Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(MildukasK @ 2010 02 22, 10:54)
na, darymas aisku kainuoja, bet juk ir perkant moki ne tik uz auksa, bet dar ir uz dizaina, ir uz darba.... o jei ne paslaptis, kiek sitie kainuoja?
mes savuosius darem panasius, tik per puse balto ir raudono aukso, tai darbas kainuos apie 400 lt uz abu, o auksa turejom savo smile.gif sia sav. gal jau pasiimsim, tai ziauriai idomu, kas gavosi? biggrin.gif

o kur daretes savuosius? ax.gif

Atsakyti
daug kur apsiklausinejom kainu, tai svyravo nuo 400 iki 800 lt us tuos pacius ziedus!! Tai kazkaip apsistojom tokioj mazutej juvelyrinej salia Ermitazo kasu (Vilniaus akropolyje) smile.gif
Atsakyti
Uz savus mes mokejom 2500litu uz abu (jau su nuolaida). Is pradziu norejom nedaugiau kaip uz 2000, bet kad sunku issirinkt uz tokia suma, labai paprastuciai.
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 21, 19:08)

man asmeniškai gražūs tik tretieji smile.gif
QUOTE(Dieter @ 2010 02 21, 23:48)
Jeigu jie ir bus balto aukso, tai jie labai labai gražūs thumbup.gif  bigsmile.gif
Iš čia matytų man jie labiausiai. thumbup.gif

O man kaip tik gražiau būtų geltonas auksas smile.gif blush2.gif
Atsakyti
labai gražūs žiedai, Moony smile.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif aj tiesa, dar paprasiau, kad deimantuka pakeistu, nes ten buvo toks miniatiurinis 0,01 jei neklystu, o as paprasiau 0,02. Tai simta lituku damoket reiks.
Dar tiesa nustebau kai paklause ka isgraviruot vidineje puseje. Tai taip greitai kai reikejo sumastyti nieko poetisko nesugalvojau biggrin.gif paprasiau kad isgraviruotu pavadinima "Cuba" ir data biggrin.gif Eilerasciu neprirasysi gi ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 22 vasario 2010 - 16:31
QUOTE(moony @ 2010 02 22, 18:28)
Aciu smile.gif aj tiesa, dar paprasiau, kad deimantuka pakeistu, nes ten buvo toks miniatiurinis 0,01 jei neklystu, o as paprasiau 0,02. Tai simta lituku damoket reiks.
Dar tiesa nustebau kai paklause ka isgraviruot vidineje puseje. Tai taip greitai kai reikejo sumastyti nieko poetisko nesugalvojau biggrin.gif paprasiau kad isgraviruotu pavadinima "Cuba" ir data biggrin.gif Eilerasciu neprirasysi gi ten.

kodel butent Cuba?

deimantukai gal buvo 0,1 , nes 0,01 tai neisivaizduoju gal net nemacius turetu but tik taskelis. Macius 0,08 tai jau labai mazytis irgi.
Atsakyti
Va pasitikslinau tai 0,02. Deimantukai mazi. 0,8 turetu but jau kaip reikalas.
O Cuba nes Kuboj tuoksimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 22 vasario 2010 - 17:45
Kaip tik ziuriu apie deimantukus snekat...

Kokios mazdaug kainos briliantu?? Mane domina mazdaug 1, 2 ir 3 mm skersmens... tik nezinau... jie gal karatais ten matuoja... Gal kas domejotes???

Gal kas zino... ka dar galima deti jei ne brilijantus???
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti