Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

ačiū labai wub.gif giminaitė šalikų užsimanė, tai gadinu vilną, gadinu doh.gif lotuliukas.gif stengiuosi labai, tai ne kas ir gaunasi biggrin.gif išvis, man pačiai gražiausias yra pats pirmas nuveltas šalikėlis biggrin.gif ir bangos gražios, ir storas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 10 13, 14:16)
markse,jei vienas ant kito uzsivelia,tai tada daznai isvyniok ir istampyk krastelius.
Sakykime taip .Susidelioji viska supurski,suglostai ,suvynioji kociojimui.pakocioji i viena puse 200 kartu ,tada vel isvynioji ,suvinioji i kita puse vel 200 kartu.tada jau tampai bangeles,jokiu krastu neuzlenki ,tiesiog svalniai patampai pradziai visai nedidukes.tada vel suvynioji ,pakocioji 100 kartu,isvynioji ,vel patampai ,dabar jau gali ir daugiau ir didesnes,vel 100 kartu,keiti krypti ir vel taip pat.tada vel keiti kypti ir vel.taip i visas keturias puses po 200 -300 kartu,neskaitant pirmu dvieju kartu ,kol dar nera bangeliu.Jei tai darai su balta vilna,bangeles gali pradeti formuoti po pirmu 200 kartu.

jei matai ,kad balgeliu krasteliai dar nera grazus,tai panardini i karstoka vandeni ,gerai ismuilyji ir padauzai i vonia du kartus po 20 kartu.tada jau krasteliai tau tikrai uzsifiksuos ir bus lygus grazus. wub.gif

aciu uz patarimus!! man buvo iskiles toks pats klausimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 13, 12:43)
ačiū labai  wub.gif  giminaitė šalikų užsimanė, tai gadinu vilną, gadinu  doh.gif  lotuliukas.gif  stengiuosi labai, tai ne kas ir gaunasi  biggrin.gif  išvis, man pačiai gražiausias yra pats pirmas nuveltas šalikėlis  biggrin.gif  ir bangos gražios, ir storas  biggrin.gif

Na - manęs storis - nežavi schmoll.gif
Man vilnonis šalikas - turi būti minkštas, plonas. Todėl - nedaužau daug, kočioju, glamžau, -- daug nesusitraukia, ir medžiagos nesuklostuoja.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 13, 17:28)
Na - manęs storis - nežavi schmoll.gif

na jis palyginus storesnis...nes dabar bandau daryt plonus, tai gaunasi skylėti...
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 13, 18:48)
na jis palyginus storesnis...nes dabar bandau daryt plonus, tai gaunasi skylėti...

Markse, as jei plonai kloju visuomet per uzuolaidele veliu mirksiukas.gif Tuomet tolygiai, grazei susivelia. Ir tokiu metyti vengiu, nebent jau i pacia, pacia pabaiga, nes jei metyt pradedu peranksti, man plaukeliai "sukrenta" ir gaunasi skylutes tarsi nerinukai.
O seip net nezinau ar yra 100%-tines taisykles kaip geriau velti. Kiek pasiziuriu kiekviena atranda savo buda bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jo, šiandien per storą suvėliau doh.gif turiu keturis juodai raudonus šalikus ir nei vieno normalaus doh.gif lotuliukas.gif

jo, matyt aš per anksti pamėčiau sad.gif nes su medžiagėle dariau, tai norėjau, kad sutrauktų unsure.gif ir išvis, daugiau juodo nedarysiu, toks jausmas, kad visai nesivelia cool.gif

va biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 13 spalio 2010 - 19:07
Nežinau Markse, kaip jie pačiupinėjus g.gif , bet iš pažiūros labai gražiai atrodo thumbup.gif
Man dar irgi šalikėlių vėlime yra ko mokytis, bet su kiekviena, klaida vis tobulėjam ir taisomės... smile.gif
Atsakyti
aaagni, va tame ir esmė, kad nesu čiupinėjus aš šalikėlių ir nežinau, kaip turi atrodyti "teisingas" šalikėlis. Iš nuotraukų labai sunku spręsti. O sau aš visada labai priekabi. Man vienas per storas, kitas jau išretėjęs, trečiam matosi šilko kontūrai...bet aišku, dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti smile.gif
Atsakyti
Markse,as irgi nezinau ar maniskiai teisingai veliami.Ir nelabai esu ciupinejusi tikros profes darba. wub.gif
Metyti nepatarciau didelio salio ar velto ant audinio tai jau visiskai ne.nebent norima isgauti ,kad jis butu visai sutrauktas.Bet gerai suvelta nediduka pametyti visai nepakenks,nereikia daug,tik kol krasteliai uzapvales wub.gif .Ypac jei krasteliai juodos vilnos.o kad plaukeliai neatsoktu reikia labai gerai ismuiluoti pries metant.
Bet kiek viena randa savo buda ir manau ,kad grieztu taisykliu cia nera mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus. Gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 14, 07:48)
.... trečiam matosi šilko kontūrai......

Klausimukas - ką turėjai galvoje apie šilko kontūrus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 14, 10:13)
Klausimukas - ką turėjai galvoje apie šilko kontūrus? g.gif

va čia labai gerai matosi. Dešinėj pusėj žiūrit į ekraną. Praretėjo juoda vilna ir matosi visas raudonas kraštas. O man atrodo, kad matytis neturėtų. Mano supratimu, čia yra brokas smile.gif

user posted image
Atsakyti