lovoje geriau nei savo lovytėje
Valgo MP
Gulint ant pilviuko laiko galvą
Žindukas jau irgi draugas
Žiūri į tėtį ir mamą ir sesę, kai yra kalbinama
Naktį kelias kas 2 valandos
manoji jau ismoko paguldyta knubscia nat mamos krutines atkelti galvyte ir net dali petuku, ziuri tiesiai i mamos veiduka Jau sukioja galvyte i visas puses nors dar vangiai.Seka zaisliuka akytemis kai ji krutini pries jos akis.Kai pakalbini karts nuo karto nusisypso.
Paugo 700gr ir 3cm. Valgo MP ir puikiausiai miega teveliu lovoje nes savojoje jau nebepatinka. Bet gal laikui begant tai pasikeis, bent jau as taip tikiuosi
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][/url]
Paugo 700gr ir 3cm. Valgo MP ir puikiausiai miega teveliu lovoje nes savojoje jau nebepatinka. Bet gal laikui begant tai pasikeis, bent jau as taip tikiuosi
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][/url]
Budraujam nuo pirmos dienos,sypsomes guguojam ,laikom ir sukiojam galva nuo 2 savaites....Tetis sako 4 menesiu pradesim vaksciuot
Per menesiuka priaugom 1100 g ir paaugom 5,5 cm
Per menesiuka priaugom 1100 g ir paaugom 5,5 cm
sveikos mamytes
ir mes norime pasidziaugti
mano suneliui 5sav ir jis moka pasiprasyti ant ranku, moka miegoti savo lovyteje, nakti keliasi tik viena karta. Valgyti praso verksnodamas arba klykdamas. Stipriu pilvuko skausmu neturime nors maitinu misineliais. O zirsti labai megstame jei esam palikti vieni.Lauke taip pat miega po 4-5val, jei tik mama turi jegu vezioti . Moka issitraukti tutuka pats. Zaisliukas virs lovytes domina kol groja ir tai neilgai, barskuciai domina bet tik kai esame geros nuotaikos . Galvyte galim sakyti jau laikomes patys. Su teciu sportuoja, nes nori greiciau ismokti vaikscioti. ir tikriausiai dar ne viska parasiau ....
per men priaugom 1.6kg ir 3.5cm.
Papildyta:
kazkodel praleido teksto dali kad naktim pabundame tik viena karta.
ir mes norime pasidziaugti
mano suneliui 5sav ir jis moka pasiprasyti ant ranku, moka miegoti savo lovyteje, nakti keliasi tik viena karta. Valgyti praso verksnodamas arba klykdamas. Stipriu pilvuko skausmu neturime nors maitinu misineliais. O zirsti labai megstame jei esam palikti vieni.Lauke taip pat miega po 4-5val, jei tik mama turi jegu vezioti . Moka issitraukti tutuka pats. Zaisliukas virs lovytes domina kol groja ir tai neilgai, barskuciai domina bet tik kai esame geros nuotaikos . Galvyte galim sakyti jau laikomes patys. Su teciu sportuoja, nes nori greiciau ismokti vaikscioti. ir tikriausiai dar ne viska parasiau ....
per men priaugom 1.6kg ir 3.5cm.
Papildyta:
kazkodel praleido teksto dali kad naktim pabundame tik viena karta.
Mūsų mergytė dar tik į trečią savaitėlę įžengė.galvytę kelia kai ant pilvuko paguldom,šypsosi tik per miegus kol kas,beveik visą laiką pramiega,atsibusdama tik pavalgyti daugiausia ašarų būna keičiant vystyklus,labai sunku nutaikyti momentą kad būtų nusiteikus ramiai ištvert šią procedūrą
Mylimukui jau menesiukas. Mokam mes jau tikrai nemazai .
Godziai valgo mano pienuka ( kartais net springsta bevalgant )
kakoja daug - kiekviena pamperi
stena ir bezda - cia pilvuko problemos
megsta paguleti ant pilvuko
galvyte laiko, o kai pavargsta tai ji staiga nulinksta
patinka karusele virs lovytes - gerai nuramina
valgo kas 2val diena, nakti kas 3val
kartais guguoja kai mamyte dainuoja
megdzioja teti - jau ismoko liezuvi kaisioti (net pavalges)
nevalingai sypsosi per miegus, o budravimo metu apdovanoja graziausiu sypsniu kai kalbinam ir juokinam
garsiu verkimu issireikalauja demesio ir megsta buti "ant ranku"
per menesi paaugo 5cm ir 1150g
Stai toks musu stebuklelis
Godziai valgo mano pienuka ( kartais net springsta bevalgant )
kakoja daug - kiekviena pamperi
stena ir bezda - cia pilvuko problemos
megsta paguleti ant pilvuko
galvyte laiko, o kai pavargsta tai ji staiga nulinksta
patinka karusele virs lovytes - gerai nuramina
valgo kas 2val diena, nakti kas 3val
kartais guguoja kai mamyte dainuoja
megdzioja teti - jau ismoko liezuvi kaisioti (net pavalges)
nevalingai sypsosi per miegus, o budravimo metu apdovanoja graziausiu sypsniu kai kalbinam ir juokinam
garsiu verkimu issireikalauja demesio ir megsta buti "ant ranku"
per menesi paaugo 5cm ir 1150g
Stai toks musu stebuklelis
sveikos bendraamzes mano kavalierius jau septinta savaite.
taigi jam tuikiai iseina pasiprasiti ant ranku ir sociai pavalgyti..
