Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(wittnita @ 2010 02 08, 21:23)
mes situos uzsisakem daryti jau pries menesi  wub.gif  kur gavot foto?  smile.gif

oj labai paprastai i google paieska ivedziau weddings rings ir tiesiog ziurinejau smile.gif sitie patiko labiausiai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 08, 20:33)
na, su ziedais manau kaip ir su vestuvine suknele - pasirinkimas milziniskas, viskas grazu, bet va viena apsivilkus pajunti, kad TA smile.gif taip ir ziedus kazkuriuos pamacius (o dar geriau pasimatavus) supranti, kad butent sitie wink.gif

Labai tikiuosi atrasti žiedelius, kur žinosiu, kad va tai būtent TIE, nes jie gi visam gyvenimui wub.gif Nes dabar tai paieškų įkarštyje, labai daug kas patinka biggrin.gif sunku ir apsispręsti. O su suknia man asmeniškai daug paparasčiau biggrin.gif

QUOTE(@leja @ 2010 02 08, 21:06)
na jei idesi cia nuotrauka tai didele tikimybe kad juos pasigamins dar kazkas ir jie jau nebebus vienetiniai  tongue.gif 

beje kaip issirinkot juos? patys nusipieset ar juvelyras jums sukure eskiza pagal kuri darys?

Iš tiesų tiek esu prisižiūrėjusi n modelių, kad susidaro vaizdas, jog visos įmanomos variacijos jau yra sukurtos. Sunku įsivaizduoti, koks tas vienetinis gali būti
Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 08, 21:08)
oj labai paprastai i google paieska ivedziau weddings rings ir tiesiog ziurinejau smile.gif sitie patiko labiausiai smile.gif  ax.gif

Google'as visagalis biggrin.gif
Atsakyti
kai mes rinkomes, tai mums labai patiko:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinis tai labiausiai patiko, nes buvo labiausiai panasus i tradicini, bet tuo paciu metu ir kitoks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 02 08, 22:23)

paskutinis tai labiausiai patiko, nes buvo labiausiai panasus i tradicini, bet tuo paciu metu ir kitoks  ax.gif

Tai paskutinius tikriausiai ir išsirinkote? ax.gif
Atsakyti
beje kaip issirinkot juos? patys nusipieset ar juvelyras jums sukure eskiza pagal kuri darys?
[/quote]

Na, jie nebus labai tradiciniai, tai gal ir daug norinciu tokius pat gamintis neatsiras wink.gif Rinkdamiesi ziurejome ju nauja vestuviniu ziedu kolekcija. Is jos ir issirinkome norima ziedo forma, akmenuku dydi, spalva, forma. Toks ir tas rinkimasis. Jie turi savo, kaip patys pavadino dailininka ir jis vis kazka naujo sukuria. Galima ir savas idejas siulyti. Jie labai atviri pasiulymams smile.gif Na, man ten tikrai labai patiko. Matosi, kad zmones ismano savo darba. Bet ne reklamos atejau cia jiems daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wittnita @ 2010 02 08, 22:23)
mes situos uzsisakem daryti jau pries menesi  wub.gif  kur gavot foto?  smile.gif

QUOTE(Welle @ 2010 02 08, 22:57)
Sveikutes,

as irgi cia pastebejau, kad tik vienas juvelyras Kaune labai giriamas smile.gif
O mes praejusi savaitgali lankemes senamiescio juvelyrineje "Du safyrai". Ejome ten tiesiu taikymu. Kitu variantu net nesvarsteme, kadangi brangusis cia suzadetuviu ziedeli pries pora metu isrinko. O jo kokybe ir isvaizda tikrai labai patenkinta.
Kazkaip net abu nustebome, kad taip greitai issirinkome savo vestuvinius ziedus. O ziedeliai tikrai netradiciniai  rolleyes.gif Kovo men. jau bus pagaminti, tai idesiu ir foto jusu teismui  ax.gif Smagu tai, kad ziedeliai bus vienetiniai smile.gif

labai lauksime nuotrauku bigsmile.gif

QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 02 09, 00:23)

user posted image

paskutinis tai labiausiai patiko, nes buvo labiausiai panasus i tradicini, bet tuo paciu metu ir kitoks  ax.gif

tikrai grazus paskutiniai... thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Welle,2010 02 09, 00:22]
[/quote]

