Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Molė @ 2010 12 01, 10:12)
Žalias super wub.gif
Klausimėlis ne į temą bigsmile.gif
Trakšt brakšt, o tu kada nors miegi? bigsmile.gif  Tiek darbų, kada reikia suspėti  mirksiukas.gif

Miegu. Ir labai dug biggrin.gif Miegas yra labai svarbus mano groziui ir psichiniam - emociniam stabilumui. Todel susiplanuoju savo laika taip, kad 8 val butinai pamiegociau. lotuliukas.gif O jei rimtai tai prieskaledinis laikotarpis - visiems amaininikas, namudininkas ir panasaus plauko veikejams - labai itemtas laikas. doh.gif
Atsakyti
Na išdrįsiu ir aš pasirodyti:
user posted image
Atsakyti
grite nu man tai labai grazu... wub.gif Toks azurinis, paslaptingas... rolleyes.gif
Atsakyti
norejau paklaust,o kaip jus tokias dieles skraistes isideliojat,jei gatavos tokios nemazos, tai kokio dydzio pries velima turetu buti,kaip suvyniot ir voliot tokias g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(grite @ 2010 12 02, 17:29)
Na išdrįsiu ir aš pasirodyti:
user posted image

Vaje vaje kokias grožybes aptikau thumbup.gif Labai gražu ir šilta
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie velianciu kompanijos.skaiciau skaiciau prikaupiau visko ir nusprendziau pamegint ax.gif iki sedevru toli toli man,kazkas gavosi,aisku netobulai,bet pasirodau,mano pirmas prisilietimas prie vilnos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ausruze, visai gražiai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 12 10, 20:02)
Ausruze, visai gražiai gavosi 4u.gif

aciu,is pirmo vaizdo gal ir gerai atrodo,bet pries sviesa ziurint,vietomis svitruoja,kitur storiau.Ar as netolygiai isdesciau vilna,ar susistume voliojant g.gif
Atsakyti
Ausruze, gražu 4u.gif man irgi būna praretėjimai, tai kartais aš dėlioju geriau šiek tiek storiau ax.gif
Atsakyti
Dar vieną noriu pasirodyti:
user posted image
Atsakyti
Dar vienas salis, kaledine dovana sesei

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Su Naujais metais, su naujais darbais bigsmile.gif

Rodaus ir aš vieną šalikėlįuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 03 sausio 2011 - 10:02