Bando laikyti galvyte,stebi zaisliukus ,kai yra nuotaika truputeli paguguoja na o jaigu nuotaika dar geresne tai ir nusisipso.Issimiegojas ant sonuko kol lauia mamytes atsivercia ant nugaros,Naktimis miega apie 7 val.uzmiega apie 23 ir atsikelia apie 6 pavalgo ir dar miegelio.Valgo kas 4 valandas,gal del to kad valgo misinukus,labai megsta pliksineti tik tuoj pat viska aplaisto.Tai tiek pasekimu per pirmaji savo gyvenimo menesi
paaugom 3,5 cm
pasunkejom 1 kg
taigi jam tuikiai iseina pasiprasiti ant ranku ir sociai pavalgyti..
Bando laikyti galvyte,stebi zaisliukus ,kai yra nuotaika truputeli paguguoja na o jaigu nuotaika dar geresne tai ir nusisipso.Issimiegojas ant sonuko kol lauia mamytes atsivercia ant nugaros,Naktimis miega apie 7 val.uzmiega apie 23 ir atsikelia apie 6 pavalgo ir dar miegelio.Valgo kas 4 valandas,gal del to kad valgo misinukus,labai megsta pliksineti tik tuoj pat viska aplaisto.Tai tiek pasekimu per pirmaji savo gyvenimo menesi
paaugom 3,5 cm
pasunkejom 1 kg
Priaugom 1,1 kg ir 1 cm.
Valgom kas 3 val MP ir mišinuką.
Dairomės į visas puses,apžiūrinėjam teritoriją
Šypsomes
Žiūrim į akis.
Valgom kas 3 val MP ir mišinuką.
Dairomės į visas puses,apžiūrinėjam teritoriją
Šypsomes
Žiūrim į akis.
Sveiki Mano sesei dabar eina 4 savaitė
*Dairosi
*Verkia
*Valgo
*Sveria 2.2kg
*Ūgis ~ 44cm
*Valgo kas 3h
*Nurimsta tik ant mamos rankų
*Dairosi
*Verkia
*Valgo
*Sveria 2.2kg
*Ūgis ~ 44cm
*Valgo kas 3h
*Nurimsta tik ant mamos rankų
sveikutes...
mano Aroniukas tai taip pat moka nulaikyti galvyte, kai guli ant pilvuko... pasukioja i abi puses, bet greitai pavargsta.. na, suprantama, nes dar toks mazytis..
siaip, mes keliames kas 3-4 val. valgyti.. valgome daug ir greitai, kartais net springstam po pora kartu kol pavalgome... mergaites, noriu paklausti, ar labai verkia jusu leliukai kai maudote? mes dar tik 2 kartus maudeme, bet maudyniu metu tai toks isteriskas varkimas buvo, kad atrodo mes jam labai jau kaudziai kazka dareme, nors ir silta buvo ir vandenukas geras..?
Papildyta:
mums taip pat buvo kai pamperi keisdavome budami tusciu skranduku, pries valgi.. dabar viska darome tik pavalge, tada mazius guli sau ir zvalgosi i visas puses, arba jei neramus vistiek buna duodu jam geriausia jo drauga tutuka...
pabandykite ir jus gal taip?
mano Aroniukas tai taip pat moka nulaikyti galvyte, kai guli ant pilvuko... pasukioja i abi puses, bet greitai pavargsta.. na, suprantama, nes dar toks mazytis..
siaip, mes keliames kas 3-4 val. valgyti.. valgome daug ir greitai, kartais net springstam po pora kartu kol pavalgome... mergaites, noriu paklausti, ar labai verkia jusu leliukai kai maudote? mes dar tik 2 kartus maudeme, bet maudyniu metu tai toks isteriskas varkimas buvo, kad atrodo mes jam labai jau kaudziai kazka dareme, nors ir silta buvo ir vandenukas geras..?
Papildyta:
QUOTE(saliamute @ 2007 10 23, 20:52)
Mūsų mergytė dar tik į trečią savaitėlę įžengė.galvytę kelia kai ant pilvuko paguldom,šypsosi tik per miegus kol kas,beveik visą laiką pramiega,atsibusdama tik pavalgyti daugiausia ašarų būna keičiant vystyklus,labai sunku nutaikyti momentą kad būtų nusiteikus ramiai ištvert šią procedūrą
mums taip pat buvo kai pamperi keisdavome budami tusciu skranduku, pries valgi.. dabar viska darome tik pavalge, tada mazius guli sau ir zvalgosi i visas puses, arba jei neramus vistiek buna duodu jam geriausia jo drauga tutuka...
pabandykite ir jus gal taip?
QUOTE(Bittute.. @ 2007 11 07, 12:57)
sveikutes...
mums irgi taip buvo pirmus kartus , nebijok, veliau pripras, mano pupulis dabar jau pradeda pykti kai iskeliu is vandens
QUOTE(nekeista @ 2007 11 07, 13:05)
mums irgi taip buvo pirmus kartus , nebijok, veliau pripras, mano pupulis dabar jau pradeda pykti kai iskeliu is vandens
ooo... nu tikiuosi, kad ir mano mazius pyks... o kiek ilgai truko "kankynes" kol priprato prie vandenuko?