Aš temą baigiau,tai aš ją ir pradėsiu.
ir parodysiu pirmaji šalį daryta nuotakai
tik nuotaka tai nekokia iš manes
savaitgalio paveltiniavimas
turbut tik as viena veliu salikelius .mergaites,orai vesta ,kibkit i darbus
mano mazytis apdarelis kakliukui
mano mazytis apdarelis kakliukui
oi kaip gražu, ypač tas nuotakai
Na pagaliau ir as si ta galiu pasirodyti Ruduo beldzias i duris tad reikia salikeliu
Sis mano mylimiausias
Sitas spalvociausias
O sitas tiesiog zydras
Sis mano mylimiausias
Sitas spalvociausias
O sitas tiesiog zydras
jau balto ir to žydro koks grožis
Goote labai idomus pastebejimai
O dar man klausimukas gal galit kuri pagelbeti.... Seniai svajoju nuvelti na toki salikeli skyleta, azurini, bet kazkaip nesiseka man. Pirmiausia sukloju vilna, apveliu siek tiek, tada kerpu skyles, tada baigiu velti...Proceso pabaigoje, skyles nedailios kai kurios apspure nelygiai apsivele, zodziu i siuksline eina darbas. Ka darau ne taip? Kokiu metu iskirtpti tas skyles ir kiek iskirpti?
O dar man klausimukas gal galit kuri pagelbeti.... Seniai svajoju nuvelti na toki salikeli skyleta, azurini, bet kazkaip nesiseka man. Pirmiausia sukloju vilna, apveliu siek tiek, tada kerpu skyles, tada baigiu velti...Proceso pabaigoje, skyles nedailios kai kurios apspure nelygiai apsivele, zodziu i siuksline eina darbas. Ka darau ne taip? Kokiu metu iskirtpti tas skyles ir kiek iskirpti?
cia salikiukas is interneto platybiu, man ir koloritas labai prie sirdeis. Na o kai eilini kart nesekmingai bandysiuskyles grazias padaryti pafotkinsiu kas man gaunas, gal galvoju svelniau bvelti reikia iskirpus skyles, o tai as kai pakocioju.