Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 02:34)
Mūsų žiedai:

grazus wub.gif koks ju plotis?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 13, 10:20)
grazus  wub.gif  koks ju plotis?

8mm
Atsakyti
QUOTE(noellanni @ 2010 02 11, 13:28)
Štai kaip mūsų žiedai atrodo

O jums patogi ta vieta ties deimantuku? man kazkaip nepraktiskai atrodo g.gif
Papildyta:
Mūsų žiedai:

Grazuciai wub.gif o jus juos pirkot ar gaminotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 13, 15:25)
*O jums patogi ta vieta ties deimantuku? man kazkaip nepraktiskai atrodo g.gif
Papildyta:
**Grazuciai wub.gif o jus juos pirkot ar gaminotes? smile.gif

*Man taip pat nepraktiškai atrodo g.gif
**Gaminomės Šiauliuose, su juvelyro auksu, bet galėjome ir su savo.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 00:34)
Mūsų žiedai:

QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 10:49)

liuks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(noellanni @ 2010 02 11, 11:28)
Štai kaip mūsų žiedai atrodo

Taip pat labai dalūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 12, 23:34)
Mūsų žiedai:

tokie neiprasti mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 20:29)
*Man taip pat nepraktiškai atrodo  g.gif
**Gaminomės Šiauliuose, su juvelyro auksu, bet galėjome ir su savo.

ir jei na paslaptis kiek mokejote uz darba? ar jums pasake galutine kaina ir tiek? smile.gif
Atsakyti
Mūsų žiedai:

grazus ziedukai bigsmile.gif

Atsakyti
O as dabar tiek pasimeciau del ziedu, kad jau nebezinau ka daryti verysad.gif prisiziurejau visokiausiu, su israizymais, kristalais, pintus, suktus ir visokius kitokius ziedelius.. jau buvom ir savo vestuvems vienus lyg ir issirinke, bet... pradedu dvejoti, kad gal atsibos, gal po keliu metu visos sitos ziedu mados atrodys nekaip, todel dabar linkstu prie paprastu klasikiniu ziedeliu. Na gal siek tiek storesniu, bet klasikiniu. Juk paprastume ir yra grozis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 15, 20:16)
O as dabar tiek pasimeciau del ziedu, kad jau nebezinau ka daryti  verysad.gif  prisiziurejau visokiausiu, su israizymais, kristalais, pintus, suktus ir visokius kitokius ziedelius.. jau buvom ir savo vestuvems vienus lyg ir issirinke, bet... pradedu dvejoti, kad gal atsibos, gal po keliu metu visos sitos ziedu mados atrodys nekaip, todel dabar linkstu prie paprastu klasikiniu ziedeliu. Na gal siek tiek storesniu, bet klasikiniu. Juk paprastume ir yra grozis.  wub.gif

as ta pati vis pagalvoju... g.gif

irgi prisiziurejau visokiu graziu zieduku...bet reikia ivertinti tai, kad ziedukus nesiosi visa likusi gyvenima - jie turi buti ir patogus, ir mieli, ir grazus visa ta laika: ir po 5, ir po 10, ir po 50 metu... rolleyes.gif

su MB irgi kuo toliau ieskome "savuju", tuo labiau linkstame prie klasikiniu wub.gif
tik gali buti pvz. storesni, ispusti, krastai tokie ale suapvalinti... bigsmile.gif

Atsakyti
man irgi kuo toliau tuo labiau nepatinka tie visokie raizyti raityti marginti.... paziuret kaikurie grazu bet sau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 15, 19:43)
as ta pati vis pagalvoju...  g.gif

irgi prisiziurejau visokiu graziu zieduku...bet reikia ivertinti tai, kad ziedukus nesiosi visa likusi gyvenima - jie turi buti ir patogus, ir mieli, ir grazus visa ta laika: ir po 5, ir po 10, ir po 50 metu... rolleyes.gif

su MB irgi kuo toliau ieskome "savuju", tuo labiau linkstame prie klasikiniu wub.gif
tik gali buti pvz. storesni, ispusti, krastai tokie ale suapvalinti...  bigsmile.gif

Tai va, jauciu mes ir liksim prie klasikos. Kaip jus ir minejot, gal siek tiek storesniu ar suapvalintu ziedeliu smile.gif Manau tikrai neapsiriksim taip nusprende ax.gif
Atsakyti