Tai va, jauciu mes ir liksim prie klasikos. Kaip jus ir minejot, gal siek tiek storesniu ar suapvalintu ziedeliu Manau tikrai neapsiriksim taip nusprende
Sveikos merginos. Aš ieškau vestuvinių žiedų jau senokai. Man dar iš senų laikų labai gražūs buvo "senoviniai". Mano tetulės vestuvinis žiedas sakyčiau mandras, nors tuokėsi 1975 metais. Platokas, bet ne itin, ir graviruotas kažkaip įdomiai. Nežinau ar įsivaizduojate. Neturiu foto, ieškojau intere neradau. Žodžiu ieškau tokio "senovinio" arba bent foto, kad galėčiau parodyti juvelyrui. Kiek žinau panašiai tais laikais buvo arba visai lygūs siauri, arba lygūs ir platūs. Aišku turėjo būti ir tokių kaip tetulytės... Gal kas įsivaizduojate apie ką kalbu ir turite foto? Dėkoju.
Sveikos merginos. Aš ieškau vestuvinių žiedų jau senokai. Man dar iš senų laikų labai gražūs buvo "senoviniai". Mano tetulės vestuvinis žiedas sakyčiau mandras, nors tuokėsi 1975 metais. Platokas, bet ne itin, ir graviruotas kažkaip įdomiai. Nežinau ar įsivaizduojate. Neturiu foto, ieškojau intere neradau. Žodžiu ieškau tokio "senovinio" arba bent foto, kad galėčiau parodyti juvelyrui. Kiek žinau panašiai tais laikais buvo arba visai lygūs siauri, arba lygūs ir platūs. Aišku turėjo būti ir tokių kaip tetulytės... Gal kas įsivaizduojate apie ką kalbu ir turite foto? Dėkoju.
tas ziedas neuzapvalintas, jis tiesus, raudono aukso, graviatura panasi, bet ne tas. Ten nėra gėlių, tačiau specifinis išgraviravimas (išgraviruota tik išorė), žinau, jog tokį pirko. Tiotkos žiedo vis neprisiruosiu nufotkint, o be to retokai susimatom. Pamatyčiau anų laikų žiedą, tikrai pasakyčiau, jog tas. P.S. Išgraviruotas visas žiedas iš pločio ir "ilgio", ne dalelė.
Iš musų matytu žiedukų labiausiai patiko šie http://saintmaurice....roducts_id=4063 reikės užsukti pas juvelyrą, kad kainą paskaičiuotu nes žinoma aukso gijos kaina kandžiojasi Gal galite parekomenduoti juvelyrą Kaune?
Na kaina normali, nes ziedukai tai gana sunkus is lb grazus Papildyta:
QUOTE(Padushkele @ 2010 02 19, 09:23)
Iš musų matytu žiedukų labiausiai patiko šie http://saintmaurice....roducts_id=4063 reikės užsukti pas juvelyrą, kad kainą paskaičiuotu nes žinoma aukso gijos kaina kandžiojasi
Gal galite parekomenduoti juvelyrą Kaune?