Oksyte, prašau pagalbos kaip teisingai išdėlioti sluoksną kraštuose? Bandžiau velt pagal pamokėlę,tai viduriukas gavosi gražus, o kraštai labai skysti, su besišviečiančiom skylutėm
QUOTE(stewie @ 2010 05 13, 20:08)
Oksyte, prašau pagalbos kaip teisingai išdėlioti sluoksną kraštuose? Bandžiau velt pagal pamokėlę,tai viduriukas gavosi gražus, o kraštai labai skysti, su besišviečiančiom skylutėm
Labas rytas
Is tikruju cia daugiau praktikos reikalas Svarbiausia, jei nori kad krastai butu banguoti vilna deti viena kriptim stai taip IIIIIIIIIIIIII. Kur bus praretejimai, matosi iskart kai tik pradedi velt, tai ta vieta uzkloji plonu sluoksniu vilnos.
Labai gaila, kad pries tai ideta nuoroda i filmuka jau neveikia , bet radau truputeli kitokia, rodo kaip nuvelt servetele:
http://www.youtube.c...h?v=az7Cm7ctShw
Is tikruju, kad butu ramiau ir suprast pati velimo principa, geriau pradeti nuo tokiu nedidukiu serveteliu
Blansyte gal dar mane papildys , nes is tikruju salikeliu atzvilgiu ir as galeciau pas ja konsultuotis
Tu viska ,Oksyte ,pasakei .istiesu tai reikia praktikos,daznai is pirmu kartu nesigauna.as dedu du sluoksnius krastams.ir kiek imanoma kuo lygiau ,kad kiaurai neisviestu.kievienas kuokstelis siek tiek uzeina ant kito.ir per anksti nepradeti bangu ,nes tada gali visai isploninti.
Sveikutės Noriu šalį pasirodyti:
grite ,niekaip nerimsti ,vis velti norisi
pasigirsiu ir as savo nuojienele
pasigirsiu ir as savo nuojienele
blansyte,gražuolis jūsų šalis
QUOTE(stewie @ 2010 05 23, 21:03)
blansyte,gražuolis jūsų šalis
Ir ne toks kaip visada Liuks Blansyte
Papildyta:
Grite, saunuole , spalvytes be galo grazios Man tik atrodo, kad krastelis arba nedaveltas, arba truputeli perstorai suklotas , o gal tiesiog nuotrauka neryski Kai apveliam medziagele - kuo plonesnis krastas, tuo vizualiai lengvesnis salikiukas gaunas
Pasirodysiu ir as cia su paskutiniu darbeliu
viena is galu galima suristi taip, kad gautusi gelyte ant salio
viena is galu galima suristi taip, kad gautusi gelyte ant salio
Oksyte
Oksyte,vajazau kaip tu tuos stebuklus padarai neįsivazduoju Tuoj į priėmimą išveš su išnirusiu žandikauliu
Oksyte, aš be žodžių
Labas rytas,
Aciu mergaites
Aciu mergaites