Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(markse @ 2010 10 14, 09:16)
va čia labai gerai matosi. Dešinėj pusėj žiūrit į ekraną. Praretėjo juoda vilna ir matosi visas raudonas kraštas. O man atrodo, kad matytis neturėtų. Mano supratimu, čia yra brokas smile.gif

Ups... aš kažkaip nesugaudžiau, kad čia velti ant šilko.... galvojau vien tik iš vilnos...
Taip - ant medžiagos - taip neturėtų būti.
Atsakyti
gal tu ne ta kryptim dedi sluoksna krastuose.plonasis galis turi buti i isore .O gal tiesiog dedi tarpais,arba nesuveli gerai juodos vilnos.geriau pradziai eksperimentuok su balta ar pilka ,jos veliasi geriau ,o juoda tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o kiek mergaites, Jus sunaudojat tokiam garbanotui saliui gramu vilnos?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 14, 22:26)
o kiek mergaites, Jus sunaudojat tokiam garbanotui saliui gramu vilnos?

Aš - apie 100g sluoksnos
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 10 14, 15:57)
o juoda tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš jau supratau, kad nedaveliau gerai doh.gif o dar pamėčiau ir babach biggrin.gif
Atsakyti
Suvėliau riešines, šį kartą kaip priklauso - vientisas ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai gražu smile.gif aš jau irgi turiu noro pagaminti riešines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 15, 15:41)
user posted image

laaabai siltai atrodo smile.gif
Atsakyti
Vilusa, labai gražios ir elegantiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 15, 15:41)
user posted image

Tikrai grazios! o ka turejai omenyje, kai rasai vientisas? kad ne is daliu? as esu velusi kelis kartus pirstines, taciau ne i galva neatejo mintis, kad galima velti dalimis tokius dalykus.. g.gif O tai kas is tikro veliama dalimis? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 15, 12:08)
Aš - apie 100g sluoksnos

tik 100 gr? tai gal cia ant medziagos veliant?
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2010 10 14, 16:57)
gal tu ne ta kryptim dedi sluoksna krastuose.plonasis galis turi buti i isore .O gal tiesiog dedi tarpais,arba nesuveli gerai juodos vilnos.geriau pradziai eksperimentuok su balta ar pilka ,jos veliasi geriau ,o juoda tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nustebinot mane... koks skirtumas tarp vilnos spalvu? neseniai veliau su balta, tai sakyciau labai gerai pavyko, bet sekanti dariau su balta ir raudona, tai pamaniau, kad raudona sluoksna ne itin kokybiska, nes negraziai velesi... g.gif tai vadinasi, jog nuo spalvos priklauso?
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2010 10 18, 08:12)
Tikrai grazios! o ka turejai omenyje, kai rasai vientisas? kad ne is daliu? as esu velusi kelis kartus pirstines, taciau ne i galva neatejo mintis, kad galima velti dalimis tokius dalykus..  g.gif  O tai kas is tikro veliama dalimis? blink.gif

Na, kai pirmas vėliau - neteisingai sudėliojau vilną, tai teko kirpti ir daryti susegamas... Tokios šiaip gal ir patogesnės (pasireguliuoji rankos apimtį ir gražiai priglunda), bet kažkaip įprasta - daryti tik įmaunamas...

Papildyta:
tik 100 gr? tai gal cia ant medziagos veliant?
Papildyta:

Ne, ant medžiagos nevėliau. Veliu iš sluoksnos ir šalius darau labai plonus, minkštus, krašteliai - "voratinkliniai", nes kieti man asmeniškai - nepatinka, o ir moterims labiau patinka plonyčiai...

Nustebinot mane... koks skirtumas tarp vilnos spalvu? neseniai veliau su balta, tai sakyciau labai gerai pavyko, bet sekanti dariau su balta ir raudona, tai pamaniau, kad raudona sluoksna ne itin kokybiska, nes negraziai velesi...  g.gif  tai vadinasi, jog nuo spalvos priklauso?

Tarp spalvų - vėlime - didelis skirtumas - perku sluoksną iš to paties tiekėjo - bet kiekviena spalva - ir pluoštas kitoks ir vėlimasis kitoks. Tikriausiai tai priklauso nuo dažų - kiek koks dažas sugadina vilnos natūralumą.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 18, 09:25)
Na, kai pirmas vėliau - neteisingai sudėliojau vilną, tai teko kirpti ir daryti susegamas... Tokios šiaip gal ir patogesnės (pasireguliuoji rankos apimtį ir gražiai priglunda), bet kažkaip įprasta - daryti tik įmaunamas...

tai va aš irgi galvoju. Noriu krikštų dukrai nuvelti riešines ir net neįsivaizuoju, kokio dydžio jas daryt smile.gif tai ir norisi kažkokias susegamas padaryt...bet irgi nelabai patogu, nors gal...
Atsakyti