Blansyte, man rodos mano skara per stora tai pirma. Antra, neturiu jau vilnos. Dar buvo nesėkmingų bandymų jau net gaila... Matyt Oksytės pamoka man koją pakišo, vis vilną per plonai išsidėlioju taupau, vadinasi ir stengiuosi suvelti labai ploną šalikėlį ir dar, matyt kantrubės pas mane mažoka
Labai gražus šalis
Blansyte, grazus salis Man patinka, kad kartais mastom vienodai , o pateikiam visai skirtingus darbus
na va matai kaip buna Nors pamoku lyg ir nedaviau Gal ir paaiskinti nemoku , stengsios daugiau jokiu "koju" nepakisinet . Bet Tu viastiek, velk Jug smagus tas dalykas, ane?
QUOTE(markse @ 2010 05 05, 10:59)
Dar buvo nesėkmingų bandymų jau net gaila... Matyt Oksytės pamoka man koją pakišo, vis vilną per plonai išsidėlioju taupau, vadinasi ir stengiuosi suvelti labai ploną šalikėlį ir dar, matyt kantrubės pas mane mažoka
na va matai kaip buna Nors pamoku lyg ir nedaviau Gal ir paaiskinti nemoku , stengsios daugiau jokiu "koju" nepakisinet . Bet Tu viastiek, velk Jug smagus tas dalykas, ane?
Oksyte, sakai nepamokinai nu gal užtat taip ir gavosi tiksliau nesigavo
QUOTE(markse @ 2010 05 05, 13:25)
nenusimink... vilna - tokia medžiaga, kurią prisipratinti, pajausti... Aš pvz. - sausai velti - jau pusę bėdos, gaunasi kažkas, bet šlapiai - tik primityvūs dirbinėliai, pvz. gėlių - velti per pusantrų metų taip ir neišmokau, o šalių - dar net nebandžiau...
kas keisčiausia, pars pirmasis veltas šalikėlis man patinka o kuo toliau, tuo blogiau
QUOTE(markse @ 2010 05 05, 14:25)
Cia nuosirdus patarimai, kuriu tikrai per prievarta niekam nepersu, nes veltinis turi 101 velimo buda ir kiekviena atranda savo
O pamoka butu, jei kartu nuo a iki z padarytume salikiuka, nes seip is atminties visu niuansu nepasakysi
Bet tikrai nenusimink "Москва не сразу строилась"
Oksyte, ar aš kaltinu tave? tiesiog stengiausi ir persistengiau nes nuo niuansų negalima pradėt
o nusiminti aš visai neketinu
QUOTE(blansyte @ 2010 05 05, 10:48)
Net zandikaulis atvipo. Nu nerealiai grazu
QUOTE(markse @ 2010 05 05, 15:25)
Na ir puiku
O as parodysiu vakar baigta salikiuka, kuris man labai paciai patinka, nes dvelkia vasara O as jau jos taip pasiilgau
Blansyte, o krastus Jus kerpate Nu tokie grazus ir lygus
Man taip neisiena, gaunasi banguoti, nu niekaip neina labai lygiai vilnos isdelioti
Man taip neisiena, gaunasi banguoti, nu niekaip neina labai lygiai vilnos isdelioti
Blansyte
Oksyte tuos kutus atskirai nuvelei ir tik tada pridejai? grazus salikelis
Oksyte tuos kutus atskirai nuvelei ir tik tada pridejai? grazus salikelis
aciu mergaites.
Oksyte labai gaivus salikelis
urgit@,negalima krasteliu kirpti ,nes atspurs.o lygiai gaunasi nes suvelta stipriai.
markse,sakyciau bandyk pirmus kartus deti 3 plonus sluoksnius,gal kiek ir bus per storas,bet tik taip ir pradesi pajusti kaip turi buti .
o jei ant medziagos,tai nedaryk banguoto ,rinkis paprastesni varianta ,panasiai ,kaip oksytes sis paskutinis.uztenka retai isdelioti tik ant vienos puses,gerokai pakociojus reikia padauzyti i vonia,kol rezultatas susitraukimo tave tenkins.geriausia rinkis silko sifona
Oksyte labai gaivus salikelis
urgit@,negalima krasteliu kirpti ,nes atspurs.o lygiai gaunasi nes suvelta stipriai.
markse,sakyciau bandyk pirmus kartus deti 3 plonus sluoksnius,gal kiek ir bus per storas,bet tik taip ir pradesi pajusti kaip turi buti .
o jei ant medziagos,tai nedaryk banguoto ,rinkis paprastesni varianta ,panasiai ,kaip oksytes sis paskutinis.uztenka retai isdelioti tik ant vienos puses,gerokai pakociojus reikia padauzyti i vonia,kol rezultatas susitraukimo tave tenkins.geriausia rinkis silko sifona