Labukas, įspūdingų grožių kūrėjos!!!
Noriu paklausti Jūsų, ant kokio audinio geriausia velti skraistę, tiokią, kur tik galai veliami ir vidurys truputį papuošiamas? Labai noriu mamai tokia padovanoti.
Ačiū Jums už atsakymus.
QUOTE(niekad @ 2009 12 04, 19:43)
sveikos mergaitės. Esu pradedanti vėlėja. Privėliau jau gal 7 šalikėliu- lyg ir viskas gerai, banguoti gavosi, bet niekaip neišeina tvirto ir lygaus krašto išgauti. Ir apkerpu eigoje ir atrodo tiksliai sudėlioju- nu negražus, nelygus gaunas ir tiek...
tai gal tame ir beda,kad apkerpi.nereikia nieko kirpti
QUOTE(paurelija @ 2009 12 15, 16:51)
Noriu paklausti Jūsų, ant kokio audinio geriausia velti skraistę, tiokią, kur tik galai veliami ir vidurys truputį papuošiamas?
Kazkur buvo apie tai sneketa
Seip neskubant, bet koks audinys pasiduoda , bet pradziai pabandyk pvz. ant silko
batuke, labai daznai sluoksna buna supakuota i pakucius Imk 100 g. sluoksnuos. Uzteks ir pabandymui ir paciam salikeliui (tik neklok storai )
----
O cia mano naujas "šiboriukas"
QUOTE(Oksyte @ 2010 01 04, 21:00)
Kazkur buvo apie tai sneketa
Seip neskubant, bet koks audinys pasiduoda , bet pradziai pabandyk pvz. ant silko
batuke, labai daznai sluoksna buna supakuota i pakucius Imk 100 g. sluoksnuos. Uzteks ir pabandymui ir paciam salikeliui (tik neklok storai )
----
----
Oksyte, nu ner zodziu, pagarba Fantastiski darbai
Aciu
Oksyte, salikelis , as pabandziau ant sintetinio silko, reikes pabandyti ir naturalaus.
as irgi atejau su savo naujausiais siu metu darbais
QUOTE(blansyte @ 2010 01 06, 23:03)
as irgi atejau su savo naujausiais siu metu darbais
Grazios naujienos, ypac raudona prabangiai atrodo
As kukliau, kol kas apykakles sturmuoju
shiboriukai is arti :
O cia ant manes
Nu merginos jus pavarot
Reiks ir man pradet kibtis siais metais i sunkesnes uzduotis. Jomajo kokie groziai
Reiks ir man pradet kibtis siais metais i sunkesnes uzduotis. Jomajo kokie groziai