Pritariu rimulėėė.Tikrai norisi patyrusių vėlėjųpastabų,komentarų
Ir apmaudu,kai nei viena nepakritikuoja,nepataria.
Bet tikėkimės,kad pikti tarpusavio aiškinimaisi jau baigėsi, ir viskas susidėlios į savo vietas
Na as nesu labai didele saliu zinove Bet mano akiai visai gerai atrodo O dar ivertinus, kad cia pirmas darbas visai super
Idomu kaip tie kvadratai issideste per visa salikeli , nes as gal dar odine juostele paryskinciau viena kita lygu krasta, kad dar idomiau atrodytu
Idomu kaip tie kvadratai issideste per visa salikeli , nes as gal dar odine juostele paryskinciau viena kita lygu krasta, kad dar idomiau atrodytu
QUOTE(blansyte @ 2010 01 21, 14:13)
o man spalva tai patinka[megstu pilkas] .Ir suvelimas atrodo neblogai .o dekorui kita karta pametyk dar ir smulkiau,kad toks spalvu perejimas matytusi
aciu, jo dekora reikejo smulkiau pametyti.
jau kažkas panašaus gavosi:
uzsidegiau noru pasidaryti skraiste ant silko, velta banguotais krastais. ir pradejau galvoti kokie ismatavimai pacio silko gabalo turetu but. na tarkim kad nebutu labai didele ir pernelyg maza. veldamasis silkas traukiasi pats kaskiek? dekoro ant silko deciau minimaliai.
Pats šilkas kažin kiek nesitraukia, tiesiog kaip skalbiant gali pasitraukti. Tik vilna jį kažkiek sutraukia. O čia priklauso kiek tos vilnos, kaip ji bus išdėliota, kokia vilna. Veltinio namuose siūlo merino vilnos karšinį, sakė, kad jis labai tinka šilko apvėlimui ir visai nedaug sutraukia šilką. Esu nusipirkus, bet dar neišbandžiau
as veltinio namuose nusipirkau ir silko ir sluoksnos merinosu. ir dabar galvoju koky gabala to silko atsirezt ir pradet velt . emiau su avansu silko 1.3x2m.
imk silko tiek kokio nori dydzio saliko.jei desi vilna ir krastuose tai dar padides apie 5-7 cm.
siandiena atraizu parduotuveleje nusipirkau labai grazu marga 100% silko gabaleli, ir veltinio namuose priderinau merinosu vilnele truputika igausiu daugiau igudziu bandysiu apvelt si grozi ir jau vasarele galesiu pasipuost savo rankelemis apveltu saliu taip uzsidegiau veltiniu , kad dekupazas ir papuosaliuku gamyba nuejo i 2 plana prisipirkau vilnos ivairiu spalvu tai reiks kibt i darbus
QUOTE(Kerpena @ 2010 02 03, 10:35)
Pats šilkas kažin kiek nesitraukia, tiesiog kaip skalbiant gali pasitraukti. Tik vilna jį kažkiek sutraukia. O čia priklauso kiek tos vilnos, kaip ji bus išdėliota, kokia vilna. Veltinio namuose siūlo merino vilnos karšinį, sakė, kad jis labai tinka šilko apvėlimui ir visai nedaug sutraukia šilką. Esu nusipirkus, bet dar neišbandžiau
Bandziau merinosu karsini (kloda) is Veltinio namu, tai jis silko nesutraukia, tik man sunkaiu prisivele prie ponge silko. O ant sifoninio silko puikiai lipo.
QUOTE(bulaukiux @ 2010 01 26, 22:53)
WOW - tiesiog meno kurinys. Labai grazu
Rodomes. cia mano pirmoji- bandomoji skraiste, bet gavosi gan gerai