Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos ginekologai -/ės

Sveiki, as ir pirma ir antra nestuma vaikstau pas gyd. Kovaliova . smile.gif Labai sauni gydytoja. Visalaik pasikalba, isklausineja visko ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Castalie @ 2012 05 07, 19:41)
Sveiki, as ir pirma ir  antra nestuma vaikstau pas gyd. Kovaliova . smile.gif  Labai sauni gydytoja. Visalaik pasikalba, isklausineja visko ... cool.gif

aš taip pat su nėštumu lankiausi pas Kovaliova, nors ir metuose, bet šauni jinai man.
po pirmo nėštumo, sakė, kad po 1-2m. lauks su antru ax.gif
Atsakyti
Mes lankomes pas gyd. Gruzdiene. Puiki gydytoja. Taip ir neapsisprendziu, ar rizikuoti patekti i jos pamaina per gimdyma ar geriau tartis ir buti tikrai, kad pas ja pateksim. Kaip ten su pinigeliais tariantis su ja? Gal kas susidure? ax.gif

Beje, musu nestuma labiausiai priziuri akusere Alvyda is Kuncu klinikos (Vetrunges pasaze), tai tik patys geriausi ir graziausi atsiliepimai apie ja, vien del jos verta i sia klinika uzsirasyti smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Apie Satku,na nezinau,visa pirmaji nestuma pas ji lankiausi,su juo ir tariausi del gimdymo,klausiau kike kainuos,pasake kai jau vaika ant ranku laikysi tada apie suma pakalbesim 4u.gif Na ir ka galiu pasakyt,viskas buvo super,kai kazkaip ne taip pasijutau,lyg ir vandenukai lasejo,jam paskambinau kokia 22val,pasake stebet kaip toliau ir paskambint,na man kaip ir nieko as pamirsau paskambint,jam,nu ir ka,ji pats po geros val.paskambino,sako gal geriau vaziuok i priimamaji,nulekem,o jis irgi atvaziavo,nuo 24val prabuvo salia dvi val 4u.gif ,bet man nieko,tai sesutem prisake stebet per nakti...As pagimdziau tik kitos dienos vakare,kai skausmai uzejo jam paskambino,atleke per 20min,nors jam dar darbo valandos buvo...Viska sudirigavo super,visos lakste apie mane,gimdymo eigoje ausis sikeles klausesi stebejo,isgelbejo mano saulytes gyvybe,po visko ir siuvo pats zodziu akusere buvo tik siaip sau...Davem 500lt 4u.gif viskas,iseidamas dar uzejo,nugloste....
Si kart man pagal poliklinika Milkintaite priklauso,jau buvau pas labai patiko,taigi su ja ir tarsiuosi (nes Satkus sake gimdymu nebepriima,todel lankysiuos pas ja)...Biskuti daugoka 1000lt doh.gif Na bet galim sau leisti,tai kodel ir ne? Man ramu uztad bus 4u.gif Nes kai pirmaja gimdziau maciau kaip viena nesitariusia prieme doh.gif Uz sienos ji man gulejo,girdejom kaip reke ant jos doh.gif Na nenoreciau tokiu incidentu,geriau tariuosi,ypac jei turiu tam galimybe 4u.gif
[/quote]

Na negaliu nepakomentuoti!!! jus negasdinkite besilaukianciu mamu, kad jeigu neduosi, nesitarsi, tai vadins tave karve ir sauks ant jusu gimdymo metu doh.gif
gimdziau nesitarus, niekam nieko nedavem, nors vyras jau buvo pasiruoses vienoje kisenei gyd 100lt ir anesteziologui 200lt, bet niekam nedavem, nes ne tas galvoje buvo. Pasakysiu tik viena jeigu norite super druper demesio, kad jus uz rankyciu laikytu, kaip sakant (i sikna lystu gyd), tada samdykite ta gydytoja, nes jeigu neduodi tiesiog negauni to perdeto demesio ir tiek, niekas mane negloste, nors man to ir nereikejo, nes mintyse galvojau, kad tik prie manes niekas nelystu biggrin.gif po gimdymo neateina i tavo palata paklausti kaip jautiesi, uztat ateina kitos gydytojos ir nematau cia jokiu bedu smile.gif zodziu jeigu neturite finansu nepergyvenkite, viskas bus gerai ir pagimdysite, ir busite priziurimos biggrin.gif jus supraskite gydytojos neturi laiko kada sypsotis, glostyti jusu, kruviai ju labai dideli, bet tikrai nepaliks jusu vienos pagimdyti
Atsakyti

