QUOTE(sonatuksss @ 2010 10 18, 08:12)
Tikrai grazios! o ka turejai omenyje, kai rasai vientisas? kad ne is daliu? as esu velusi kelis kartus pirstines, taciau ne i galva neatejo mintis, kad galima velti dalimis tokius dalykus..
O tai kas is tikro veliama dalimis?
Na, kai pirmas vėliau - neteisingai sudėliojau vilną, tai teko kirpti ir daryti susegamas... Tokios šiaip gal ir patogesnės (pasireguliuoji rankos apimtį ir gražiai priglunda), bet kažkaip įprasta - daryti tik įmaunamas...
Papildyta:
tik 100 gr? tai gal cia ant medziagos veliant?
Papildyta:
Ne, ant medžiagos nevėliau. Veliu iš sluoksnos ir šalius darau labai plonus, minkštus, krašteliai - "voratinkliniai", nes kieti man asmeniškai - nepatinka, o ir moterims labiau patinka plonyčiai...
Nustebinot mane... koks skirtumas tarp vilnos spalvu? neseniai veliau su balta, tai sakyciau labai gerai pavyko, bet sekanti dariau su balta ir raudona, tai pamaniau, kad raudona sluoksna ne itin kokybiska, nes negraziai velesi...
tai vadinasi, jog nuo spalvos priklauso?
Tarp spalvų - vėlime - didelis skirtumas - perku sluoksną iš to paties tiekėjo - bet kiekviena spalva - ir pluoštas kitoks ir vėlimasis kitoks. Tikriausiai tai priklauso nuo dažų - kiek koks dažas sugadina vilnos natūralumą.