aciu uz pagyras
daremes "Tavo studio" Vilniuje. Plotis mano 5mm o Vyrisko 6mm. Sveria abu apie 13.6 gr. savo aukso neturejom, kainavo 1330. Geltona dalis matine, balta blizgi ir ant jos isgraviruota citata is priesaikos
realiai to uzraso kiti neiskaitys, nes labai labai smulkus
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 15:27)
aciu uz pagyras
daremes "Tavo studio" Vilniuje. Plotis mano 5mm o Vyrisko 6mm. Sveria abu apie 13.6 gr. savo aukso neturejom, kainavo 1330. Geltona dalis matine, balta blizgi ir ant jos isgraviruota citata is priesaikos
super ideja!!!
tik bijociau, kad laikui begant i tuos tarpelius rinksis nesvarumai... i paskui bus sunku isvalyti...
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 20, 15:48)
super ideja!!!
tik bijociau, kad laikui begant i tuos tarpelius rinksis nesvarumai... i paskui bus sunku isvalyti...
raidytes labai smulkios, jos israsytos lazeriu todel ten beveik nera grioveliu, jei ir prisirinks tai tik dulkyciu, o be to visada galima nusnest isvalyti.
man atrodo kai buna ziedai su visokiais rastais ten tie grioveliai daug didesni buna ir tikrai renkasi nesvarumai, bet nesioja gi zmones
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 16:03)
raidytes labai smulkios, jos israsytos lazeriu todel ten beveik nera grioveliu, jei ir prisirinks tai tik dulkyciu, o be to visada galima nusnest isvalyti.
man atrodo kai buna ziedai su visokiais rastais ten tie grioveliai daug didesni buna ir tikrai renkasi nesvarumai, bet nesioja gi zmones
Su jumis visiskai sutinku i tuos graviravimus tu nesvarumu praktiskai nepatenka, nes juk jis lieciasi su pirstu, o va kai kiti pasidaro graviravimus isoreje, na cia visokie raiziniai ir pan.. vat i juos renkasi zymiai daugiau.. musu ziedai yra su bangelemis isgraviruotomis, bet purvas nesirenka juose.. tad dar graviravimo gylis daug ka reiskia
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 12:54)
Labai gražus žiedukai, tas matinis paviršius
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 13:54)
Lb grazus jusu ziedeliai
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 13:27)
Labai gražūs žiedukai aš tai įskaitau kas parašyta
@lejos ziedai super, sakyciau tikrai isskirtiniai ir originalus
suntea7 Jus AZ isitrinkite pranesimus, nes as jums negaliu atsiusti savosios zinutes
QUOTE(Tomike @ 2010 02 20, 15:21)
Aš įskaitau: visą gyvenimą tave mylėsiu
QUOTE(deimapov @ 2010 02 20, 18:39)
Aš įskaitau: visą gyvenimą tave mylėsiu
dar ne viskas
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2010 02 20, 17:21)
taip, nes nufotkinta macro rezimu bet realiai kitas zmogus tikrai neiziures, na aisku nebent pats duosi prisikisus paskaityt
Papildyta:
kaip malonu kad ne tik mums patinka bet ir kitiems aciu mergaites uz grazius atsiliepimus norejom paprastu bet kartu ir kitokiu
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 17:47)
dar ne viskas
supratau kad ne viskas, bet tik tiek tematau Mes irgi galvojome išsigraviruoti šią frazę, tik viduje žiedo