Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 14:27)
Na, tada taip, rusiškas. Jis turi tokį rausvą atspalvį. Jis man labai nepatinka. Tokie būna žiedai, paprastos grandinėlė ant kaklo, net tokie bjaurūs auskarai.

na,nezinau apie koki tu atspalvi cia g.gif musu ziedai is raudono aukso,stai kaip atrodo:http://s48.radikal.ru/i120/0910/79/b1c040527e8d.jpg
o del to plonas ziedas ar storas,pasakisiu taip,mano vyras kai uzdejo ta paprasta plona zieda,tai jo pirstas kaip desrele buvo doh.gif nemanau kad visiems tinka tie ploni,reikia ir apie vyrus galvoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2009 10 06, 21:37)
na,nezinau apie koki tu atspalvi cia g.gif musu ziedai is raudono aukso,stai kaip atrodo:http://s48.radikal.ru/i120/0910/79/b1c040527e8d.jpg
o del to plonas ziedas ar storas,pasakisiu taip,mano vyras kai uzdejo ta paprasta plona zieda,tai jo pirstas kaip desrele buvo doh.gif nemanau kad visiems tinka tie ploni,reikia ir apie vyrus galvoti smile.gif

tarpa ne uzdejau blush2.gif
http://s48.radikal.r...1c040527e8d.jpg
Atsakyti
Na, maniškio rankos yra nedidelės, pirštai ploni, nėra labai trumpi. Kiek matavosi šiaip žiedų, visi ploni puikiai tinka. biggrin.gif
Na, žiedai jūsų gal ir gražūs, tačiau tokios spalvos aš nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 07, 00:18)
Na, maniškio rankos yra nedidelės, pirštai ploni, nėra labai trumpi. Kiek matavosi šiaip žiedų, visi ploni puikiai tinka. biggrin.gif
Na, žiedai jūsų gal ir gražūs, tačiau tokios spalvos aš nemėgstu.

o man kai parode raudono aukso ziedus ir geltono aukso tai nelabai ir supratau koks skirtumas blush2.gif gal todel kad to aukso niekad nenesiojau
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 06, 23:23)
o man kai parode raudono aukso ziedus ir geltono aukso tai nelabai ir supratau koks skirtumas blush2.gif gal todel kad to aukso niekad nenesiojau

Na, skirtumas yra, ir tikrai. Aišku dar viskas ir nuo priemaišų priklauso. Tačiau jau ne vieni ir ne penkeri metai, kaip mano skonis žiedams (visokiems, tiek vestuviniams, tiek paprastiems) nekinta. Tuo aš ir džiaugiuosi. Nesimėtau. bigsmile.gif
Galvos skausmas visai kas kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 07, 00:30)
Na, skirtumas yra, ir tikrai. Aišku dar viskas ir nuo priemaišų priklauso. Tačiau jau ne vieni ir ne penkeri metai, kaip mano skonis žiedams (visokiems, tiek vestuviniams, tiek paprastiems) nekinta. Tuo aš ir džiaugiuosi. Nesimėtau. bigsmile.gif
Galvos skausmas visai kas kita  lotuliukas.gif

o musu ziedus vyras issirinko thumbup.gif nes as taip jau pavargau,kad norejau jau be ziedu tuoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 06, 23:38)
o musu ziedus vyras issirinko thumbup.gif nes as taip jau pavargau,kad norejau jau be ziedu tuoktis biggrin.gif

thumbup.gif
Aš mielai vietoje žiedo rinkčiausi kokią apyrankę, iš aukso, sidabro. Išties nemėgstu žiedų. Man jie nepatinka, per visą savo amžių (kol kas dar labai trumpą) turėjau ir turiu tik vieną žiedą. smile.gif Tačiau "tokios tradicijos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 09 29, 23:40)
Musu ziedeliai  4u.gif

Įsimylėjau wub.gif Wou, nerealus žiedai. Man tokie platūs labai patinka, jeigu kada tekėsiu irgi tokie bus blush2.gif Labai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 08, 13:26)
Įsimylėjau  wub.gif Wou, nerealus žiedai. Man tokie platūs labai patinka, jeigu kada tekėsiu irgi tokie bus  blush2.gif Labai labai gražūs  thumbup.gif

Kaip malonu skaityti, kad taip patiko musu ziedai wub.gif Dekui labai rolleyes.gif Butinai tokius darykis, kai tekesi -nesiojasi puikiai, ir atrodo puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas planuoja pirkt ziedukus?
Pirkdama ziedukus Aukso gijoj gavau 500 lt. vertes "aukso litus". Galioja iki 2009.12.01.
Atiduociau uz 200 lt. Dar dovanu kortele su 10% nuolaida.
Geriau i az.
http://www.auksogija...ja-akcijos.aspx
Atsakyti
manau, kad graziu pavydziu galima rasti cia Aukso ziedeliai
Atsakyti
Pasiskaicius tema, o ypac Dieter atsiliepimus susidomejau ir as ziedais is volframo ir titano ax.gif ir tikro yra nerealiai graziu, bet dauguma reikia siustis is JAV... galbut kazkuri esate tai dariusi ir galetumete parekomenduoti kokia nors svetaine - is vienos puses labai vilioja parsisiusti isskirtinius ir patvarius ziedukus, bet is kitos puses - kokia garantija, kad sumokejus pinigelius jie tikrai atkeliaus i LT? blush2.gif
Atsakyti
dar pasidomekite del muitu.. mano pazistama kvepalus parsisiunte "pigiai" is ne europos sajungos, tai dabar kovoja su muitininkais doh.gif
Atsakyti