Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(something else @ 2009 09 28, 13:07)
pagal priemaišų sudėtį, baltas auksas gali būti pigesnis nei kitų spalvų smile.gif žinoma, gali būti ir atvirkščiai. taigi vertinant argumentą pigu / brangu, logiškiau atrodytų, jei norėdami baltos spalvos ir brangios kainos rinktumėtės platiną...

Manau, naujos temos apie žiedus nereikia, yra ši. Tad noriu jums čia atsakyti.
Žodį pugūs vartojau norėdama pasakyti ne kainą. Taip, viskas nuo priemaišų priklauso. Tačiau man geltono aukso žiedai su praba 383 ar 385 atrodo pigūs. Man užtenka pažiūrėti į kokią nors grandinėlę ir iš spalvos matosi, kad tai 385 ar 383. Ir ta spalva man atrodo pigi. Nes tokios spalvos žiedų, nebūtinai vestuvinių pilna visur. Tai mano nuomonė. Yra žmonių kurie nešioja, jie labai patenkinti ir jiems labai gražu. O man ne. Todėl renkuosi baltą auksą, platiną ar žiedus kurių lydinys yra volframo karbidas. Tokių žiedų nesubraižysi, jie nenusitrina, jų net su švitriniu popieriumi nepagadinsi. Su niekuo. Būtų super variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 28 rugsėjo 2009 - 15:01
QUOTE(Dieter @ 2009 09 28, 15:48)
Tačiau man geltono aukso žiedai su praba 383 ar 385 atrodo pigūs.

Todėl renkuosi baltą auksą, platiną ar žiedus kurių lydinys yra volframo karbidas. 

kad kažin, ar tokios prabos vestuvinių žiedų esama? g.gif žinau tik 375, 500, 583, 585, 750, 958, 996 prabas, čia su Sovietų Sąjungoje naudotomis, o Lietuvos prabavimo rūmai deda 375, 585, 750, 916, 999 prabas. gal dar koks atvežtinis? g.gif

dėl volframo, kažkada skaičiau reklaminį straipsnį, kad rekomenduojama vyrams tokius žiedus rinktis - esą apsaugo nuo nemalonumų subraižant ar sulaužant smile.gif o šiaip tikrai įdomu, ar LT galima tokių žiedų rasti? nes pati tai žinau tik, kad žvejams kabliukus volfrano milteliais dengia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 28, 16:33)
dėl volframo, kažkada skaičiau reklaminį straipsnį, kad rekomenduojama vyrams tokius žiedus rinktis - esą apsaugo nuo nemalonumų subraižant ar sulaužant smile.gif o šiaip tikrai įdomu, ar LT galima tokių žiedų rasti? nes pati tai žinau tik, kad žvejams kabliukus volfrano milteliais dengia ax.gif

Gal ir veža juos čia. g.gif Internete daug ir gražių. Lietuvoje kol kas neteko matyt. Šiaip, pažiūrėjau, kad kai kurie dydžiai nelabai atitinka. Pvz JAV ir LT. Ir abejoju, kad Lietuvoj yra toks aparatas su kuriuo galima būtų tą žiedą sumažinti ar padidinti. Tas metalas per daug kietas. Jei net nesusibraižo, kaip amžinas sakyčiau. Mačiau tikrai gražių ir minimum kaina buvo 99$ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 28, 15:48)
Todėl renkuosi baltą auksą, platiną ar žiedus kurių lydinys yra volframo karbidas. Tokių žiedų nesubraižysi, jie nenusitrina, jų net su švitriniu popieriumi nepagadinsi. Su niekuo. Būtų super variantas.

O aš jau minėjau, man baltas auksas susinešiojo per kelis mėnesius, o atrodo saugau žieduką. Gal žinot, ar įmanoma jį kaip nors pataisyt/nupoliruot? Gal galima būtų plačiau apie tą volframą? Gal juvelyrai padarytų tokį nesibraižantį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 28, 22:20)
O aš jau minėjau, man baltas auksas susinešiojo per kelis mėnesius, o atrodo saugau žieduką. Gal žinot, ar įmanoma jį kaip nors pataisyt/nupoliruot? Gal galima būtų plačiau apie tą volframą? Gal juvelyrai padarytų tokį nesibraižantį?  bigsmile.gif

Na, o aš minėjau, kad man baltas auksas nesusinešiojo biggrin.gif Žiedas kuo puikiausias biggrin.gif
Internete apie jį daug rašo.
Kažin ar mūsų juvelyrai daro iš jo. Kažkaip neteko matyti. O gal jiems ir neapsimoka, nes įrankių kitokių reikia. Jis nėra kietas. Nesibraižo. Youtube.com kažkada mačiau vaizdelį, kur žiedą suspaudė tarp tokių rėmų ir brūžino kuo tik sugalvojo. Išėmė, o jis kaip naujas, jam nieko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 28, 22:20)
Gal juvelyrai padarytų tokį nesibraižantį?  bigsmile.gif

abejotina. geriausiu atveju atnaujins spalvą ir blizgesį naujai nupurkšdami.

QUOTE(Dieter @ 2009 09 28, 23:14)
Kažin ar mūsų juvelyrai daro iš jo. Kažkaip neteko matyti. O gal jiems ir neapsimoka, nes įrankių kitokių reikia.

greičiausiai, kad nedaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu ziedeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 29 rugsėjo 2009 - 22:44
QUOTE(something else @ 2009 09 29, 08:31)
abejotina. geriausiu atveju atnaujins spalvą ir blizgesį naujai nupurkšdami.
greičiausiai, kad nedaro drinks_cheers.gif

Tai to ir norėčiau. Bet tai negi ir vestuviniai taip greit nusitrins doh.gif.
Atsakyti
Kažin kaip platina nešiojasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 09 29, 23:40)
Musu ziedeliai  4u.gif

va čia tai tikri žiedai smile.gif
forma ir dydžiu primena mūsiškius smile.gif
Atsakyti
Kuo platesni, tuo tikresni? biggrin.gif Aš tai nebesikartoju, man patinki plonučiai ax.gif
Atsakyti
Nu tie ploni,tai žiauriai blogi, nes greitai susilanksto ir ilgai nelaiko schmoll.gif O mes va kokius nusipirkom su maniškiu thumbup.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti