Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Molė @ 2010 10 24, 11:31)
O šilkas tapei ar gatavą ėmei?

net nežinau, ar tai tikrai šilkas blush2.gif padėvėtuose skarelę pirkau blush2.gif nu panašu į šilką blush2.gif biggrin.gif

ten ta sagė, tai šiaip iš stalčiau ištraukta smile.gif kažką reiks padaryt, tik kad nelabai aš dar moku tas sages daryt biggrin.gif

va, su sagyte ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 24 spalio 2010 - 14:38
megztas-veltas burbulinis šalis
user posted image
Atsakyti
Inga - Monika, labai gražus šalis. Tie byrbulai tokie oriniai. Žodžiu labai gražu.
Atsakyti
tikrai įspūdingas šalikas thumbup.gif
Atsakyti
kaip cia pas jus grazu bigsmile.gif patinka man velti daikciukai as irgi esu veleja - megeja noriu ir as savo darbeliu pasirodyti
savo mylimiausiu saliku labai ilgas sunku nufotkinti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enirshua: 04 lapkričio 2010 - 16:15
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 02, 20:00)
megztas-veltas burbulinis šalis
user posted image

ogo blink.gif, o pas jus ten tiek daug raukta ar kokie bumbulai? labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir aš 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Stewie ne oho ,bet ohohoooooo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mano Pirmas didelis apveltas šalis su trupuciu dekoraciju is abieju pusiu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 10 lapkričio 2010 - 13:03
Sagdo tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .As noriu dukrai riesines nuvelti.kaip jus lekala darot su nyksciu? padeta ranka apsibraizot g.gif ,bet paskuj tempti gali ta vieta ar ne?
Atsakyti
karosimi, ačiū už pagyrimus, balzamas pradedančiai biggrin.gif
Aš darau labai paprastutį lekalą, ant burbuliankės iškerpu nykščio atsikišimą (3-4cm)
o baigiu velti ant rankos ir puikiausiai išsiformuoja nykštys. Su nykščiu jau gal dešimtį nuvėliau ir niekas nesiskundė. O patį riešą daugiau paveliu, kad būtų gražesnė forma ir gražiau "gultų", nestyrotų ant rankos.
Atsakyti
Aisku ,reiks pabandyti turiu likuciu sluoksnos tai reiks ka nuveikti lotuliukas.gif
Atsakyti