Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 15, 19:59)
Tai va, jauciu mes ir liksim prie klasikos. Kaip jus ir minejot, gal siek tiek storesniu ar suapvalintu ziedeliu smile.gif Manau tikrai neapsiriksim taip nusprende  ax.gif

Klasika lieka klasika blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 13, 20:26)

QUOTE(*didi* @ 2010 02 14, 12:52)
tokie neiprasti mirksiukas.gif  wub.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 14, 14:44)
ir jei na paslaptis kiek mokejote uz darba? ar jums pasake galutine kaina ir tiek? smile.gif

QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 15, 16:05)
grazus ziedukai  bigsmile.gif

Dėkui visoms smile.gif Dėl žiedukų kainos dabar bijau pameluoti ar 1308 ar 1380 mokėjome g.gif Jo auksas, darbas. Abu žiedai sveria 20g
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 15, 19:16)
todel dabar linkstu prie paprastu klasikiniu ziedeliu. Na gal siek tiek storesniu, bet klasikiniu. Juk paprastume ir yra grozis.  wub.gif

Būtent, aš irgi už klasika thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš ieškau vestuvinių žiedų jau senokai. Man dar iš senų laikų labai gražūs buvo "senoviniai". Mano tetulės vestuvinis žiedas sakyčiau mandras, nors tuokėsi 1975 metais. Platokas, bet ne itin, ir graviruotas kažkaip įdomiai. Nežinau ar įsivaizduojate. Neturiu foto, ieškojau intere neradau. Žodžiu ieškau tokio "senovinio" arba bent foto, kad galėčiau parodyti juvelyrui. Kiek žinau panašiai tais laikais buvo arba visai lygūs siauri, arba lygūs ir platūs. Aišku turėjo būti ir tokių kaip tetulytės... Gal kas įsivaizduojate apie ką kalbu ir turite foto? Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Indre mama @ 2010 02 18, 22:09)
Sveikos merginos. Aš ieškau vestuvinių žiedų jau senokai. Man dar iš senų laikų labai gražūs buvo "senoviniai". Mano tetulės vestuvinis žiedas sakyčiau mandras, nors tuokėsi 1975 metais. Platokas, bet ne itin, ir graviruotas kažkaip įdomiai. Nežinau ar įsivaizduojate. Neturiu foto, ieškojau intere neradau. Žodžiu ieškau tokio "senovinio" arba bent foto, kad galėčiau parodyti juvelyrui. Kiek žinau panašiai tais laikais buvo arba visai lygūs siauri, arba lygūs ir platūs. Aišku turėjo būti ir tokių kaip tetulytės...  Gal kas įsivaizduojate apie ką kalbu ir turite foto? Dėkoju.

o kaip jis graviruotas idomiai? Isore? Kazkoki rastai ar kas?
negali to tetulytes ziedo nufotkint?
Atsakyti
QUOTE(Indre mama @ 2010 02 18, 20:09)
Sveikos merginos. Aš ieškau vestuvinių žiedų jau senokai. Man dar iš senų laikų labai gražūs buvo "senoviniai". Mano tetulės vestuvinis žiedas sakyčiau mandras, nors tuokėsi 1975 metais. Platokas, bet ne itin, ir graviruotas kažkaip įdomiai. Nežinau ar įsivaizduojate. Neturiu foto, ieškojau intere neradau. Žodžiu ieškau tokio "senovinio" arba bent foto, kad galėčiau parodyti juvelyrui. Kiek žinau panašiai tais laikais buvo arba visai lygūs siauri, arba lygūs ir platūs. Aišku turėjo būti ir tokių kaip tetulytės...  Gal kas įsivaizduojate apie ką kalbu ir turite foto? Dėkoju.

Gal kažkas panašaus?
Atsakyti
tas ziedas neuzapvalintas, jis tiesus, raudono aukso, graviatura panasi, bet ne tas. Ten nėra gėlių, tačiau specifinis išgraviravimas (išgraviruota tik išorė), žinau, jog tokį pirko. Tiotkos žiedo vis neprisiruosiu nufotkint, o be to retokai susimatom. Pamatyčiau anų laikų žiedą, tikrai pasakyčiau, jog tas.
P.S. Išgraviruotas visas žiedas iš pločio ir "ilgio", ne dalelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre mama: 18 vasario 2010 - 20:45
Iš musų matytu žiedukų labiausiai patiko šie http://saintmaurice....roducts_id=4063 reikės užsukti pas juvelyrą, kad kainą paskaičiuotu nes žinoma aukso gijos kaina kandžiojasi smile.gif
Gal galite parekomenduoti juvelyrą Kaune?
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 18, 14:59)
Dėkui visoms smile.gif Dėl žiedukų kainos dabar bijau pameluoti ar 1308 ar 1380 mokėjome  g.gif  Jo auksas, darbas. Abu žiedai sveria 20g

Na kaina normali, nes ziedukai tai gana sunkus mirksiukas.gif is lb grazus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Padushkele @ 2010 02 19, 09:23)
Iš musų matytu žiedukų labiausiai patiko šie http://saintmaurice....roducts_id=4063 reikės užsukti pas juvelyrą, kad kainą paskaičiuotu nes žinoma aukso gijos kaina kandžiojasi smile.gif
Gal galite parekomenduoti juvelyrą Kaune?

Grazus ziedukai wub.gif paprasti, klasikiniai, bet ne prasti thumbup.gif
Atsakyti
mes nusiziureje dore.lt vestuviniu ziedu galerijoje pirmus... bet kaina LAABAI kandziojasi.
Atsakyti
o mes tai dabar turime trys pretendentus... bigsmile.gif

pirmas

antras

trecias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 20 vasario 2010 - 09:55
man asmeniškai pirmi gražiausi smile.gif

O mes linkstam prie šitų:

http://www.vestuvesa...up/102301_1.jpg
Atsakyti