Oksyte,saunuole ! Smagu kad nesustoji
o man toks klausimas iskilo. tarkim kai veliama ant silko saly. silkas beveik visas uzdetas su vilna padekoruot a ir t.t. tai vilna dedama is vienos puses ar dvipusys . na tarkim ir paskutinieji oksytes saliai
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 18, 23:09)
o man toks klausimas iskilo. tarkim kai veliama ant silko saly. silkas beveik visas uzdetas su vilna padekoruot a ir t.t. tai vilna dedama is vienos puses ar dvipusys . na tarkim ir paskutinieji oksytes saliai
Jei šilkas labai plonytis ir bus įlaminuotas iš abiejų pusių vilna, jo gali tiesiog nesimatyti. O dar smagu jį su siūlu kaip nors sutraukti ir tada velti, gaunąsi tokie įvairaus dydžio neprivelto šilko burbuliukai, pūslelės. Arba labai suglamžytą dėti, arba iš vienos pusės tik vilną, o iš kitos tik vietomis vilnos pamėtyt, galima iš šilko "langiukus" palikt, t.y. iš abiejų pusių be jokios vilnos Tik šilko kraštus (jei neapsiūlėtas) reikia atidžiai vilnele apdėliot. Teisingiausia pasidaryt kelis bandymukus ir pasižiūrėt kaip atrodo. Ir internete pilna veltinio ant šilko nuotraukų, atidžiai patyrinėk, pamatysi, kad daroma kuo įvairiausiai.
o as vakar pabandziau suvelt salikeli , blogai padariau kad viduri placiai isklojau sluoksna , o krastelius tokius trumpiukus ir gavosi platus ir mazai banguotas
Laukiu pastabeliu ir patarimu
Laukiu pastabeliu ir patarimu
gražus šalikėlis ir manekenė kokia dailutė
QUOTE(vilytte @ 2010 02 19, 10:17)
O dar smagu jį su siūlu kaip nors sutraukti ir tada velti, gaunąsi tokie įvairaus dydžio neprivelto šilko burbuliukai, pūslelės. Arba labai suglamžytą dėti, arba iš vienos pusės tik vilną, o iš kitos tik vietomis vilnos pamėtyt, galima iš šilko "langiukus" palikt, t.y. iš abiejų pusių be jokios vilnos
Apie siula ir pagalvoju, turetu atrodyt ispudingai
Kvartetas, vilna dejau is abeju pusiu. Kur vynuoges - is "blogosios" puses, kad shiboriukas tvirciau laikytusi. Kur baltas fonas - is geros puses, bet labai plona sluoksni tik lapeliu srityje palikau "grina" silka
Urupeja2, smagus salikiukas, tik man vienoj vietoj, lyg ir praretejimas matos (gal ir klystu, nes siam kompe permazas ekranas )
As darbo jeigoj, jeigu jauciu, kad perplonai isklojau, toj vietoj vilnos dadedu ir uzveliu, kad visur tolygiai butu
Tiesa , Jumi , aciu
Man be galo svarbi senbuviu nuomone
Man be galo svarbi senbuviu nuomone
Aciu JuodaKatyte
Oksyte yra yra tas praretejimas , tai va dabar mazdaug zinau savo klaideles
manau sekanti apykale iseis kai velsiu , o ne skraistele mazei
Oksyte yra yra tas praretejimas , tai va dabar mazdaug zinau savo klaideles
manau sekanti apykale iseis kai velsiu , o ne skraistele mazei
dar man neaisku kaip tuos siboriukus padaryt iki galo. vakar veliau sau skraiste su jais. man nelabai gavosi taip, kaip norejau . snd bandysiu su adatele dar pasidarbuot ir ikelsiu jums pasiziurejimui .
Sveikos merginos auksarankės norėčiau užsisakyti dovanu draugei (prie raudonos suknelės megztos ) ant šilko velta šalikiuką panašiai kad jį apsisiautus būtų truputi iki alkūnių. gal kuri apsiimtumėte nuvelti reiktų iki kovo 8 dienos nes dar siuntimas ir kiek tai kainuotų. dėkui iš anksto rašykite el. paštu siauliai@vei.lt
Lauksiu
Lauksiu
Laba diena,
gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug Atsilyginciau smile.gif
Parasykit i AZ.labai lauksiu
gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug Atsilyginciau smile.gif
Parasykit i AZ.labai lauksiu
is dydzio labiau viresniajai nei man gavosi. taigi mano paneles jau papuostos abi . tures beveik vienodas skraisteles.