kvartetas,labai dailiai atrodo panelytei
Pirma karta pabandziau ant kitokio audinio vellti .Bus blogai,dabar jau susirgsiu audiniu ieskojimu ir pirkimu
QUOTE(blansyte @ 2010 02 05, 22:42)
Pirma karta pabandziau ant kitokio audinio vellti .Bus blogai,dabar jau susirgsiu audiniu ieskojimu ir pirkimu
labai dailiai ziurisi, cia gal ant gipiurines medziagos apvelta?
QUOTE(blansyte @ 2010 02 05, 20:42)
O principas velimo tas pats? Jauciu sunkiau gal veliasi negu i silka??
o kaip jus prie medziagos privelet ar as kur praleidau ar nedeskutavot
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 02 06, 22:29)
O principas velimo tas pats? Jauciu sunkiau gal veliasi negu i silka??
Seip principa tas pats. Jei neklystu cia gepiuras, tai neturetu but labai sunku apvelt .
Mergytei savo kelniu apacia buvau apvelus, tai is pradziu adatelem pabadziau, kad geriau isiveltu. Bet su adatelem ir reikia atsargiai, nes gali audini sugadinti
QUOTE(karosimi @ 2010 02 07, 16:48)
o kaip jus prie medziagos privelet ar as kur praleidau ar nedeskutavot
Pagooglink irasyk "nuno felt" (taip vadinasi velimas ant audinio) ir tau ismeta pvz. toki paveiksliuka
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 05, 14:38)
WOW - tiesiog meno kurinys. Labai grazu
ačiū
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2010 02 05, 21:42)
gražus vaizdas aš ir turiu mintį velt ant kitokios medžiagos nei šilkas, bet vis nesirįždavau. dabar jau pasirįžau....
Laaaaaaaaaaaabai aciu Oksyte
Na ant silko velti lengviausia, juolab kai dar nesi igudusi labai jau. Ant kitokiu audiniu, truputi sunkiau einasi. Nors ant gipiuro lengviau, jois toks retesnis vilna persimusa. Bandziau veltiu ant medvilnes irgi visai gerai gavosi, tik reikejo stiprai pavelti, kad i audini vilna isimustu
O cia apveltas silkas, naujausias mano darbas
QUOTE(Oksyte @ 2010 02 12, 16:52)
O cia apveltas silkas, naujausias mano darbas
Siaip man derinys juoda raudona nelabai patinka, bet sitas tavo salis patiko, nes appveltas silkas turi grazu marguma , labai dailus salis
Oksyte, šalis su šarmu ir labai gražus spalviškai
Aciu mergytes Stengios, kad mano salikiukai butu kazko idomesni, todel be galo malonu su jeis eksperimentuot
Stai dar vienas, bendras darbelis su Tavi tapytu salikeliu
Stai dar vienas, bendras darbelis su Tavi tapytu salikeliu