Kadabra, skani spalva, o ir šalikėlis labai vykęs .
Nors aš tai pamišus dėl plonų ir permatomų...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 24, 12:39)
Kadabra, skani spalva, o ir šalikėlis labai vykęs .
aha, Besijuokianti, teisingai pastebejai - sis storokas ale galvoju dar riesinukes kokias prie jo su atitinkamu dekoru padaryt, tada komplektas butu.
o man ploni ir permatomi kažkokia mistik atrodo tokie nepatvarūs atrodo, kad ims ir skylėm nueis aš tai irgi savuosiu sudėlioju ir paveliu, kad retumo neliktų tai gal jie ir storesni vadinasi
QUOTE(kadabra @ 2011 01 24, 11:54)
Sveikos,
As, kaip ir Ausruze, sugalvojau, kad noriu nebanguota salikiuka pabandyt nuvelt. Stai koks gavosi:
As, kaip ir Ausruze, sugalvojau, kad noriu nebanguota salikiuka pabandyt nuvelt. Stai koks gavosi:
o jau spalvos grožis
labai gražu toks ryškus aš pati turiu tokios oranžinės vilnos ir stovi ji pas mane, stovi...gal reiks šiandien ką nors sukurpti, toks grožis gaunasi
QUOTE(markse @ 2011 01 25, 15:46)
labai gražu toks ryškus aš pati turiu tokios oranžinės vilnos ir stovi ji pas mane, stovi...gal reiks šiandien ką nors sukurpti, toks grožis gaunasi
pas mane irgi stovejo, slepetems siek tiek sunaudojau, bet tikra spalva atsiskleide salyje
Markse, tavo avataras net tokia spalva turi
QUOTE(kadabra @ 2011 01 25, 15:55)
pas mane irgi stovejo, slepetems siek tiek sunaudojau, bet tikra spalva atsiskleide salyje
Labai gražus komplektukas
QUOTE(kadabra @ 2011 01 25, 14:55)
ale tikrai
šiaip neužsisakinėjau specialiai tos spalvos, rinkinį pirkau nu reiks su juoda paderinti
QUOTE(kadabra @ 2011 01 25, 14:27)
Vakar suveliau dar ir riesines - dabar jau visas komplektukas, ant juodo paltuko gana ryskiai atrodo:
Labai mielas,ryskuolis komplektukas,jau isivaizduoju ant juodo paltuko