nu aš šiandien bandysiu iš baltos vilnos, tai gal seksis geriau nei iš juodos
Markse toms bangelems matyt ,kad patirtis reikalingiausia..
QUOTE(blansyte @ 2010 10 21, 12:35)
Markse toms bangelems matyt ,kad patirtis reikalingiausia..
Mano irgi tokia nuomonė
ačiū mergaitės už patarimus dirbsim
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 15:18)
jei šalius, tai tik su sluoksna. Su karšiniu bus šiurkštūs. jei tiesiog pabandyt velti, tai karšinys, lengviau veliasi. mano pradžia buvo rutuliukai iš karšinio
Aciu
Einu pirkr sluoksnos
nesuprantu, kokia čia man vilna pasitaikė vakar pusvalandį laiko šlapinau, kol sušlapinau kokius 3 litrus jei ne daugiau šalikėliui supyliau ot nesiseka
paitaiko ,markse ir tokia
Laba diena. Ir as siandien nutariau pabandyti nusivelti sau garbanota salika. Bet dar noriu truputeli konsultaciju. Noriu nusivelti toki salikeli kaip Moles, na as apie dydi kalbu. Tai sakykit mielosios, kokio didumo plote turiu susidelioti vilnele? Zinau, kad kiek trauksis vilna priklauso nuo vilnos, bet vistiek, mazdaug dydi pasakykite, nenoriu numazinti. Labai aciu visoms!
QUOTE(Vimbras @ 2010 10 23, 12:54)
Laba diena. Ir as siandien nutariau pabandyti nusivelti sau garbanota salika. Bet dar noriu truputeli konsultaciju. Noriu nusivelti toki salikeli kaip Moles, na as apie dydi kalbu. Tai sakykit mielosios, kokio didumo plote turiu susidelioti vilnele? Zinau, kad kiek trauksis vilna priklauso nuo vilnos, bet vistiek, mazdaug dydi pasakykite, nenoriu numazinti. Labai aciu visoms!
Aš patį viduriuką dariau 15*90 ir bangelės per vieną plėšimą. Klojau du sluoksnius. Tai natūroj tokie lengvi ir nestori gavos. Tik negaliu pamatuot kiek susitraukė, nes jau atidaviau nešiojimui
Ant plėvelės atsižymėjau su juoda lipnia juosta plotą 15*90 , užklojau burbulinę ant viršaus, kadangi gerai persišvietė, buvo lengva aplink kloti vilną bangelėm ir vidurys matėsi
Rodausi
o čia maniškis apveltas šilkas
Markse, gražu. Padaryk prie jo žaismingesnę sagę
O šilkas tapei ar gatavą ėmei?
O šilkas tapei ar gatavą ėmei?