Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(markse @ 2011 01 20, 23:02)
lietuviai jau tokie žmonės, jiems pilka gražu labai.

??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 01 20, 23:31)

ne visi, bet dauguma. Viskas, kas ryšku, mus gąsdina...neduok dieve pastebės. Aš gi ne iš blogos pusės parašiau, man pačiai tie pilki, juodai balti patys gražiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2011 01 20, 22:37)
ne visi, bet dauguma. Viskas, kas ryšku, mus gąsdina...neduok dieve pastebės. Aš gi ne iš blogos pusės parašiau, man pačiai tie pilki, juodai balti patys gražiausi  biggrin.gif

Tai va man asmeniskai ir patinka pilka+ryski,nes tada atsiskleidzia abieju spalvu niuansai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 01 20, 23:48)
Tai va man asmeniskai ir patinka pilka+ryski,nes tada atsiskleidzia abieju spalvu niuansai  tongue.gif

vat as ir norejau rasyti kad pilka labai grazu derinyje su kita spalva. nu man kazkaip stilingai atrodo smile.gif beje, prie pilkos labai daug spalvu graziai dera
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2011 01 21, 00:02)
lietuviai jau tokie žmonės, jiems pilka gražu labai. Giminaitė pamatė pilką komplektuką ir užsimanė...tada dar vienas į tą temą smile.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
paskutiniu metu dauguma moteru nori pilku ir man paciai labai patinka si spalva.galima derinti su daug spalvyciu.pasirodysiu su savo pilkiukais
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
blansyte, gėlytės nerealios rolleyes.gif apie šalikus jau net nekalbu, neturiu jokių blogų komentarų. Na iš tų įdėtųjų, tai man gražiausiais tas pirmasis, su ryškiais akcentais wub.gif
gal ne ta tema, bet paklausiu. O gėlytes iš karšinio veli? man kažkaip jos nesivelia, nors joms ką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blansyte, gražuoliai pilkiukai wub.gif thumbup.gif 4u.gif
O tempai irgi nerealūs, kasdien po šalį ir sagę bigsmile.gif
Atsakyti
dekui mergaites
markse,as gelytems tai labiau karsini megstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
blansyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 01 21, 15:36)

nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
pirma mintis juos pamačius-kaip gražu,
antra- aš taip niekada nepadarysiu,
trečia- kada nors padarysiu, nes mokysiuos, mokysiuos, bandysiu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai nesilankiau, po švenčių kiek pailsėjau nuo vėlimo, o dabar vėl prisėdau...
user posted image
... ir populiariosios pilkos spalvos šalis...
user posted image
Atsakyti