Sveikos,
Nepykit kai kurių darbai tiesiog tikrai gražūs ir su cinkeliu, o kartais net nėra ką pasakyti.
Zinoma,DOSETH ,mums juk labai toli iki jusu lygio
Nesapnuok, Oksyte, nuostabūs aprėdai
QUOTE(blansyte @ 2010 01 11, 15:52)
Zinoma,DOSETH ,mums juk labai toli iki jusu lygio
O kas tas jūsų? negi mano aš apie juos visai nekalbu. Žinau kas gerai ir kas blogai manuosiuose, ir žinau ko norėčiau. Ir visai nelyginu su savaisiais.
Parašiau nes tik pagyros, o kad kartais darbai ir nėr gerai atlikti nieks nei šnypšt. Ir tai nepastūmėja tobulėjimui, atradimams, analizavimams
Ir kodėl atsilėpei į mano pasisakymą? Juk jis nebuvo adresuotas jums
P.S. BARNIAI NEREIKALINGI
DOSETH,o kodel negalejau atsiliepti,juk ir as cia keliu savo darbus
tai ir parasiau ,kad mums,na bent jau man ,tai dar dirbti ir dirbti Ka aš ir darau
tai ir parasiau ,kad mums,na bent jau man ,tai dar dirbti ir dirbti Ka aš ir darau
temoje senei nesimato patyrusių mergaičių, komentarų normalių irgi nebebūna. Lankosi naujokės.Gerai ar blogai suvelta lieka spresti pačiai nuvėlusiai.
O grožis čia jau salyginis dalykas. kam gražu kitam gal visai negražu.
Aišku norisi išmokt nuvelt kokybiška šalikutį . Bet kaip žinot kas yra kokybiška.
Aš savų darbų net nekeliu. Džiaugiuosi viena kad kol kas nesu patenkinta savo darbais. tobulėt ir tobulėt....
Tiesa šiandien kaip ir komplimentą iš vaiku gavau..pasakė kad mokytoja su tokiu storu baisu šalikiuku buvo, niu sakė vaikai kad mano žymiai gražesni. Bet jei mokytoja pati vėlė ir pati nešioja čia jau labai geras dalykas...
Ps ..Aš čia nepiktai jei ką..tik šiaip pamastymai.
Aišku norisi išmokt nuvelt kokybiška šalikutį . Bet kaip žinot kas yra kokybiška.
Aš savų darbų net nekeliu. Džiaugiuosi viena kad kol kas nesu patenkinta savo darbais. tobulėt ir tobulėt....
Tiesa šiandien kaip ir komplimentą iš vaiku gavau..pasakė kad mokytoja su tokiu storu baisu šalikiuku buvo, niu sakė vaikai kad mano žymiai gražesni. Bet jei mokytoja pati vėlė ir pati nešioja čia jau labai geras dalykas...
QUOTE(rimulėėė @ 2010 01 11, 23:51)
temoje senei nesimato patyrusių mergaičių, komentarų normalių irgi nebebūna. Lankosi naujokės.Gerai ar blogai suvelta lieka spresti pačiai nuvėlusiai.
Na jei vaikai mato, reiškia galima pastebėti.
Jei kokią nesamonę padarau siunčiu į brokų DĖŽĘ Bet niekada į šiukšlių. Žinau kad jį tikrai panaudosiu, taip ir būna
Beveik aišku kad šiame forume negalima peikti ar komentuoti neigiamai, tik girti arba nutylėti.
Nes iš karto vyksta veilokiniški karai
mano pirmasis salikelis
sage grazi, o va salikelio rasto visai nesimato:)
Papildyta:
kaip pirmasis- tikrai labai graziai suveltas, ir bangeliu yra.
tik man spalva ne prie sirdies salikui.
Papildyta:
QUOTE(corrie @ 2010 01 20, 21:50)
sage grazi, o va salikelio rasto visai nesimato:)
Papildyta:
Papildyta:
man dekoras irgi nelabai patinka netaip gavosi kaip tikejausi manau kita kart geriau bus.
o man spalva tai patinka[megstu pilkas] .Ir suvelimas atrodo neblogai .o dekorui kita karta pametyk dar ir smulkiau,kad toks spalvu perejimas matytusi