Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

aciu uz pagyras wub.gif blush2.gif
daremes "Tavo studio" Vilniuje. Plotis mano 5mm o Vyrisko 6mm. Sveria abu apie 13.6 gr. savo aukso neturejom, kainavo 1330. Geltona dalis matine, balta blizgi ir ant jos isgraviruota citata is priesaikos

realiai to uzraso kiti neiskaitys, nes labai labai smulkus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 20 vasario 2010 - 13:30
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 15:27)
aciu uz pagyras  wub.gif  blush2.gif
daremes "Tavo studio" Vilniuje. Plotis mano 5mm o Vyrisko 6mm. Sveria abu apie 13.6 gr. savo aukso neturejom, kainavo 1330. Geltona dalis matine, balta blizgi ir ant jos isgraviruota citata is priesaikos

realiai to uzraso kiti neiskaitys, nes labai labai smulkus  ax.gif

super ideja!!! thumbup.gif

tik bijociau, kad laikui begant i tuos tarpelius rinksis nesvarumai... i paskui bus sunku isvalyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 20, 15:48)
super ideja!!!  thumbup.gif
tik bijociau, kad laikui begant i tuos tarpelius rinksis nesvarumai... i paskui bus sunku isvalyti...  g.gif

raidytes labai smulkios, jos israsytos lazeriu todel ten beveik nera grioveliu, jei ir prisirinks tai tik dulkyciu, o be to visada galima nusnest isvalyti.

man atrodo kai buna ziedai su visokiais rastais ten tie grioveliai daug didesni buna ir tikrai renkasi nesvarumai, bet nesioja gi zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 16:03)
raidytes labai smulkios, jos israsytos lazeriu todel ten beveik nera grioveliu, jei ir prisirinks tai tik dulkyciu, o be to visada galima nusnest isvalyti.

man atrodo kai buna ziedai su visokiais rastais ten tie grioveliai daug didesni buna ir tikrai renkasi nesvarumai, bet nesioja gi zmones  mirksiukas.gif

Su jumis visiskai sutinku drinks_cheers.gif i tuos graviravimus tu nesvarumu praktiskai nepatenka, nes juk jis lieciasi su pirstu, o va kai kiti pasidaro graviravimus isoreje, na cia visokie raiziniai ir pan.. vat i juos renkasi zymiai daugiau.. musu ziedai yra su bangelemis isgraviruotomis, bet purvas nesirenka juose.. tad dar graviravimo gylis daug ka reiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 12:54)
na gerai, pasirodau ir as savo ziedukus  wub.gif  jau padare  ax.gif

http://public.fotki....i/p2190007.html

Labai gražus žiedukai, tas matinis paviršius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 13:54)
na gerai, pasirodau ir as savo ziedukus  wub.gif  jau padare  ax.gif

http://public.fotki....i/p2190007.html

Lb grazus jusu ziedeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 13:27)

realiai to uzraso kiti neiskaitys, nes labai labai smulkus  ax.gif

Labai gražūs žiedukai wub.gif aš tai įskaitau kas parašyta smile.gif
Atsakyti
@lejos ziedai super, sakyciau tikrai isskirtiniai ir originalus thumbup.gif
Atsakyti
suntea7 Jus AZ isitrinkite pranesimus, nes as jums negaliu atsiusti savosios zinutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 20 vasario 2010 - 15:38
QUOTE(Tomike @ 2010 02 20, 15:21)
Labai gražūs žiedukai  wub.gif  aš tai įskaitau kas parašyta  smile.gif

Aš įskaitau: visą gyvenimą tave mylėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 20, 18:39)
Aš įskaitau: visą gyvenimą tave mylėsiu  smile.gif

dar ne viskas tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2010 02 20, 17:21)
Labai gražūs žiedukai  wub.gif  aš tai įskaitau kas parašyta  smile.gif

taip, nes nufotkinta macro rezimu tongue.gif biggrin.gif bet realiai kitas zmogus tikrai neiziures, na aisku nebent pats duosi prisikisus paskaityt biggrin.gif
Papildyta:
kaip malonu kad ne tik mums patinka bet ir kitiems wub.gif blush2.gif aciu mergaites uz grazius atsiliepimus 4u.gif norejom paprastu bet kartu ir kitokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 20 vasario 2010 - 17:49
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 17:47)
dar ne viskas  tongue.gif  biggrin.gif

supratau kad ne viskas, bet tik tiek tematau smile.gif Mes irgi galvojome išsigraviruoti šią frazę, tik viduje žiedo smile.gif
Atsakyti