Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Pirma labai aciu visoms smile.gif

O antra kol perskaiciau tai visu jau po saves salikiuku neivardysiu -bet pasakysiu kaip Oksyte -labai graziu darbeliu uzderejo wub.gif

O trecia -salikiuko krasteliu ir as nekerpu kloju krastine dali nupesus vilna lygiuoju krastu i virsu rolleyes.gif o siaip vis bandai bandai ir jei kas nepatinka kazkaip kitaip kita karta darau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 17 sausio 2011 - 10:47
QUOTE(sagdo @ 2011 01 17, 11:45)
Pirma labai aciu visoms  smile.gif

O antra kol perskaiciau tai visu jau po saves salikiuku neivardysiu -bet pasakysiu kaip Oksyte -labai graziu darbeliu uzderejo  wub.gif

O trecia -salikiuko krasteliu ir as nekerpu kloju krastine dali nupesus vilna lygiuoju krastu i virsu  rolleyes.gif o siaip vis bandai bandai ir jei kas nepatinka kazkaip kitaip kita karta darau  rolleyes.gif

Sagdo, ar teisingai supratau? Tu kloji storuoju? Aš tai kraštinę dalį kloju tuo plonuoju, nupeštu g.gif Reiks tada ir man taip pamėginti bigsmile.gif
Atsakyti
mergaits as banguotus krastus visada dedu plonaja dalim i isore ,tiek apatini ,ties virsutini,tada ir bangos gaunasi plonesnes ,grakstesnes.
Atsakyti
aš dedu plonuoju į vidų smile.gif nes jei plonų į išorę, tai man skylėm nueina, sulimpa, išsidarko doh.gif matyt dar trūksta įgūdžių...arba nemoku teisingai sukloti, gal per stipriai veliu...
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 01 17, 12:13)
mergaits as banguotus krastus visada dedu plonaja dalim i isore ,tiek apatini ,ties virsutini,tada ir bangos gaunasi plonesnes ,grakstesnes.

Aš irgi taip g.gif
Atsakyti
As praktiskai visada plonu i vidu delioju, man tuomet tvarkingesnis krastas gaunas ir tamposi puikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 17 sausio 2011 - 15:36
QUOTE(Oksyte @ 2011 01 17, 16:35)
As praktiskai visada plonu i vidu delioju, man tuomet tvarkingesnis krastas gaunas ir tamposi puikiai  smile.gif

Čia kiekviena savo "kampą" pagaunam bigsmile.gif Svarbu, kad kažkas gaunasi bigsmile.gif

Tiek Blanšytės, tiek Oksytės - visi šaliai puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 01 16, 23:46)
Mergaitės, gražūs jūsų šalikėliai thumbup.gif
Sagdo, o jau kokios spalvos švelnios wub.gif
O čia mano vakarykštis
user posted image
user posted image

lyg karališkas aksomas wub.gif
Atsakyti
Dėl kraštu, reikės ir man pabandyt plonuoju į išorė, gal rimtai bus krašteliai lygesni g.gif gyvenk ir mokykis blush2.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2011 01 18, 21:21)
lyg karališkas aksomas wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano nauja kaklinuke,nors mano drauge sako,kad pilka,tai ne spalva,bet man ji patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 01 20, 22:16)
Mano nauja kaklinuke,nors mano drauge sako,kad pilka,tai ne spalva,bet man ji patinka  smile.gif

man irgi pilka labai patinka thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
lietuviai jau tokie žmonės, jiems pilka gražu labai. Giminaitė pamatė pilką komplektuką ir užsimanė...tada dar vienas į tą temą smile.gif

user posted image
Atsakyti