Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos ginekologai -/ės

QUOTE(TOPP1 @ 2014 07 13, 09:34)
Sveikos merginos, noriu paprasyti pagalbos! Reikia butinai kazkur kita savaite patekti konsultacijos pas gydytoja Gruzdiene. Bandziau baltmedikoj,ten nedirba,ligonineje gauti - talona be sansu, vetrungej - eile menesiui, as galiu ir mokamai! Gal kas jos tlf. nr parasytumet. Skubiai reikia! Aciu!!! 4u.gif

Vetrungej Gruzdiene nebedirba,registruokis jolsanoje,ten dirba.Siaip tai seniai buvo laikas, jei iseiti is vetrunges,nes is tikruju kaip paslaugos mokamos,tai ten ir salygos prastos ir aplinka nekokia,o gydytoja ji-gera.
Atsakyti
QUOTE(Tik mamytems @ 2014 07 18, 07:50)
Vetrungej Gruzdiene nebedirba,registruokis jolsanoje,ten dirba.Siaip tai seniai buvo laikas, jei iseiti is vetrunges,nes is tikruju kaip paslaugos mokamos,tai ten ir salygos prastos ir aplinka nekokia,o gydytoja ji-gera.

O kodel jai ten blogai buvo? smile.gif Mes uz echo ir video sumokejom 220lt, ten paslaugos brangios tai ir daktarai turi gauti daugiau nei valdiskoje poliklinikoje... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 18 liepos 2014 - 15:47
Sveikutės, gal kas žinote kur dirba Gruzdienė ne privačiai? unsure.gif ar Neverdauskienė?
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, ar Gruzdienė dirba tik Jolsanoje ir KGN?
Ir gal kas galėtų parekomenduoti šeimos kliniką Centrinėje ar Šiaurinėje miesto dalyse, kurioje nėščiąsias prižiūrėtų ne šeimos gydytojas, bet ginekologė?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

iskilo toks klausimas, gal zinosite kaip yra is tiesu smile.gif
esu registruota kitame mieste, taciau noreciau nestumo prieziurai lankytis klaipedoje pas gydytoja (ne privaciai, o pvz. klaipedos gimdymo namuose). Kazin ar mane priimtu nestumo prieziurai visus 9 menesius, jei esu ne klaipediete, o is kito miesto? smile.gif

Labai aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adzi @ 2014 07 22, 09:23)
Sveikutės, gal kas žinote kur dirba Gruzdienė ne privačiai? unsure.gif  ar Neverdauskienė?

jei ne privačiai, tai Gruzdienė dirba KUL. Neverauskienė yra dekrete 4u.gif

QUOTE(kamputyje @ 2015 08 10, 20:14)
Sveikos,  gal žinote, ar Gruzdienė dirba tik Jolsanoje ir KGN?
Ir gal kas galėtų parekomenduoti šeimos kliniką Centrinėje ar Šiaurinėje miesto dalyse, kurioje nėščiąsias prižiūrėtų ne šeimos gydytojas, bet ginekologė?

Gruzdienė turi savo kliniką miesto centre mirksiukas.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2015 08 24, 12:20)
Laba diena  4u.gif

iskilo toks klausimas, gal zinosite kaip yra is tiesu smile.gif
esu registruota kitame mieste, taciau noreciau nestumo prieziurai lankytis klaipedoje pas gydytoja (ne privaciai, o pvz. klaipedos gimdymo namuose). Kazin ar mane priimtu nestumo prieziurai visus 9 menesius, jei esu ne klaipediete, o is kito miesto? smile.gif

Labai aciu uz atsakyma smile.gif

priims 4u.gif aš registruota rajone, lankausi KUL. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 24, 13:25)
Gruzdienė turi savo kliniką miesto centre  mirksiukas.gif

O kurioj vietoj ta klinika centre? Nes Baltmedikoj nebedirba jau senokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 08 24, 13:53)
O kurioj vietoj ta klinika centre? Nes Baltmedikoj nebedirba jau senokai  g.gif

S. Nėries g. 16B-3, Klaipėda

Gruzdienės klinika
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 24, 15:52)

Gruzdienės klinika

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 24, 15:52)

Gruzdienės klinika

Nuoroda neveikia, gal galite nurodyti telefono numerį?
Atsakyti
4u.gif
gal zinote ar ginekologe Rasa Dargiene dirba klaipedos gimdymo namuose?smile.gif zinau, kad dirba dar privaciai kazkur.
Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2015 08 26, 13:11)
Nuoroda neveikia, gal galite nurodyti telefono numerį?

Registracija konsultacijai: tel. 8 610 01 710
Atsakyti