Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Registruojus ir as naujoje temeleje bigsmile.gif su nauju, ka tik iskeptu saliu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
na ir groziai.. 4u.gif
Atsakyti
o kokio pločio pan darot apykakles (čia tas banguotas, vilnos dėjimo plotis)?
prieš kokį pusmetį vėliau pirmą savo apykaklę, bet gavos labai plati blush2.gif artėja žiemą, tai noriu vėl pabandyti..
Atsakyti
Keli saliai smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gražu Jumi. wub.gif labai labai.
turiu tokį klausimėlį-jei veliant šalikėlį bangom naudosiu sluoksną, o viduriui karšinį-gausis tolygus vėlimas? o gal net nerizikuot ir dėt sluoksną visur?
gal kuri bandėt eksperimentuoti?
Atsakyti
geriau neeksperimentuok,dek sluoksna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 21 spalio 2009 - 12:12
QUOTE(blansyte @ 2009 10 21, 13:12)
geriau neeksperimentuok,dek sluoksna  mirksiukas.gif

taip ir darysiu.o tai dar vilnos prgadinsiu... ax.gif
Atsakyti
sveikutės , užbėgau patarimų ax.gif kaip privelti prie mocherinio šalikėlio tokias gelytes?
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kid_Smyle, labai idomus sprendimas salikelio thumbup.gif O kas keisciausia veliant, gali ta pati efekta isgaut ivairiais budais, tai manau, kad vienos technikos kaip ir nera mirksiukas.gif Tiesiog bandai ir eksperimentuoji cool.gif

Tik as pati esu nedaug saliu apvelus, tai galiu tik spet kaip cia ka daryti, o jau senbuves, manau, mane pataisys 4u.gif

Jei velciau tokiu budu, vilna deciau is abeju pusiu, kad salio krasto is blogos puses nesimatytu g.gif O gal net geles pagrinda iskirpciau is jau truputeli pavelto pluosto cool.gif Panasei kaip cia prie palto privelia klevo lapus http://darina-07.narod.ru/palto.html

Nors gal paprasciausia butu tiesiog sudelioti is vilnos tas gelias ant salikelio ir velt slapioju budu mirksiukas.gif

Atsakyti
Dėkui , mane tai sužavėjo šis pavyzdys , tad manau reiks bandyti , kai tik turėsiu truputi laisvų pinigėlių ax.gif
Atsakyti
pasirodau su savo nauju šaliu,toks gan didelis,labai plonas ir minkštutis

user posted image
Atsakyti