Apykaklės- kaklapuošiai

Katinyti, idomiai atrodo

Katinyti-originalu

Katinyti, be galo gražios apykaklės

Dėkui

Jus kaip jau profesionales, pasakykit man kiek dedat ant karstelio vilnos? nes kiek bandau man gaunas arba per storai , arba per plonai
Ar krasteliams dedat is abieju pusiu?
Didelis aciu

Ar krasteliams dedat is abieju pusiu?
Didelis aciu

dauvulyte,turi omeni apveliant audini.
as tai isdelioju viena plona sluoksni,tada dedu audini ir ant viršaus antra plona sluoksni.taip pat ir grynos vilnos salikeliams.
as tai isdelioju viena plona sluoksni,tada dedu audini ir ant viršaus antra plona sluoksni.taip pat ir grynos vilnos salikeliams.

QUOTE(blansyte @ 2009 11 04, 14:41)
dauvulyte,turi omeni apveliant audini.

Taip mane ir domino apvelimas (silko) nes kai delioju vilna , man krastas gaunas gan storas , ir kazkaip nesiziuri

vadinas neteisingai dariau , nes as viena dedavau , paveldavai ir paskui uzlengdavau, o kai uzlenki krastas geroka pasitraukia

Nelabai supratau kam tu ji lenki išvis

dabar ir as nesuprantu
, idejau savo pima blyna 
Cia krastai uzlenkti

Cia krastai uzlenkti

Tikrai nelenk, kažkur buvo kalbama apie tuos šalius garbanotais kraštais, aš nepasakysiu apie juos nieko, nes tokiu neveliu.Bet pamenu kažkur čia kalbėjo merginos

tylu čia taip.tai aš ilįsiu su savo naujuoju darbu