Na, jie nebus labai tradiciniai, tai gal ir daug norinciu tokius pat gamintis neatsiras wink.gif Rinkdamiesi ziurejome ju nauja vestuviniu ziedu kolekcija. Is jos ir issirinkome norima ziedo forma, akmenuku dydi, spalva, forma. Toks ir tas rinkimasis. Jie turi savo, kaip patys pavadino dailininka ir jis vis kazka naujo sukuria. Galima ir savas idejas siulyti. Jie labai atviri pasiulymams smile.gif Na, man ten tikrai labai patiko. Matosi, kad zmones ismano savo darba. Bet ne reklamos atejau cia jiems daryti blush2.gif
[/quote]

kiek sumokesit uz viska? nes tie juvelyrai tikrai labai brangus yra, pati esu ne karta susidurusi.
Atsakyti

kiek sumokesit uz viska? nes tie juvelyrai tikrai labai brangus yra, pati esu ne karta susidurusi.
[/quote]

Dar tikslios kainos pasakyti negaliu. Bet abu ziedai kainuos iki 2000lt. Kadangi abu bus su akutemis, o akmenukas (Turmalinas) nera pigus. Bet siaip sake, kad pritaikys nuolaidas, kadangi ne pirma karta cia perkame. Tuo paciu ir isgraviruos. Gal kiek ir daugokai, bet mums abiems tie ziedeliai labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 08, 18:49)
Gražučiai šitie  4u.gif

O čia mūsiškiai  wub.gif visai papigiai mes juos gavom thumbup.gif virš 12g per abudu, o sumokėjome 1300Lt. Labai patogūs.
user posted image
P.S. kokybė prastoka nuotraukos  unsure.gif

Jus juos pirkot pagamintus? zn, kad kainos gana dideles pirkti pagamintus... bet man kazkaip brangokai skamba si suma uz tokius ziedelius g.gif na gal as per daug neisigilinau i kainas parduotuvese, nes mes kagangi turejom savo aukso, tai uz abieju ziedu pagaminima mokejom 300lt.. uztat gal man taip brangiai skamba.. nes kazkaip 1000lt auksui, tai cia nzn kokio svorio realiai jie turetu tada buti jei gamintis g.gif
O kas del pacio modeliuko tai man labiau prie sirdies tokie blizgus, o ne kaip jusu lyg pasveisti su glaspoperiu... tik aisku, pliusas tas, kad nesimato jokiu susibraizymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 09, 15:30)
Jus juos pirkot pagamintus? zn, kad kainos gana dideles pirkti pagamintus... bet man kazkaip brangokai skamba si suma uz tokius ziedelius g.gif na gal as per daug neisigilinau i kainas parduotuvese, nes mes kagangi turejom savo aukso, tai uz abieju ziedu pagaminima mokejom 300lt.. uztat gal man taip brangiai skamba.. nes kazkaip 1000lt auksui, tai cia nzn kokio svorio realiai jie turetu tada buti jei gamintis g.gif
O kas del pacio modeliuko tai man labiau prie sirdies tokie blizgus, o ne kaip jusu lyg pasveisti su glaspoperiu... tik aisku, pliusas tas, kad nesimato jokiu susibraizymu smile.gif

Mes Kaune uz ziedeliu daryma 200 Lt mokesim mirksiukas.gif zinoma, savo auksa davem bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų žiedai šių dviejų variantų sintezė:
http://www.juvelyrua...m.php?id=17&f=1
http://www.juvelyrua...m.php?id=54&f=1

Išorėj ir viduj baltas auksas, per vidurį raudonas, moteriškame yra akutė (0,004 ct deimantas), vyriškame - ne. Toj vietoj kur akutė yra "susiaurėjimas" išpjauti šonai, vyriškame kadangi nėr akutės, tai tiesiog balto aukso kvadratėlis. smile.gif
Atsakyti
o mes uz saviskius turetume sumoketi 400 lt. Tik va neesu tikra kaip bus del aukso pertekliaus, nes anyta jau kaip surinko "lauzo", tai uzteko ir dar liks biggrin.gif Tariausi, kad tuos kelis gramus minusuotu is darbo kainos.. Kazkaip burbedamas juvelyras lyg sutiko, tai po 2-3 sav. suzinosiu smile.gif
Atsakyti