Kvartetai, o gal dar galetum papasakoti kaip fotografavai sali Labai kokybiskos ir grazios nuotraukos Juose taikliai atsiskleidei salio grozi
Tiesiog paprasciausiai pasidejus ir beveik atsigulus fotkinau, kita darytas ant dziovykles padejus. o jau apsivilkuse vyras fotografavo gal kokius 10kadru, o as jau atrinkau geriausiai pavykusius. tikrai nesidziaugiu kaip nupaveiksluota, naturoje dar geriau. ziauriai noreciau veidrodinio fotkiko darbams fotkinti. vistik visiskai kitaip jie atrodo, neiskraipo spalvu ir tt.... o paskui su photoshopu apkarpiau save ir iskeliau i balta fona, nesorejau rodytis viesai
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 13, 22:24)
ziauriai noreciau veidrodinio fotkiko darbams fotkinti. vistik visiskai kitaip jie atrodo, neiskraipo spalvu ir tt.... o paskui su photoshopu apkarpiau save ir iskeliau i balta fona, nesorejau rodytis viesai
Net pagooglinau paziuret kas tie veidrodiniai fotoparatai Brangokas malonumas
Seip sauniai su Photoshop'u darbuojes Apkirpta nei per daug, nei permazai As jau maniau cia kaip nors be jo apsieita
kvartetas,skraiste nuostabi,puikiai pasidarbavai
kvartetas nuostabi skraiste , saunuole
pasigirsiu ir as savo paskutine
super duper blansyte
QUOTE(blansyte @ 2010 03 15, 15:52)
pasigirsiu ir as savo paskutine
Labai daili, tokia lengvute atrodo ir spalvomis ir vilnos storiu
blansyte,žaviuosi jūsų darbeliais
Aš irgi noriu taip išmokti :
Aš irgi noriu taip išmokti :
Dekui mergaites. Ji tikrai labai lengva.As net kartais pasveriu savo skraistes.tai pati lengviausia buvo didele skraiste 100 gramu,o kitos mazdaug iki 150 gramu
stewie ,jei noras bus tai tikrai ismoksi.
stewie ,jei noras bus tai tikrai ismoksi.
blansyte, o kaip nešiojasi tokios skystutės? Aš tai šiek tiek bijau, kai taip skystai išeina, kad tuo praplyš. O jei daugiau vilnos tada jau storiau gaunasi
Atrodo, tai labai gražiai
kvarteto skraistė irgi įspūdinga, niekaip nepasakytum,kad čia tik pirmieji darbai.
Atrodo, tai labai gražiai
kvarteto skraistė irgi įspūdinga, niekaip nepasakytum,kad čia tik pirmieji darbai.
Bet tai tada dedat vilna ant tiek plonai ,kad net svieciasi , o susivelia ir skyliu nera