Na negaliu nepakomentuoti!!! jus negasdinkite besilaukianciu mamu, kad jeigu neduosi, nesitarsi, tai vadins tave karve ir sauks ant jusu gimdymo metu doh.gif
gimdziau nesitarus, niekam nieko nedavem, nors vyras jau buvo pasiruoses  vienoje kisenei gyd 100lt ir anesteziologui 200lt, bet niekam nedavem, nes ne tas galvoje buvo. Pasakysiu tik viena jeigu norite super druper demesio, kad jus uz rankyciu laikytu, kaip sakant (i sikna lystu gyd), tada samdykite ta gydytoja, nes jeigu neduodi tiesiog negauni to perdeto demesio ir tiek, niekas mane negloste, nors man to ir nereikejo, nes mintyse galvojau, kad tik prie manes niekas nelystu  biggrin.gif po gimdymo neateina i tavo palata paklausti kaip jautiesi, uztat ateina kitos gydytojos ir nematau cia jokiu bedu smile.gif zodziu jeigu neturite finansu nepergyvenkite, viskas bus gerai ir pagimdysite, ir busite priziurimos biggrin.gif jus supraskite gydytojos neturi laiko kada sypsotis, glostyti jusu, kruviai ju labai dideli, bet tikrai nepaliks jusu vienos pagimdyti

pritariu 100% drinks_cheers.gif Dar suprantu,kam leidzia finansai,gali pirkti ta "dirbtine sypsena ir rupesti",o kai kiti paskola tam ima doh.gif tai absurdiska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 11 gegužės 2012 - 16:32
As taip pat lankiausi pas Gruzdiene nestumo metu. Labai sauni, profesiionali ir atidi gydytoja bei malonus zmogus. Per pirma nestuma mane priziuejo Janusas, tai galiu pasakyt, kad Gruzdiene stebejo mane 10 kartu atidziau ir jei ne sis atidumas, papildomi tyrimai ir echoskopijos, kurios po 32 sav. jau neprivalomos, nezinau, kaip butu baigesi mano mazytei saulytei. Esu labai jai dekinga uz viska. Nusprendem tartis su sia gydyoja likus savaitei iki gimdymo ir tuo labai dziaugiuosi. Ir pritariu anksciau pasisakiusiai mamytei, kad akusere Alvyda is Kuncu klinikos - stebuklingas zmogus, tai patyriau jau per pirma nestumo prieziura. Tokiu paslaugiu, maloniu zmoniu jokiose med. istaigose nebuvau sutikusi. Aciu jai labai.
Atsakyti
QUOTE(ilganose @ 2012 05 12, 15:47)
As taip pat lankiausi pas Gruzdiene nestumo metu. Labai sauni, profesiionali ir atidi gydytoja bei malonus zmogus. Per pirma nestuma mane priziuejo Janusas, tai galiu pasakyt, kad Gruzdiene stebejo mane 10 kartu atidziau ir jei ne sis atidumas, papildomi tyrimai ir echoskopijos, kurios po 32 sav. jau neprivalomos, nezinau, kaip butu baigesi mano mazytei saulytei. Esu labai jai dekinga uz viska. Nusprendem tartis su sia gydyoja likus savaitei iki gimdymo ir tuo labai dziaugiuosi. Ir pritariu anksciau pasisakiusiai mamytei, kad akusere Alvyda is Kuncu klinikos - stebuklingas zmogus, tai patyriau jau per pirma nestumo prieziura. Tokiu paslaugiu, maloniu zmoniu jokiose med. istaigose nebuvau sutikusi. Aciu jai labai.

Pritariu, as gimdziau per Gruzdienes pamaina, nuosirdus ir malonus gydytojas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2011 07 06, 13:12)
Visa nestuma priziurejo ir gimdyma prieme gydytoja V.Galvosiene - esu labai patenkinta thumbup.gif Trecia leliu gimdyciau tik su ja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

su pirmuoju tik gimdziau su ja , dabar nuo pirmuju savaiciu esu jos prieziuroje ir esu labai patenkinta, gimdysiu vel gi tik su ja ir manau vel nenusivilsiu, labai sauni gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gimdymas su Galvosiene. Kokios db kainos? g.gif galima i az
Atsakyti
QUOTE(Viktorija G. @ 2012 01 30, 12:54)
Man taip pat teko pries pora savaiciu su Globiene susidurti, tai niekam nerekomenduociau jos rinktis  schmoll.gif
Ji mane pries gimdyma patologiniam skyriui priziurejo, tai sugebedavo dingti is darbo visu tyrimu nepadarius, ateina kita ryta ir sako: "O, mes vakar echoskopo kazkodel nepasidarem", nors pries tai diena buvo kalbeta, kad eik i palata, as pakviesiu tave, eisim echoskopo daryti, bet taip jos ir nesulaukiau. Po to paaiskejo, kad ji dirba ne pilna darbo diena, tik iki pietu, tai ir nespeja visko atlikti kaip priklauso....
O galu gale gimdymo diena dare echoskopa, pakomentavo "viskas gerai, viskas gerai", o gimdant pasirodo kad vaikiukas buvo netaisyklingoj padety, ko pasekoje gimdymas uztruko ilgai ir sunelis truputi su komplikacijom gime, dabar pas daktaru vis turime lankytis  verysad.gif

