Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Mole, kokie mieli saliai. bigsmile.gif Man tas pirmas pats graziausias. Taip dailiai garbanytes susigarbaniavo. thumbup.gif
Atsakyti
Mole, tikrai tokie gražūs raštuoti wub.gif
Atsakyti
iskilo klausimas, kai darot saliko pakrastuka tai kai pesi vilna viena puse plaukeliai ilgesni o kita ligesni, tai kuria dedat krastui, nezinau ar teisingai paaiskinau?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 24, 12:54)
iskilo klausimas, kai darot saliko pakrastuka tai kai pesi vilna viena puse plaukeliai ilgesni o kita ligesni, tai kuria dedat krastui, nezinau ar teisingai paaiskinau?

o žinok įvairiai deda. Aš pirmiausia dėdavau tuo plonesniu plauku į išorę. Nesigaudavo man gražus kraštelis. Tai pabandžiau kitaip. ta prasme tie lygesni į išorę. Dar šiek tiek užlankstau sušlapinus, jei kas išlindę, va tada jau gaunasi kažkas panašaus į gražų lygų kraštelį biggrin.gif kiekviena atranda savo būdą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 24 lapkričio 2010 - 15:18
Mole, nuostabūs šalikėliai, o jau tie rudi... net silpna nuo tokių spalvų grožio wub.gif wub.gif Pas man viskas ruda arba ryža, bet va niekaip negaliu aš atsispirti šitoms spalvoms smile.gif
Papildyta:
Trakstbrakst, labai graži "vaivorykštė" nuostabios spalvos ir tie perėjimai... wub.gif Labai, labai thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau padaryti labai plonytį šalikiuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
Stewie labai grazus spalvu derinys wub.gif
Atsakyti
Matyt man truksta zalumos...

"Zalias"
user posted image
Atsakyti
super nnepakartojama thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 11 30, 11:57)
super nnepakartojama  thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

Del nepakartojama - tu visai teisi. Kai dazai niekada iki galo negali zinot, koks efektas gausis. smile.gif Ir taip pat tikrai niekad nebus. smile.gif
Atsakyti
kokių grožybių pridėjot thumbup.gif
Atsakyti
Žalias super wub.gif
Klausimėlis ne į temą bigsmile.gif
Trakšt brakšt, o tu kada nors miegi? bigsmile.gif Tiek darbų, kada reikia suspėti mirksiukas.gif
Atsakyti