Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 01, 13:01)
Ką reiškia raudonu atspalviu? g.gif Aš kaip suprantu auksas būna: baltas, geltonas ir raudonas (rusiškas). Turėjot galvoj rusišką?

Na, tada taip, rusiškas. Jis turi tokį rausvą atspalvį. Jis man labai nepatinka. Tokie būna žiedai, paprastos grandinėlė ant kaklo, net tokie bjaurūs auskarai.
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 09 29, 23:40)
Musu ziedeliai  4u.gif

koks plotis ziedeliu? labai grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2009 10 01, 17:59)
koks plotis ziedeliu? labai grazus drinks_cheers.gif

Dekui 4u.gif 7 mm ju plotis, maniskiam yra 6 deimanciukai, isdestyti isilgai ziedo, kadangi vestuviu diena buvo musu draugystes 6 metines, tai toks simbolis gavos. O Mb ziedelis yra lygus be deimanciuku. Abieju ziedu viduje yra musu inicialai ir vestuviu data isgraviruoti. Gal ir nekuklu, nu bet ziauriai patinka mums musu ziedeliai wub.gif ir tookie patogus!! Mes kadangi plonu nemegstam, tai toks plotis pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 01 spalio 2009 - 19:02
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 11:35)
drinks_cheers.gif Mums su MB taip pat. Mes norime nedidelių, plonų. MB vis ieško iš volframo karbido lydinio. Juos siunčia iš JAV, būna ir su deimantu. Tik galvoju ar verta dėti mažą akytę į vestuvinį žiedą. g.gif
Esu už tai, kad žiedas būtų ir gera investicija. O maža akytė daug nėra verta. g.gif

Sudominot mane tuo volframu, tai kiek žiūrėjau internete, kaina gana prieinama smile.gif. Jau klausiau, bet dar pakartosiu, gal kas žinot, kaip platina nešiojasi?
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 10 01, 20:54)
Sudominot mane tuo volframu, tai kiek žiūrėjau internete, kaina gana prieinama  smile.gif. Jau klausiau, bet dar pakartosiu, gal kas žinot, kaip platina nešiojasi?

Kainos jų labai padorios. Palyginus ką čia siūlo ir ten, ir žiedų nešiojimą, braižymąsi, susilankstymą, tai sakyčiau kaina net juokinga.
Hm, aš manau, kad nešiojasi puikiai, tačiau vis tiek raižosi, nėra labai kieta, panašiai kaip aukso. Praba 950. Jau vien pagal aprašą galima spręsti, rašo jog lengvai tempiasi, tąsi, kali.
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 10 01, 20:01)
Gal ir nekuklu, nu bet ziauriai patinka mums musu ziedeliai  wub.gif ir tookie patogus!! Mes kadangi plonu nemegstam, tai toks plotis pats tas  smile.gif

maniškis 9 mm, bet irgi smagiai "nešiojasi". vis dėlto jau matau vieną plataus žiedo trūkumą. jei galima taip pavadinti, žinoma. kai natūraliai apsibraižo ir praranda pirminį žvilgesį plonas žiedelis, tai matosi kur kas mažiau, nei kai taip nutinka su plačiu. kita vertus, kai niekas prikišęs nosies nespokso, nelabai tai ir matosi... smile.gif

beje, dėl apibraižymų - man jie savotiškai žavūs smile.gif
vienas iš pasirinkti plačius žiedus įkvėpusių pvz buvo šitas - atrodo kaip ir absoliučiai nieko jame nėra, bet kažkokia šiluma sklinda... wub.gif žiedas "su istorija" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 01 spalio 2009 - 21:31
QUOTE(something else @ 2009 10 01, 22:26)
maniškis 9 mm, bet irgi smagiai "nešiojasi"

Ogo blink.gif mūsų 6mm. ir jau sakome kad plačius išsirinkom biggrin.gif Tikiu kad patogiai nešiojasi - mums juvelyras sakė kad gali būt nepatogu, bet mes sakom norim ir viskas - ir nors žiedų dar nenešiojam, bet užsidėjus net nesijaučia schmoll.gif Mes labai patenkinti žiedais - nenorėtume nei siaresnių nei platesnių thumbup.gif Taip sakant - pataikėm biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau uzsake ziedukus is Saint Maurice . Isrinkom klasikinius, placius(7,5mm.).
Nekantriai laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 10 01, 20:01)
Dekui  4u.gif  7 mm ju plotis, maniskiam yra 6 deimanciukai, isdestyti isilgai ziedo, kadangi vestuviu diena buvo musu draugystes 6 metines, tai toks simbolis gavos. O Mb ziedelis yra lygus be deimanciuku. Abieju ziedu viduje yra musu inicialai ir vestuviu data isgraviruoti. Gal ir nekuklu, nu bet ziauriai patinka mums musu ziedeliai  wub.gif ir tookie patogus!! Mes kadangi plonu nemegstam, tai toks plotis pats tas  smile.gif

mes irgi placius renkames drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš įdedu savo žiedus 4u.gif Gaila, neturiu kokybiškesnės foto... Vertikali linija skiria baltą ir geltoną auksus. Manasis žiedas su deimančiuku.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 11:35)
drinks_cheers.gif Mums su MB taip pat. Mes norime nedidelių, plonų. MB vis ieško iš volframo karbido lydinio. Juos siunčia iš JAV, būna ir su deimantu. Tik galvoju ar verta dėti mažą akytę į vestuvinį žiedą. g.gif
Esu už tai, kad žiedas būtų ir gera investicija. O maža akytė daug nėra verta. g.gif

as su akute nenorejau, nes nesioju ant kitos rankos suzadetuviu zieda su deimantu. kai ju per daug, man taip pat negrazu ax.gif bet jei nenesioji jokio kito ziedo, tai manau gali drasiai detis ji i vestuvini rolleyes.gif bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 10 01, 23:26)
maniškis 9 mm, bet irgi smagiai "nešiojasi". vis dėlto jau matau vieną plataus žiedo trūkumą. jei galima taip pavadinti, žinoma. kai natūraliai apsibraižo ir praranda pirminį žvilgesį plonas žiedelis, tai matosi kur kas mažiau, nei kai taip nutinka su plačiu. kita vertus, kai niekas prikišęs nosies nespokso, nelabai tai ir matosi...  smile.gif
beje, dėl apibraižymų - man jie savotiškai žavūs smile.gif
vienas iš pasirinkti plačius žiedus įkvėpusių pvz buvo šitas - atrodo kaip ir absoliučiai nieko jame nėra, bet kažkokia šiluma sklinda...  wub.gif žiedas "su istorija" smile.gif

user posted image

Atrodo paprastas, bet labai gražus wub.gif
Atsakyti