Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

nu aš šiandien bandysiu biggrin.gif iš baltos vilnos, tai gal seksis geriau nei iš juodos doh.gif
Atsakyti
Markse toms bangelems matyt ,kad patirtis reikalingiausia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 10 21, 12:35)
Markse toms bangelems matyt ,kad patirtis reikalingiausia.. mirksiukas.gif

Mano irgi tokia nuomonė bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus smile.gif dirbsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 15:18)
jei šalius, tai tik su sluoksna. Su karšiniu bus šiurkštūs. jei tiesiog pabandyt velti, tai karšinys, lengviau veliasi. mano pradžia buvo rutuliukai biggrin.gif iš karšinio smile.gif

Aciu 4u.gif
Einu pirkr sluoksnos lotuliukas.gif
Atsakyti
nesuprantu, kokia čia man vilna pasitaikė blink.gif vakar pusvalandį laiko šlapinau, kol sušlapinau blink.gif kokius 3 litrus jei ne daugiau šalikėliui supyliau blink.gif ot nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
paitaiko ,markse ir tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Ir as siandien nutariau pabandyti nusivelti sau garbanota salika. Bet dar noriu truputeli konsultaciju. Noriu nusivelti toki salikeli kaip Moles, na as apie dydi kalbu. Tai sakykit mielosios, kokio didumo plote turiu susidelioti vilnele? Zinau, kad kiek trauksis vilna priklauso nuo vilnos, bet vistiek, mazdaug dydi pasakykite, nenoriu numazinti. Labai aciu visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2010 10 23, 12:54)
Laba diena. Ir as siandien nutariau pabandyti nusivelti sau garbanota salika. Bet dar noriu truputeli konsultaciju. Noriu nusivelti toki salikeli kaip Moles, na as apie dydi kalbu.  Tai sakykit mielosios, kokio didumo plote turiu susidelioti vilnele? Zinau, kad kiek trauksis vilna priklauso nuo vilnos, bet vistiek, mazdaug dydi pasakykite, nenoriu numazinti. Labai aciu visoms!  4u.gif

Aš patį viduriuką dariau 15*90 ir bangelės per vieną plėšimą. Klojau du sluoksnius. Tai natūroj tokie lengvi ir nestori gavos. Tik negaliu pamatuot kiek susitraukė, nes jau atidaviau nešiojimui bigsmile.gif

Ant plėvelės atsižymėjau su juoda lipnia juosta plotą 15*90 , užklojau burbulinę ant viršaus, kadangi gerai persišvietė, buvo lengva aplink kloti vilną bangelėm ir vidurys matėsi bigsmile.gif
Atsakyti
Rodausi bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o čia maniškis smile.gif apveltas šilkas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Markse, gražu. Padaryk prie jo žaismingesnę sagę g.gif
O šilkas tapei ar gatavą ėmei?
Atsakyti