vaje Besijuokianti, koks plonytis man tai baisu butu toki plonuteli nesiot, kad neplystu kur uzkliuves
Kaip miela toks plonytis,man be skyliu neiseitu,bet kaip maloniai jauciu nesiosis as rodausi savo storesni
[quote=blansyte,2011 01 09, 22:44]
seniai rodziausi ,tai pasirodysiu su pora stambesniu darbuku
super
seniai rodziausi ,tai pasirodysiu su pora stambesniu darbuku
super
Patiko ir man salikelius velt ,va dabar ant tokiu uzsiciklinau
fainuoliški tokie matosi kad plonyčiai, lengvučiai
[quote=sagdo,2011 01 14, 20:50]
grazus salikeliai norejau paklausti,kaip padaratot tokius lygius krastus,ar biski apvele apkerpat,man biski gaunasi apkandzioti,dailinu dailinu,bet vistiek tokie lygus nesigauna. ir kaip padaryt kad stambiai banguotu,kaip pas jus,man gaunasi smulkios bangeles.
ir dar,gal kas patars. Kaip privelti burbuliukus,kad gautusi iskile. Suprantu kad reikia atskirai juos nusivelt,bet ar jie beprikibs,ar nedavelt juos iki galo
grazus salikeliai norejau paklausti,kaip padaratot tokius lygius krastus,ar biski apvele apkerpat,man biski gaunasi apkandzioti,dailinu dailinu,bet vistiek tokie lygus nesigauna. ir kaip padaryt kad stambiai banguotu,kaip pas jus,man gaunasi smulkios bangeles.
ir dar,gal kas patars. Kaip privelti burbuliukus,kad gautusi iskile. Suprantu kad reikia atskirai juos nusivelt,bet ar jie beprikibs,ar nedavelt juos iki galo
QUOTE(sagdo @ 2011 01 14, 20:50)
na iz grozis...
turėtų patikti gėlytė labai graži nemoku aš gėlių, bet reiks kažkaip pradėt mokintis
Na va mano vakarykštis:
QUOTE(grite @ 2011 01 16, 13:25)
Na va mano vakarykštis:
Graziai sviecia ta raudona
Labai grazu grite nu man juoda-raudona pamacius is kart mintyse Karmen Ausruze jei toks nuostabus salikiukas su kvietku uosvienei nepatiktu,tai tundra butu