Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

vaje Besijuokianti, koks plonytis ohmy.gif man tai baisu butu toki plonuteli nesiot, kad neplystu kur uzkliuves tongue.gif
Atsakyti
Kaip miela toks plonytis,man be skyliu neiseitu,bet kaip maloniai jauciu nesiosis 4u.gif as rodausi savo storesni smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=blansyte,2011 01 09, 22:44]
seniai rodziausi ,tai pasirodysiu su pora stambesniu darbuku

super ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 13 sausio 2011 - 22:26
Patiko ir man salikelius velt ,va dabar ant tokiu uzsiciklinau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
fainuoliški tokie wub.gif matosi kad plonyčiai, lengvučiai smile.gif
Atsakyti
[quote=sagdo,2011 01 14, 20:50]
Patiko ir man salikelius velt ,va dabar ant tokiu uzsiciklinau blush2.gif

grazus salikeliai 4u.gif norejau paklausti,kaip padaratot tokius lygius krastus,ar biski apvele apkerpat,man biski gaunasi apkandzioti,dailinu dailinu,bet vistiek tokie lygus nesigauna. ir kaip padaryt kad stambiai banguotu,kaip pas jus,man gaunasi smulkios bangeles.

ir dar,gal kas patars. Kaip privelti burbuliukus,kad gautusi iskile. Suprantu kad reikia atskirai juos nusivelt,bet ar jie beprikibs,ar nedavelt juos iki galo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausruze: 15 sausio 2011 - 11:59
QUOTE(sagdo @ 2011 01 14, 20:50)
Patiko ir man salikelius velt ,va dabar ant tokiu uzsiciklinau  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

na iz grozis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane dovanu metas,kaip per kaledas lotuliukas.gif dar vienas gimtadienis,sis salikelis uosvienei,kazi ar patiks,moteris su charakteriu g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
turėtų patikti thumbup.gif gėlytė labai graži rolleyes.gif nemoku aš gėlių, bet reiks kažkaip pradėt mokintis cool.gif
Atsakyti
Na va mano vakarykštis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 01 16, 13:25)
Na va mano vakarykštis:

Graziai sviecia ta raudona 4u.gif
Atsakyti
Labai grazu grite bigsmile.gif nu man juoda-raudona pamacius is kart mintyse Karmen smile.gif Ausruze jei toks nuostabus salikiukas su kvietku uosvienei nepatiktu,tai tundra butu biggrin.gif
Atsakyti