Su Globiene ir man teko pabendrauti, jei suzinosit, kad jums ji pskirta, drasiai prasykit kokios kitos. Gimdziau 2010 m. birzelio men. ir pries tau gulejau patologijoj, tai jau galvojau kad ji nebedirba, tiek laiko praejo. Visiskai i mane nekreipe demesio, kol nepasakiau kad mano nestuma priziuri daktaras J.Gutauskas. Ji jo klinikoj irgi dirba (stai kodel ji dirba ne pilna darbo diena).
Papildyta:
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 05 28, 10:05)
Gimdymas su Galvosiene. Kokios db kainos? g.gif  galima i az

o kam jus, mergaites, taip tom kainom domites. Mane pries gimdyma irgi prigasdino, kad reikia tartis, reikia tureti nuo 500 lt iki 1000 lt ir jau turejau tokia suma, bet zinokit neprireike. Gimdziau pati du kartus, po abieju vyras atsidekojo tik akuserei (2007 m. dave 100 lt ir 2010 m. 200 lt), paskui (jau kai gulejau naujagimiu skyriui su vaikeliu) dar nese geliu, kavos, saldainiu daktarei, bet pamainos pasikeite, paliko vaises visam personalui ir jos liko labai patenkintos. Niekas jusu lauke nepaliks gimdyti, man buvo pasiulyta ir tokia vonia atsipalaiduoti, ir kamuoliai, ir viskas nemokamai. Dar planavau pirktis spec. siulus, bet nespejau to padaryti, tai akusere net nusijuoke: sake, nebijokit su vilnoniais neuzsiusim, mes viska turim.
taip kad, ar mano isvados tokios: geriau prilaikykit tuos pinigelius savo maziukui, ligoninej dirba profesionalai, jei nepatiks paskirta daktare, galite pareikalauti ir paskirs kita, o paskui atsidekosit, jei noresit.
Atsakyti
QUOTE(Little*lt @ 2012 05 30, 09:34)
Su Globiene ir man teko pabendrauti, jei suzinosit, kad jums ji pskirta, drasiai prasykit kokios kitos. Gimdziau 2010 m. birzelio men. ir pries tau gulejau patologijoj, tai jau galvojau kad ji nebedirba, tiek laiko praejo. Visiskai i mane nekreipe demesio, kol nepasakiau kad mano nestuma priziuri daktaras J.Gutauskas. Ji jo klinikoj irgi dirba (stai kodel ji dirba ne pilna darbo diena).
Papildyta:
o kam jus, mergaites, taip tom kainom domites. Mane pries gimdyma irgi prigasdino, kad reikia tartis, reikia tureti nuo 500 lt iki 1000 lt ir jau turejau tokia suma, bet zinokit neprireike. Gimdziau pati du kartus, po abieju vyras atsidekojo tik akuserei (2007 m. dave 100 lt ir 2010 m. 200 lt), paskui (jau kai gulejau naujagimiu skyriui su vaikeliu) dar nese geliu, kavos, saldainiu daktarei, bet pamainos pasikeite, paliko vaises visam personalui ir jos liko labai patenkintos. Niekas jusu lauke nepaliks gimdyti, man buvo pasiulyta ir tokia vonia atsipalaiduoti, ir kamuoliai, ir viskas nemokamai. Dar planavau pirktis spec. siulus, bet nespejau to padaryti, tai akusere net nusijuoke: sake, nebijokit su vilnoniais neuzsiusim, mes viska turim.
taip kad, ar mano isvados tokios: geriau prilaikykit tuos pinigelius savo maziukui, ligoninej dirba profesionalai, jei nepatiks paskirta daktare, galite pareikalauti ir paskirs kita, o paskui atsidekosit, jei noresit.

Pataloginiame galite pasirinkti daktara is ten dirbanciu daktaru, bet gimdant niekas jums nepaskirs kokio norite, ar kito daktaro, gimdysite su tuo daktaru kuris dirba ta pamaina. Jeigu tai bus naktis, tai dirba vienas daktaras ir priziuri apie 10 gimdyklu. Jeigu esate susitare su daktaru, jis atvaziuos ir priziures tik jus viena, diena tai butu, ar naktis, nesvarbu. Jeigu prognozuojamas gimdymas mazos rizikos, pakaks ir akuseres, nors ju sugebejimai labai riboti. Deja ne visada prognozes pasitvirtina ir siaip ivairus nesklandumai. Todel, kas gali, tas ir nusiperka isskirtine prieziura ir demesi, pasirinkimo teise. Sveikinu, kad jusu gimdymai buvo sklandus ir lengvi 4u.gif .
Atsakyti

Abu nėštumus lankiaus Nefridos klinikoje pas G.Holcman - man ji tikrai gera gydytoja, jokių priekaištų, gimdžiau abu kartus nesitarus, pas skirtingas pamainas, neturiu priekaištų nei vienai, tiek gydytojai, tiek akušerės thumbup.gif
Atsakyti