Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

as esu dariusi daugybe riesinukiu ir beveik visas susegamas knopkiukais.neisivaizduoju kaip nutaikyciau pagal dydi imaunamas.Imaunamas geriausiai baigti velti ant savo rankos ,o mano plastaka mazute ,tai su didesne tikrai neimaus..tas kur veliau imaunamas ,tai moteris matavosi..ir knopkiukus galima isisiuti kaip patinka ,tada nei smuks ,nei ka. wub.gif As pati nesioju su knopliukais. thumbup.gif

Velimas nuo vilnos spalvos dar ir kaip priklauso.geriausiai veliasi balta ir pilka,o kitos jau nuo dazu matomai priklauso.Manau ,kad kiekviena spalva vis kitaip pakenkia vilnai ,uztat ir veliasi skirtingai. wub.gif
Atsakyti
user posted image
Labai gražus tas šalikėlis
Blanšyte, noriu paklausti, kaip tokį šalikiuką padaryti, kad bangos stambios būtų? Man išeina bangelės smulkios?
Atsakyti
mole,man taiir paciai visaip gaunasi ,cia priklauso kaip vilna traukiasi.si matyt traukesi gerai ir bangeliu uztat nedaug ,bet jos stambesnes. bangeles pradek veliau daryti ,negu esi ipratusi ,ir tada savaime jos bus tokios.Arba tiesiog maziau jas patampyk.
Atsakyti
aš tada dar paklausiu. Kokiais kuokštais reikia tą vilną plėšt.nes tiek kiek aš plėšiu kraštui, tai kažkaip mažokai atrodo. aš dėt dviem eilėm? g.gif nes čia tai matosi toks didelis tas kraštas, kur vilna dėta viena kryptimi. Nu man niekaip neišeina tokio ilgo per vieną kartą išplėšt unsure.gif ar vis tik kažką aš ne taip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 10 20, 10:35)
mole,man taiir paciai visaip gaunasi ,cia priklauso kaip vilna traukiasi.si matyt traukesi gerai ir bangeliu uztat nedaug ,bet jos stambesnes. bangeles pradek veliau daryti ,negu esi ipratusi ,ir tada savaime jos bus tokios.Arba tiesiog maziau jas patampyk.

Ačiū, jau labai gražus man toks, mėginsiu bigsmile.gif
Atsakyti
As cia naujoke bet jau naktim pradejau sapnuot veltus salius sakau reik bandyt biggrin.gif
Sakykit pirmai pradziai man geriau su karsiniu ar sluoksna velti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dafni @ 2010 10 20, 14:38)
As cia naujoke bet jau naktim pradejau sapnuot veltus salius sakau reik bandyt  biggrin.gif
Sakykit pirmai pradziai man geriau su karsiniu ar sluoksna velti? blush2.gif

jei šalius, tai tik su sluoksna. Su karšiniu bus šiurkštūs. jei tiesiog pabandyt velti, tai karšinys, lengviau veliasi. mano pradžia buvo rutuliukai biggrin.gif iš karšinio smile.gif
Atsakyti
markse vilna plesiasi tik kiek ir visoms ,neatplesi nei daugiau nei maziau.Bet kiekviena vilna plesis skirtingo ilgio.O siame geltoname tai vidurio virsutinis sluoksnis detas ta pacia kryptim ,kaip ir krastai ,tik apatinis priesinga.gaunasi kad visas virsus detas viena mirksiukas.gif kryptim.
Atsakyti
ačiū smile.gif kažkaip va vis netyčia pirešingai padarydavau. apačią ta pačia kryptim uždėdavau smile.gif
Atsakyti

O čia mano pirmieji šaliai, nuotraukos nekokybiškos ir spalvos iškraipytos, bet svarbu rezultatas parodytas biggrin.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
gražu smile.gif bet va va, čia tas pavyzdys, kad išsitampo tik patys krašteliai. kaip padaryt, kad išsitampytų kaip pas blansytę, per visą sprindį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 22:15)
gražu smile.gif bet va va, čia tas pavyzdys, kad išsitampo tik patys krašteliai. kaip padaryt, kad išsitampytų kaip pas blansytę, per visą sprindį  wub.gif

Jau turiu ir trečią bandymą bigsmile.gif Nu nė pro kur daugiau neištampau, negu tiek g.gif Gal ketvirtu bandymu pasiseks lotuliukas.gif
Beje , viduriuką dėjau antru sluoksniu ta pačia kryptim, kaip ir kutosai. Nu kaip Blanšyte sake
Atsakyti